Elküldve: 2004. 10. 04. 19:52
Mekem is van egy ilyen aranyos kis 108-am.
Remekül működik és semmilyen hangos és hosszú ideig tartó felpörgetést nem tapasztaltam nála. Azért azt is el kell mondanom, hogy én kizárólag DVD írásra használom.
A DVD-ket gond nélkül, tökéletes minőségben megírja.
A Nero és a CloneDVD temészetesen nekem sem engedi átmásolni a jogvédett DVD-t.
Kérdésem, tudtok e olyan progit, amivel meg tudnám oldani a problémát. Amúgy konkrétan megvettem Üvegtigrist, és átvenném magamnak, mert ez a film nálam havonta többször is megfordul a dvd lejátszómban, és minek kopjon az eredeti, ha 100 forintért csinálhatnék magamnak egy másolatot. (DVD Clone, DVD Clone Factory kilőve.)
Amúgy én nem értem azokat akik ha meglátnak egy gyorsabb DVD írót, máris rohannak a boltba megvenni. 20 perc az írás időtartama négyszeres sebességgel. Indítsátok el az írást és olvasgassatok közben, vagy nézzetek tv-t. Már unalmas, hogy az emberek nem látják be, hogy ez felesleges pénzszórás. Arról nem is beszélve, hogy egy fél év múlva már a béka popója alatt lesznek az írók árai, ha ez így megy tovább...
Abit NF7-S 2.0, AMD2500+, 512MB DDR3200, Abit FX5600DT 256MB, Maxtor 6 Y120M0 S-ATA, Sound Blaster Live 5.1, Samsung SW-216, Asus E616, Pioneer 108DVR, Azona 400W