HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP 64-Bit - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP 64-Bit Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#721 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 22. 22:48

Idézet: gbr - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 10:56

játékokkal lesznek gondok, de általában vagy elindul vagy nem, közben nem fagy.

pár hsz-el feljebb linkeltem a TweakNow PowerPack 2006 Professional-t nézd meg mit tud, aztán ha tetszik ;)

Tényleg, thx!
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#722 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 14:30

64 bites UT?
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#723 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 16:55

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 15:30

64 bites UT?

Infó + link (FileFront). :)

#724 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 13:38

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 17:55

Nem él a link :(
De keresgetek...

Link

Szerkesztette: MC Pite 2005. 10. 24. 13:40 -kor

#725 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 17:12

http://files.filefront.com/UT2004_AMD64_Bi...;/fileinfo.html

http://64.233.183.104/search?q=cache:_wMVV...lient=firefox-a

Szerkesztette: hekkerbarbi 2005. 10. 24. 17:12 -kor

Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#726 Felhasználó inaktív   zjuhasz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:26

Üdv! 64 bites Windows alatt a PCI-os IDE-RAID vezérlőmhöz (ST-LAB) nem találok drivert, így használhatatlanok a rá kötött HDD-k is. Tudna valaki segíteni?
Asus a8n-e;3200+E6;1024MB Hynix;Asus EN GF6600Si;Fujitsu-Siemens P19-2;Samsung: 200, 250GBSATA2, 160, 120GB,Maxtor80GB;PioneerROM, NEC 4551RAM, LgRAM;Chieftec 420W;PinnacleMoviebox DV;Tuner,Firewire, PCI-IDE ATA133

#727 Felhasználó inaktív   Adam.22 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 30. 13:57

"Na, újra kipróbálom immár a finalt"

Honnan szedted le? kerhetnek linket elore is koszi

#728 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 06:26

van olyan rádiós hálózati kártya, amelyikhez van 64-bites win driver?
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#729 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 10:28

Idézet: El Kebir - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 7:26

van olyan rádiós hálózati kártya, amelyikhez van 64-bites win driver?

pl. a külső usb -s  :D
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#730 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 18:41

Hali!
Milyen progi mukodik 64 bites win alatt amivel kilehet irni *.img és *.mdf formátumú image fileokat?
Nero nem támogatja ezeket, alcohol meg nem települ fel.
Ötlet?

#731 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 22:16

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 11:28

pl. a külső usb -s  :D

huh, azokhoz nem kell driver?  :) (bocs, hogy láma vagyok)  :D

De gondolom azokra nem lehet (képeket elnézve) antennát szerelni, vagy rosszul látom?
(mert gond lehet, a beépített kevés lesz, ha csak ugyanolyan, mint egy PCI-os verzión)
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#732 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 07. 15:37

Idézet: Freddy - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 19:41

Hali!
Milyen progi mukodik 64 bites win alatt amivel kilehet irni *.img és *.mdf formátumú image fileokat?
Nero nem támogatja ezeket, alcohol meg nem települ fel.
Ötlet?

Az img-re a legegyszerűbb, ha átírod a kiterjesztését iso-ra és akkor a nero rögtön meg tudja nyitni és hiba nélkül írja is dvd-re. (saját tapasztalat)
Az mdf-el nem hiszem, hogy működne.
My photos

#733 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 07. 16:13

Idézet: gbr - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 11:42

ne használj rendszerműveletekre totalcommandert. (64bites program indítás pl driver telepítők, reg kulcs hozzáadás, dll-ek mozgatása, visualstlye elindítás, ilyesmi) 
ha valamit futtatni akarsz sajátgépből tedd. (jelenleg nincs külső 64bites filekezelő program)

Rászántam magam a 64bit tesztelésére. Nem vállaltam nagy kockázatot, mert egy tartalék vinyómra nyomtam fel, így továbbra is a 32-es xp-met haszálom, ez csak egy külön rack-es vinyón van rajta tesztelgetni próbálgatni, hogy mennyire áll össze a rendszer.

Kicsit régi post, de ennek milyen jelentősége van? Mi történik, ha valamit tcmd-vel indítok el?

Első nekifutásra, ami kicsit kellemetlenül érintett, hogy telepítettem egy progit és közben a könyvtárak tartalmát alig bírtam böngészni. Pedig olyan vinyón mászkáltam, aminek nem is volt szerepe a telepítésben. Ez mitől lehet, sz@r az nf4 64bit-es drivere?

Ami viszont kellemes meglepi volt, hogy kedvenc játékom zokszó és teljesítményveszteség nélkül fut x64-en. Ami viszont elszomorított, hogy kivíáncsiságból kipróbáltam a far cry-nak a 64bit-el felpatchelt változatát, ha már végre van ilyen, akkor össze akartam vetni a 32-es win alatti képességeivel. És itt esett le az állam. A játék 20 fps-el kevesebbet tudott 64bit-esen win64 alatt, mint 32bit-es mivoltában a 32-es win alatt. Na erre már berágtam Milyen optimalizáció az ilyen?  :eek:

Amikor időm van rá tapasztalgatom tovább.
My photos

#734 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 12:26

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 16:13

Kicsit régi post, de ennek milyen jelentősége van? Mi történik, ha valamit tcmd-vel indítok el?

jobb esetben semmi.  :)  nem fog működni amit indítasz, vagy nem úgy ahogy kéne (pl visual styleok)
reg kulcsra csak írja hogy hozzáadta, valójában nem. szóval inkább kellemetlen és elsőre nem is mindíg  tűnik fel hogy ez a baj.

még szép hogy teljesítményveszteség nélkül megy, a játékok 32 bites módban futnak. csak akkor van gond ha 64 bites dolgokhoz akarnak nyúlni.

far cry-t nem próbáltam még, de nem lehet hogy a 64 bit patch csak arról szól hogy fusson x64-en is?

#735 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 14:16

Idézet: gbr - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 13:26

jobb esetben semmi.  :)  nem fog működni amit indítasz, vagy nem úgy ahogy kéne (pl visual styleok)
reg kulcsra csak írja hogy hozzáadta, valójában nem. szóval inkább kellemetlen és elsőre nem is mindíg  tűnik fel hogy ez a baj.

még szép hogy teljesítményveszteség nélkül megy, a játékok 32 bites módban futnak. csak akkor van gond ha 64 bites dolgokhoz akarnak nyúlni.

far cry-t nem próbáltam még, de nem lehet hogy a 64 bit patch csak arról szól hogy fusson x64-en is?

Értem. Utólag olvastam ezt és a reg hozzáadásokat megcsináltam már. Igaz nem emléxem, hogy tcmd-vel vagy az intézővel.  :omg:  Viszont tuti hozzá van adva, mert a pagefile nálam egy külön partición és vinyón van, ami miatt a low disk notifikation amíg ki nem lövöm vinnyog. Nálam meg restart után abbahagyta.

Erre a far cry dologra én is gyanakszom, hogy nem 64bit optimalizáció, hanem csak futhatóvá teszi. Ennek mondjuk a logikai része kicsit ellent mond, hogy a 64bit patch 485MB-os.  :eek:

Idézet

Első nekifutásra, ami kicsit kellemetlenül érintett, hogy telepítettem egy progit és közben a könyvtárak tartalmát alig bírtam böngészni. Pedig olyan vinyón mászkáltam, aminek nem is volt szerepe a telepítésben. Ez mitől lehet, sz@r az nf4 64bit-es drivere?

Ezel kapcsolatban valami teória?
My photos

#736 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 16:30

Idézet

nem fantom dvd-n keresztül települt a progi? az okozhat ilyet. de ahogy eddig láttam, ahány build annyi nyavaja van velük. én is nf4-et használok de ilyen gondom nem volt.

a far cryról ezt találtam a gamespot-on:

Idézet

The 64-bit update patch will speed up and enhance the visuals of Far Cry for players who own an AMD Athlon 64 FX processor

szóval a patch a grafikán is erősít és elég komoly configra van tervezve.

#737 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 12:35

ez most láma kérdés lesz de hol van java x64-hez?

#738 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 12:45

Idézet: gbr - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 17:30

nem fantom dvd-n keresztül települt a progi? az okozhat ilyet. de ahogy eddig láttam, ahány build annyi nyavaja van velük. én is nf4-et használok de ilyen gondom nem volt.

a far cryról ezt találtam a gamespot-on:

szóval a patch a grafikán is erősít és elég komoly configra van tervezve.

dvd-ről telepítettem a progit.

Aha szóval akkor a teljesítmény csökkenés azért van, mert egyúttal a megjelenítés is szebb lett. Csak azért mert hirtelen kicsit meglepődtem, hogy 80-ról 60-ra esett vissza az átlag fps.

Ezek szerint a rendes 64bit-es korszak beálltára a hivatalos vista-ig érdemes várni.  :rolleyes:
My photos

#739 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 13:01

Idézet: gbr - Dátum: 2005. nov. 11., péntek - 13:35

ez most láma kérdés lesz de hol van java x64-hez?

Itt a legalsó ;)

#740 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 19:35

Ma felraktam az új gépemre Windows XP Pro 64 bit editiont.
Nagy nehézségek árán, belőttem minden software-t.
de egy valami nem akar müködni, ez pedig a hang.
A hangkeltő egy MSI K8N NEO4 FI alaplapon lévő Realtek kütyü, mindenféle kivezetéssel.
Nos a drivert felinstalálom, aztán, ő úgyis érzékeli, hogy jó meg minden, egyik lejátsó sem ír ki semmit sem, de nem szól semmi sem, pedig minden hangpanelt átnéztem már.
A hangcucc egy 5.1-es Genius HomeTheater.

Szerkesztette: Socket 2005. 11. 15. 19:35 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38