HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A08 & DVR-108 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A08 & DVR-108 Értékeld a témát: -----

#2041 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 20. 13:20

Idézet: Balintka - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 13:13

Sziasztok!Igaz az a pletyka, hogy egy vadi új dvd író az első 2-3 lemezt elrontja, vagy rossz minőségűre írja meg?

Ne halgass többet a rosszindulatú herpeszes Ödönkére ;)
Nem igaz.
Nem is volt.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2042 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 13:29

Sziasztok!Igaz az a pletyka, hogy egy vadi új dvd író az első 2-3 lemezt elrontja, vagy rossz minőségűre írja meg?

Urban legedn marhaság amit egy csóró kis fasz kitalált mert neki nem futja íróra és így meg tudja indokolni...

Nincs semmi alapja... én vai újan vettem az írómat és nem rontottam még vele lemezt pedig túl vagyok a sokadik traxdata gurigámon :)

Üdv

#2043 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 13:45

Jó minőségű író, lemez, és megfelelő szoftware kell hozzá. ( Azért el kell sajátítani bizonyos gyakorlati fogásokat is, mert az elején egy két hiba esetleg becsúszhat.) Nekem eddig az összes lemez jó lett, az elsőtől, az utólsóig, melyet úgy írtam, ahogy kell (Nem gyorsabban mint a max.névleges sebesség.). Ridata 4X az elején (2x10db), Traxdata, TDK, mostanság csak Verbatim.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2044 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 13:49

Idézet: Macska - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 13:45

Jó minőségű író, lemez, és megfelelő szoftware kell hozzá. ( Azért el kell sajátítani bizonyos gyakorlati fogásokat is, mert az elején egy két hiba esetleg becsúszhat.) Nekem eddig az összes lemez jó lett, az elsőtől, az utólsóig, melyet úgy írtam, ahogy kell (Nem gyorsabban mint a max.névleges sebesség.). Ridata 4X az elején (2x10db), Traxdata, TDK, mostanság csak Verbatim.

Én pl a névleges sebesség fölött írtam mindem lemezem (8x-os Traxdata 12x-esen írva ) és mint fentebb is írtam mindegyik hibátlanra sikerült. Meg kell találni a legjobb lemezt ennyi.. nekem sikerült ennyi :)

Üdv

#2045 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 14:37

A LiteON íróknál az író folyamatosan "tanulja" a lemezeket a menet közbeni kalibrációnak köszönhetően (értékeli és elraktározza a lemez írása lözben szerzett tapasztalatokat a korong fizikai paraméteiről) , és előfordulhat, hogy egy adott gyártókódú lemez első darabjait rosszabbul, majd később jobban írja meg. A firmware számára ismeretlen gyártókódot, vagy a gyártókódhoz képest eltérő hordozóréteget találva a Plextor PX-716 is képes az AutoStrategy adatbázisnak köszönhetpen "megtanulni" bizonyos lemezeket - de abban a formában ahogy ezt a barátod előadta, az állítás nem igaz.

#2046 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 19:42

Na, nekem volt egy érdekes beszélgetésem a minap. Ismét vettem lemezeket az ismerőstől, amikor ott volt nála egy srác, aki vitte a szokásos 200-as memorex lemezeit. Beszélgettem vele egy kicsit, és kifejtette, hogy milyen szar a verbatim MCC gyártó kódú lemez, hogy az MCC az egyik legaszarabb, és hogy ők havi több ezer lemezt írnak, és hogy a CMC kódú lemezek azok sokkal jobbak, és hogy a verbatim különben is hamis, mivel ez nem sok színű csak ezüst szitázású, és hogy különben is. Egyébként neki is 108-as írója van.
Na most én ezt úgy tudom, hogy az MCC Verbatim jónak számít, és miért lenne hamis az egyszínű szürke Verba?
"Aki a munkahelyén nem nyal, az szopni fog!!!"

#2047 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 19:47

Agyaskodó okostojások mindig vannak. A kedvencem az volt, amikor a menő (maximum a Shrink kezeléséig ha eljutó) nagy "mágus" mutogatta a notebookján, hogy ő már olyan expert, hogy megcsinált egy amúgy nem szinkronnal megjelent filmet magyar szinkronosra. Amikor megkérdeztem tőle, hogy a film elején felbukkanó logó akkor hogy lehet mégis olyasvalakié, akit... khm... jól ismerek, akkor meg csak makogott, hogy jaa, nem is ezt akarta mutatni, hanem egy másikat, amit tényleg ő csinált. Ilyen agyasokkal van tele az ország, ők tudják mi a dörgés, melyik lemez a hamis, meg hogy a CMC jobb mint az MCC. Közben meg azt sem tudja miről hadovál.

#2048 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 20:03

AZ biztos, hogy az "A" minőségű CMC MAG 8X lemezek nagyon jók, és minden író ismeri őket. Ezzel együtt nehezen lehetne olyat mondani, hogy a 8X MCC-s Verbatim lemezek rosszabbak vagy jobbak lennének. Egy tény azonban, a CMC MAG olcsóbb, és hasonló minőség esetén ez nem elhanyagolható szempont.
Hamis ezüstszínű Verbatim lemezről pedig még nem is hallottam, nemhogy találkoztam volna ilyennel-

#2049 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 20:06

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 20:03

AZ biztos, hogy az "A" minőségű CMC MAG 8X lemezek nagyon jók, és minden író ismeri őket. Ezzel együtt nehezen lehetne olyat mondani, hogy a 8X MCC-s Verbatim lemezek rosszabbak vagy jobbak lennének. Egy tény azonban, a CMC MAG olcsóbb, és hasonló minőség esetén ez nem elhanyagolható szempont.
Hamis ezüstszínű Verbatim lemezről pedig még nem is hallottam, nemhogy találkoztam volna ilyennel-

Gondolom a normális ezüst design Verbatim lemezekre gondoltak (most minden Verbatim ilyen, kivéve a pasztell sorozatot ugye).

#2050 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 20:41

Én már a második ilyen ezüst színű, 8x-es, minuszos Verbatim (MCC persze) hengert fogyasztom és eddig semmi bajom se volt vele... Kopp-kopp :D

#2051 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 22:03

Egy pillanat az Verbatim az Mitsubitshi Chemicals saját márkaneve, elvileg minden Verbának MCC gyártókóddal kellene kijönni. Vagy tévedek?

Szerkesztette: Pitbull 2005. 03. 20. 22:04 -kor

Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#2052 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 22:09

Idézet: Pitbull - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 22:03

Egy pillanat az Verbatim az Mitsubitshi Chemicals saját márkaneve, elvileg minden Verbának MCC gyártókóddal kellene kijönni. Vagy tévedek?

Én már láttam Taiyo Yuden gyártókódos Verbatim-ot is ;)

#2053 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 23:58

Idézet: Pitbull - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 22:03

Gyártatnak más üzemekkel is és más gyártókóddal is. Egyébként az MCC lemezek nagy része sem olyan üzemekben készül, ami a Mitsubishi Chemicalsé lenne közvetlenül, hanem bonyolultan (ügyesen) bérelnek gyártási kapacitást más nagy cégektől.

#2054 Felhasználó inaktív   bigalexander 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 21. 00:48

azt ugyan nem tudom honnan de van egy olyan lemezem hogy MITSUBISHI igaz cd-rw
meg is lepödtem anno amikor a 10x high speed cd-rw voltak divatba hogy milyen cég ez?
És mai napig a legtöbbet használt cd-rw m, hihetetlenül jo..
id:MITSUBISHI CHEMICAL CORPORATION 650MB US CD-RW 24X

igaz a dvd nem cd de nekem bevált a MCC már akkor és dvd ként is szinte csak verbatim
dvd+rw im vannak.
Ezt csak azért irtam hogy szerintem mindegy hogy a verba a mitsué vagy forditva jo lemez
és megbizhato a minösége.A cd-rw történetet pedig hogy hosszu távon is megbizhato.

üdv: Big

#2055 Felhasználó inaktív   bigalexander 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 21. 01:10

MOSER BAER INDIA LTD (PHILIPS DVD+R 8X)

tud erröl valaki rosszat vagy jot?
elöre is köszönöm. üdv:Big

#2056 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 07:48

Idézet: bigalexander - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 1:10

MOSER BAER INDIA LTD   (PHILIPS DVD+R 8X)

tud erröl valaki rosszat vagy jot?
elöre is köszönöm. üdv:Big

Én csak jót. 8X sebességig nagyon alacsony hibaértékkel írja minden íróm, még az NEC 3520 és a Pio 109 is.

#2057 Felhasználó inaktív   Balintka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 08:28

Köszönöm a választ mindenkinek. Én mondjuk firmware frissítéssel indítottam az író üzembehelyezését, a lemezeket a ráírt sebesség felével szoktam írni.

#2058 Felhasználó inaktív   Balintka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 08:42

Még annyi kérdésem lenne, hogy most telepítettem újra a windows-t, de a telepítés után nem rögtön raktam fel az Intel ultra ata storage drivert(régi a gépem, ehhez IAA nincs), ebből lehet-e gond a helyes írást tekintve?A chipsetet alapból felismerte az XP, csak a grafkártyát nem egyedül.

#2059 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 09:09

Idézet: Balintka - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 8:42

Még annyi kérdésem lenne, hogy most telepítettem újra a windows-t, de a telepítés után nem rögtön raktam fel az Intel ultra ata storage drivert(régi a gépem, ehhez IAA nincs), ebből lehet-e gond a helyes írást tekintve?A chipsetet alapból felismerte az XP, csak a grafkártyát nem egyedül.

SZVSZ az XP IDE driverével nem jársz rosszabbul mint a régi Intellel, tehát nem okozhat gondot az írásnál.

#2060 Felhasználó inaktív   Balintka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 10:13

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 10:09

SZVSZ az XP IDE driverével nem jársz rosszabbul mint a régi Intellel, tehát nem okozhat gondot az írásnál.

Köszönöm válaszodat!

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.