HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP 64-Bit - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP 64-Bit Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#641 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 05. 01:08

Idézet: diegho - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 15:42

feladtam. marad a 32bit. ugyanis kiírja hogy 2x-esen írja a lemezt 10perc alatt kiír 4 gigát és semmi nem lesz a lemezen... erről ennyit.

de remélem ezeketán nemfogod úton útfélen azt majmolni, hogy az x64 xp nemmegy nemmegy.... :rolleyes:

mert egy félórát adtál neki és ezalatt kevés voltál te és a 32 bitre írt cuccok...
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#642 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 08:11

miért van hogy bizonyos dolgok nem hajlandóak isntallálódni x64 alá? pl az egyik kedvenc játékom, az x2. x64 alatt kilép az install a fileok másolása előtt. megoldás: 32bites xp-n feltelepít, átmegy x64 alá, elindít és működik, lol, ez miért van?

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 05. 10:09

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 2:08

de remélem ezeketán nemfogod úton útfélen azt majmolni, hogy az x64 xp nemmegy nemmegy....   :rolleyes:

mert egy félórát adtál neki és ezalatt kevés voltál te és a 32 bitre írt cuccok...

64 bitre írt cuccokkal se tudott semmit kezdeni. fantom dvd minden dvd image-t cd image-ként mountolt be és ha át akartam írni akkor 2gigásnak ismert fel mindent. Ha fantom dvd-ről akartam mondjuk nero image-t készíteni akkor 2.8 gigás image készült róla ami semmit nem tartalmazott. DVD mate ami ugye 64bites szintén nem tudott semmit kezdeni a dologgal. Fél órát adtam neki mert sűrgősen ki kellett volna írnom vagy 10 dvd-t amit ugye xp 64bit alatt nem lehetett. Lehet hogy szimplán valami drivert kavart be, de nem érdekel, majd ha lesz daemon64 akkor újrapróba addig marad ez.

Elküldve: 2005. 09. 05. 10:10

Idézet: gbr - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 9:11

miért van hogy bizonyos dolgok nem hajlandóak isntallálódni x64 alá? pl az egyik kedvenc játékom, az x2. x64 alatt kilép az install a fileok másolása előtt. megoldás: 32bites xp-n feltelepít, átmegy x64 alá, elindít és működik, lol, ez miért van?

lehet hogy a telepítő nem komp. 64bittel de maga a game 32bit komp. módban simán elfut.

#645 Felhasználó inaktív   Soti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 09. 13:08

Sziasztok!

Volna egy kérésem. Küldene nekem valaki ehhez serialt?

WS03SP1_RTM_1830_PX6_EN

előre is köszi!

#646 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 08:40

Idézet: diegho - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 10:10

lehet hogy a telepítő nem komp. 64bittel de maga a game 32bit komp. módban simán elfut.

megeshet, próbáltam a setupot futtatni 32bit módban viszont az csak egy 200k-s exe ami meghívj az install.msi-t aminek már nem lehet megadni a futtatási módját. a fejlesztők nem bízták a véletlenre.
azért akarom insallálni mert valami registry bejegyzést hiányol és mentésnél elszáll.

#647 Felhasználó inaktív   deaks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 09:14

http://www.tech-reci...ws_tips566.html

Miután ezt kikapcsoltam olyan dolgok is mentek x64 alatt, ami előtte nem :) Igaz 32 bites rendszer fel sem tettem erre a gépre.

Esetleg ezzel érdemes próbálkozni.

#648 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 13:45

Idézet: deaks - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 10:14

http://www.tech-reci...ws_tips566.html

Miután ezt kikapcsoltam olyan dolgok is mentek x64 alatt, ami előtte nem :) Igaz 32 bites rendszer fel sem tettem erre a gépre.

Esetleg ezzel érdemes próbálkozni.

a dep- et legeegyszerübben a boot ini -ben lehet kilőni, meg egy kis memóriakezelést magadhoz rendelni is így lehet:
(boot ini végét szabd ilyenre)

x64 Edition" /12TB /userva=108000 /execute /fastdetect
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#649 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:55

köszönöm a dep-es tippet, itt nem vált be viszont egy másik programnál igen. más:
hogy lehet előhozni a mic boost-ot x64 alatt? a hankártya: sblive 24bit a legújabb x64-es driveval.

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:30

mondjatok nekem olyan image drive-ot amiről on the fly-ban tudok dvd-t írni x64bit alatt, mert fantom dvd-ről nem hajlandó semmi pénzért se nero, se clone dvd, se dvd mate. Mindegyik dvd image-re azt írja ki hogy cd méretü és meg is kérdi írás előtt, hogy biztosan kiakarja írni a cd image-t dvd-re... majd 2szeresen elkezd írni, de 8 perc alatt végez és a lemez felére ír valamit, de windows üres lemeznek látja  :eek: 

Na erre mondjatok valamit, mert már csak ez az egy bajom van vele és ez elég nagy baj.

#651 Felhasználó inaktív   deaks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 20:51

Idézet: diegho - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:30

mondjatok nekem olyan image drive-ot amiről on the fly-ban tudok dvd-t írni x64bit alatt, mert fantom dvd-ről nem hajlandó semmi pénzért se nero, se clone dvd, se dvd mate. Mindegyik dvd image-re azt írja ki hogy cd méretü és meg is kérdi írás előtt, hogy biztosan kiakarja írni a cd image-t dvd-re... majd 2szeresen elkezd írni, de 8 perc alatt végez és a lemez felére ír valamit, de windows üres lemeznek látja  :eek: 

Na erre mondjatok valamit, mert már csak ez az egy bajom van vele és ez elég nagy baj.

image-t miért nem simán image ként írsz ki nero-val (burn image parancs) minek kell közé az image drive?

Elküldve: 2005. 09. 13. 23:46

Idézet: deaks - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 21:51

image-t miért nem simán image ként írsz ki nero-val (burn image parancs) minek kell közé az image drive?

mert .iso-t nehéz kiírni így és mindenem .iso-ban van...

#653 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 07:07

Idézet: diegho - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 0:46

mert .iso-t nehéz kiírni így és mindenem .iso-ban van...

Mi az hogy nehéz???

Kb 3 kattintás, Nero lekezeli simán.

#654 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 16:35

Az nekem is újdonság h a nero nem ír iso-t :) Bár lehet 64bit alatt nem tud ?  :think:  :eek:
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#655 Felhasználó inaktív   Kadzsor 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 15. 18:20

Sziasztok!

Vettem egy külső perifériát, USB 2.0-ás, ám 64 bites Windows alatt nem működik, állandóan újraindítja a gépet (32 bites alatt viszont nincs semmi probléma vele).

Akinek esetleg van valami megoldási ötlete, legyen szíves írja meg.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Elküldve: 2005. 09. 15. 19:41

Idézet: Senator - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 17:35

Az nekem is újdonság h a nero nem ír iso-t :) Bár lehet 64bit alatt nem tud ?  :think:  :eek:

2.8 gigát írt ki mindig lemezre... és a windows üres lemeznek ismerte fel... lehet az nforce ide sw miatt volt kínja, majd kipróbálom, de eddig abszolút nem akart dvd film image-eket kiírni 64bit alatt... :(

Szerkesztette: diegho 2005. 09. 15. 20:15 -kor

Elküldve: 2005. 09. 15. 22:40

na felnyomtam újra 64bitet, 98% az írás, mingyá kiderül milyen lett...

jó lett gecc, na végre már :D

#658 Felhasználó inaktív   Symon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 03:45

Hellóztok!

Ma tettem fel az xp64-et és az lenne kérdésem/kérésem, hogy Logitech Mx510 driver-t honnan tudnák
letölteni? De egy olyan linknek is naon örülnék ahol x64 alá írt driverek vannak. Mellesleg ti milyen spywarert használtok?

Üdv:

Symon

#659 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 07:55

Idézet: Symon - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 4:45

Hellóztok!

Ma tettem fel az xp64-et és az lenne kérdésem/kérésem, hogy Logitech Mx510 driver-t honnan tudnák
letölteni? De egy olyan linknek is naon örülnék ahol x64 alá írt driverek vannak. Mellesleg ti milyen spywarert használtok?

Üdv:

Symon

SpySweeper megy alatta mindenestűl...

#660 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 09:28

mx510-hez szerintem jó a setpoint, x64-hez meg az mx1000-nél keresd :) , itt: download

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.