HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A08 & DVR-108 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A08 & DVR-108 Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   iceman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 01. 07:50

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 19:48

Nyugodt lehetsz, jó írót kaptál, a 108-as szám után álló karakterek a kiszerelés típusára (dobozos vagy OEM, bulk), színre, stb. utalnak, nincs jelentőségük, akkor ott vannak, akár nem.

KÖSZÖNÖM PPeter! :)

Tapasztalni a segítőkészséget , jó érzés !!

ezért - is - érdemes fórumozni

ráadásul olyan segített aki ért is hozzá

na mosmá' befejezem a nyálzást csak kihoztad belőőlem a jaút :)
visszavedlek vadálattá  :D
: na mit akartok kisköcsögök tudzaménezt !

még1x : thx  :)

#302 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 02. 16:53

Napokban beneveztem egy pio08-as iro gondolva lecserélem a 05-st!A problémám az hogy végtelenségig zárja a lemezt de ezt nem tudom miért csinálja és ezt a 05-nél is elöfordult párszor!Érdekes hogy a lemeznek nincs semmi problémája utánna vissza lehet olvastattni tökéletesen!6.0.0.0 nerot használok talán ez lehet a gond?Vagy pusztán pio gyerekbetegség? :confused:
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#303 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 17:08

Idézet: uboat - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 17:53

Napokban beneveztem egy pio08-as iro gondolva lecserélem a 05-st!A problémám az hogy végtelenségig zárja a lemezt de ezt nem tudom miért csinálja és ezt a 05-nél is elöfordult párszor!Érdekes hogy a lemeznek nincs semmi problémája utánna vissza lehet olvastattni tökéletesen!6.0.0.0 nerot használok talán ez lehet a gond?Vagy pusztán pio gyerekbetegség? :confused:

mit jelent nálad a végtelenség??

30 másodparcig lead-in és 30maásodperc lead-out, ez a normális. LG-nél is uygan enyi volt.
Ha neked énnél több, akkor az nem sorozat vagy firmware hiba, mert nekem 4db ilyenem van és egyiknél sem lassab ennél. Ikább a nérot frisitsd. a 6.0-ota már rengeteg upgrade volt, jelenleg a leg frisseb a 6.3.1.25. De probáld meg valami más progival is, mondjuk Clone DVD vagy Alcohol120%, hogy ha ott nem tapasztalod a problémát akkor bisztos lehetsz a neroval van baj. Ne Decrypterel teszteld mert az a nerot használja iráshoz.

Szerkesztette: oalex 2004. 10. 02. 17:11 -kor

A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#304 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 17:13

Üdv uboat

Szerintem próbálj  minnél frissebb Nero-t beszerezni. Én most a Nero Burning Rom 6.3.1.20-at használom. Igaz, én még kezdő vagyok, de eddig nincs gondom vele. Valahol olvastam, talán itt a fórumon, hogy ezen új DVD írókhoz célszerű minnél frissebb verziót használni. Első lépésként tedd ezt, mert legalább egy "problémaforrás" kilőve. A héten  vettem egy PIO 108-ast, szóval...... , beléptem én is a PIO táborba.  ;)  :up:

Üdv
        macska ;) 
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#305 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 17:29

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 21:48

Nyugodt lehetsz, jó írót kaptál, a 108-as szám után álló karakterek a kiszerelés típusára (dobozos vagy OEM, bulk), színre, stb. utalnak, nincs jelentőségük, akkor ott vannak, akár nem.

Üdv PPeter

Anno rákérdeztem priviben nálad arra, hogy egy árlistában láttam PIO 108-at 18XXX ft nettóért, és láttam PIO 108 +R9 jelzéssel ugyanott 23XXX ft nettoért. Miután megvettem máshol az írómat, érdekesség kedvéért rájuk telefonáltam.

A válasz lényege a következő volt: Igen, az árlistában 2 "fajta" Pioneer 108 szerepel, a kb brutto 6000FT árkülönbséggel.Mindkettő OEM, de nem tudják mi a különbség a 2 108-as író között, de ténylegesen létezik náluk a 2 PIO 108-as, különböző áron, és OEM mindkettő. Jelenleg a nyomtatott  árlistájukon szerepel, de egyik sem kapható most. Egyszóval érdekes. :confused:  :D

Üdv
    macska ;)

Ui: Érdekesség kedvéért jegyeztem meg. Megvettem máshol a PIO 108-asomat. Szépen "muzsikál" az Athlon 750-es konfigomban is. ;)
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#306 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 18:20

Állati sokszor leírtuk, hogy a 6.0.0.0-ás Nero nem is került hivatalosan kiadásra, egy tesztverzió volt amit valami idióta kirakott "Full'" megnevezés alatt a netre... Nero 6.3.1.25-nél járunk épp most...

#307 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 23:04

Latott mostanaban valaki fekete 108-at a boltokban?

#308 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 23:51

Idézet: oalex - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 16:08

mit jelent nálad a végtelenség??

30 másodparcig lead-in és 30maásodperc lead-out, ez a normális. LG-nél is uygan enyi volt.
Ha neked énnél több, akkor az nem sorozat vagy firmware hiba, mert nekem 4db ilyenem van és egyiknél sem lassab ennél. Ikább a nérot frisitsd. a 6.0-ota már rengeteg upgrade volt, jelenleg a leg frisseb a 6.3.1.25. De probáld meg valami más progival is, mondjuk Clone DVD vagy Alcohol120%, hogy ha ott nem tapasztalod a problémát akkor bisztos lehetsz a neroval van baj. Ne Decrypterel teszteld mert az a nerot használja iráshoz.

Az ugy érhetö hogy nem áll meg az irási folymata mikor lezárta a lemezt és tovább irja a lemezt!Azt nem tudom hogy az iro lezerje dolgozik egyáltalan csak az elölepon lévö led jelzi hogy irás van!Hiába zárombe a nerot akkor sincs semmi megy tovább az iró csak a restart segit neki más nem!Érdekes hogy a lemez tökéletes utánna!

#309 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 23:54

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 17:20

Állati sokszor leírtuk, hogy a 6.0.0.0-ás Nero nem is került hivatalosan kiadásra, egy tesztverzió volt amit valami idióta kirakott "Full'" megnevezés alatt a netre... Nero 6.3.1.25-nél járunk épp most...

ppéter!Tudom hogy ez egy sajtói teszt progi volt de utánna következö példányoknál mintha valami copy védelem lenen rajta ha lemezt (dvd-5) lemezre akartam volna másolni hiba üzennetel elszál az egész hogy ez a lemez nem másolható!Mos megprobálom az ujabb verziót és majd irok hogy mi a pálya!Eddig is thx a helpet!Ja és firmware frissités meg volt 1.14-re!

Szerkesztette: uboat 2004. 10. 02. 23:55 -kor

#310 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 08:55

Egy gyors kérdés:

Az irás minösége milyen a 107-hez viszonyitva?
Persze 4x & 8x -en vizsgálva.

Üdv.

#311 Felhasználó inaktív   daniba2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 12:14

Valaki kipróbálta már a kétrétegű írást vele?
Esetleg valami tapasztalat

#312 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 16:57

Idézet: pet - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 9:55

Egy gyors kérdés:

Az irás minösége milyen a 107-hez viszonyitva?
Persze 4x & 8x -en vizsgálva.

Üdv.

Egy ilyen jellegu kerdesem nekem is lenne. Pio 106-os irom van, s minden lemezt tokeletesen megír.
Akkor megis a sebessegen kivul milyen elonye van egy ilyen ironak? Tipikusan a minosegre gondolok. Van irasnal minosegbeli kulonbseg mondjuk egy 106-os,107-es és a mostani 108-as,Nec3500-as irok kozott? Ha igen, akkor azt hol latom? Min veszem eszre??? :think:  :think:

#313 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 10:28

Idézet: uboat - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 22:54

ppéter!Tudom hogy ez egy sajtói teszt progi volt de utánna következö példányoknál mintha valami copy védelem lenen rajta ha lemezt (dvd-5) lemezre akartam volna másolni hiba üzennetel elszál az egész hogy ez a lemez nem másolható!Mos megprobálom az ujabb verziót és majd irok hogy mi a pálya!Eddig is thx a helpet!Ja és firmware frissités meg volt 1.14-re!

Nálam ugyanez a probléma, így maradtam a 6.0.0.0. verziónál.

#314 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 12:37

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 0:04

Latott mostanaban valaki fekete 108-at a boltokban?

Nekem csak fehéret sikerült szereznem. A nagyker azt igérte talán 1-2 hét, de semmi biztosat nem tudtak mondani.  :(
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#315 Felhasználó inaktív   choosen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 17:09

Van már hozzá firmware amivel a "+"-os lemezt rom-ként írja?
Asus A8N Sli A64 3500+  2x512Mb DDR Super Talent 433 Mhz cas2 Asus x800xtpe Nec 3500 Dvd-Rw

#316 Felhasználó inaktív   Sherko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 17:42

Idézet: daniba2 - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 13:14

Valaki kipróbálta már a kétrétegű írást vele?
Esetleg valami tapasztalat

probaltam ...ment,  Verbatim lemez 2.4 sebesseg book typenak DVD-ROM kerult ra minden megeszi ennyi.
-------------------------------------------------------------
     "Én csak egy rajzolt heroin díler vagyok...."
-------------------------------------------------------------

#317 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 04. 19:22

Vettem egy 108-as irot. Az a problemam vele, hogy ha beleteszek egy dvd filmet, akkor felporog, elkezdi jatszani, de nem halkul vissza, hanem zug folyamatosan. Elotte az A06 nem csinalt ilyet. Be lehet ezt allitani valahol?  DVR108_FW114EU fw-t erdemes feltenni ra ?

#318 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 19:27

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 20:22

Vettem egy 108-as irot. Az a problemam vele, hogy ha beleteszek egy dvd filmet, akkor felporog, elkezdi jatszani, de nem halkul vissza, hanem zug folyamatosan. Elotte az A06 nem csinalt ilyet. Be lehet ezt allitani valahol?  DVR108_FW114EU fw-t erdemes feltenni ra ?

Pioneer DVD-ROM Utils 1.0.3.0 esetleg? Firmware-t szerintem érdemes feltenni.  :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#319 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 19:37

Lehet hogy íróval nem működik.  :)

#320 Felhasználó inaktív   SirMatula 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 19:52

Mekem is van egy ilyen aranyos kis 108-am.
Remekül működik és semmilyen hangos és hosszú ideig tartó felpörgetést nem tapasztaltam nála. Azért azt is el kell mondanom, hogy én kizárólag DVD írásra használom.
A DVD-ket gond nélkül, tökéletes minőségben megírja. 

A Nero és a CloneDVD temészetesen nekem sem engedi átmásolni a jogvédett DVD-t.
Kérdésem, tudtok e olyan progit, amivel meg tudnám oldani a problémát. Amúgy konkrétan megvettem Üvegtigrist, és átvenném magamnak, mert ez a film nálam havonta többször is megfordul a dvd lejátszómban, és minek kopjon az eredeti, ha 100 forintért csinálhatnék magamnak egy másolatot. (DVD Clone, DVD Clone Factory kilőve.)

Amúgy én nem értem azokat akik ha meglátnak egy gyorsabb DVD írót, máris rohannak a boltba megvenni. 20 perc az írás időtartama négyszeres sebességgel. Indítsátok el az írást és olvasgassatok közben, vagy nézzetek tv-t. Már unalmas, hogy az emberek nem látják be, hogy ez felesleges pénzszórás. Arról nem is beszélve, hogy egy fél év múlva már a béka popója alatt lesznek az írók árai, ha ez így megy tovább...
Abit NF7-S 2.0, AMD2500+, 512MB DDR3200, Abit FX5600DT 256MB, Maxtor 6 Y120M0 S-ATA, Sound Blaster Live 5.1, Samsung SW-216, Asus E616, Pioneer 108DVR, Azona 400W

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.