HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A08 & DVR-108 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A08 & DVR-108 Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   seby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 25. 00:47

Idézet: Dikri - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 1:04

És ugy oldották meg, hogy valami progival ISO-t csinálnak, majd ezt irják ki a dvd decrypterrel.

Szerintem a Nero-ra gondolt, a fizikai írója helyett az Image Recorder-t használta, legördülő menüben lehet kiválasztani a Nero eszköztárában.
WoW - Arathor PvE - Reckless Mortals
    Gladia - LvL 80 Nightelf Druid

#242 Felhasználó inaktív   Dikri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 01:59

Idézet: seby - Dátum: 2004. szept. 24., péntek - 23:47

Szerintem a Nero-ra gondolt, a fizikai írója helyett az Image Recorder-t használta, legördülő menüben lehet kiválasztani a Nero eszköztárában.

Már jó ideje használom a nerot de valahogy ez a funkció mindig elkerülte a figyelmem. Nem valoszinű hogy rátaláltam volna a segitséged nélkül :) THX!

#243 Felhasználó inaktív   Dr_Hengelhoffer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 25. 08:21

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. szept. 24., péntek - 21:12

Ahogy elnézem nem megfelelően van bekötve (esetleg BIOS-ban rossul beállítva, vagy rossz kábellel van csatlakoztatva) az íród, mert akkor a burst rate magasabb lenne, olyan 23-26 MB/sec körül ATA-33 és 40-45 MB/sec körül ATA-66 esetén (a meghajtó támogatja).

Az író külső házban van, és USB 2 -re van dugva. Sajnos sehol sem találtam erre nézve semmiféle beállítást.  :think:
Ami meg a kábelt illeti, a házhoz kapottat használom. Bár nem hallottam róla, de az USB 2-hez másféle kábel kell?  :confused:

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. szept. 24., péntek - 21:12

A magas CPU lehet attól, hogy nem DMA, hanem PIO módban megy. ...

Nos erre nézve sem találtam semmiféle beállítási lehetőséget. Sőt, még infót sem, az aktuális mód-ról.
Persze ettől függettlenűl még létezhet, csak én bénázok.  :rolleyes:

Szerkesztette: Dr_Hengelhoffer 2004. 09. 25. 08:24 -kor

"Az igazság nem más, mint a képzelőerő hiánya." Garak
Üdv, Dr.H.

#244 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 09:33

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. szept. 24., péntek - 19:12

Ahogy elnézem nem megfelelően van bekötve (esetleg BIOS-ban rossul beállítva, vagy rossz kábellel van csatlakoztatva) az íród, mert akkor a burst rate magasabb lenne, olyan 23-26 MB/sec körül ATA-33 és 40-45 MB/sec körül ATA-66 esetén (a meghajtó támogatja).

Húha, akkor én nagyon elméláztam. Nekem mindkét drájvom hasonló burst értékeket produkál (11-12 mb/s). Nem is tűnt fel, hogy esetleg Pio módban lehetnek (pedig mindkettő Pioneer  :D ), hiszen elég gyorsan és stabilan olvasnak. Miért nem mehet az UDMA? Már megint valami registry turkálás szükségeltetik? Letöltöttem a legújabb INf drivert a laphoz, s nagyon várom már, hogy hazaérjek és csekkoljam valóban ez e a gond.

Szerkesztette: vatom 2004. 09. 25. 09:34 -kor

#245 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 09:35

Végig olvastam az egész topicot, de pontos válasz nem találok a kérdésemre (csak utalgatásokat).
Pio-08-al lehet DVD-r G04 (ritdata 4x) 8x irni?? Ha igen ezez kell valami hack vagy simán ott van az opció, hiába adja a lemez info a 4x sebeséget, a pio akkor is tudja 8x irni? Vagy csak G05-re lehet ilyet??
Akik irogatak esetleg G04 (minusos) 8x azoknak milyen volt a minosége utolag??
Csak mert van még kb 300db G04-es sem, ugy hogy most még nem tudok G05-ot venni és akkor amig elfogy felesleges Piot vennem. Ha viszont visszi a sima G04-et is 8x akkor király.

Szerkesztette: oalex 2004. 09. 25. 09:36 -kor

A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#246 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 09:44

Idézet: oalex - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 8:35

Végig olvastam az egész topicot, de pontos válasz nem találok a kérdésemre (csak utalgatásokat).
Pio-08-al lehet DVD-r G04 (ritdata 4x) 8x irni?? Ha igen ezez kell valami hack vagy simán ott van az opció, hiába adja a lemez info a 4x sebeséget, a pio akkor is tudja 8x irni? Vagy csak G05-re lehet ilyet??
Akik irogatak esetleg G04 (minusos) 8x azoknak milyen volt a minosége utolag??
Csak mert van még kb 300db G04-es sem, ugy hogy most még nem tudok G05-ot venni és akkor amig elfogy felesleges Piot vennem. Ha viszont visszi a sima G04-et is 8x akkor király.

Én semmiképpen nem írnék 4X lemezt 8x sebességgel. Pio 108 hack firmwarrel biztosan tudja, már ha van hozzá - alappal nem hiszem, de nekem csak Pio107-em van és ő biztosan nem - viszont az írás minősége miatt mindenképpen csak ajánlani tudom a Piot.

Szerkesztette: vatom 2004. 09. 25. 09:44 -kor

#247 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 09:49

Idézet: vatom - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 10:44

Én semmiképpen nem írnék 4X lemezt 8x sebességgel. Pio 108 hack firmwarrel biztosan tudja, már ha van hozzá - alappal nem hiszem, de nekem csak Pio107-em van és ő biztosan nem - viszont az írás minősége miatt mindenképpen csak ajánlani tudom a Piot.

Meg gyöztem magam most megyek és veszek egyet. Eddig LG-volt/van és nincs rá semmi panaszom, pedig rengeteg lemezt irtam vellük, szoval csak haladni akarok a korral:) hisz ezzek már 9 honaposak, de jól szolgáltak.

De a kérdés továbbra is fen ál.... lehet e 4x-est 8x-an és ha igen milyen(esetleg semélyes tapsztalat, mint sem találgatás)?

Szerkesztette: oalex 2004. 09. 25. 09:51 -kor

A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#248 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 09:51

Idézet: oalex - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 8:49

Meg gyöztem magam most megyek és veszek egyet. Eddig LG-volt/van és nincs rá semmi panaszom, pedig rengeteg lemezt irtam vellük, szoval csak haladni akarok a korral:) hisz ezzek már 9 honaposak, de jól szolgáltak.

De a kérdés továbbra is fen ál.... lehet e (esetleg semélyes tapsztalat, mint sem találgatás)?

Az személyes tapasztalat. hogy G04-et nem szabad 8x sebességgel írni. Semmivel. Nem éri meg...

#249 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 09:55

Idézet: vatom - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 10:51

Az személyes tapasztalat. hogy G04-et nem szabad 8x sebességgel írni. Semmivel. Nem éri meg...

elöbb az irtad, hogy 107-ed van és hogy azzal nem lehet akkor honna van a személyet tapasztalat??
mert akkor valoszinüleg félre értettelek. Szoval te probáltad??? mi történt???

Szerkesztette: oalex 2004. 09. 25. 09:55 -kor

#250 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 09:57

Idézet: oalex - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 8:55

elöbb az irtad, hogy 107-ed van és hogy azzal nem lehet akkor honna van a személyet tapasztalat??
mert akkor valoszinüleg félre értettelek. Szoval te probáltad??? mi történt???

Hack firmware volt rajta, azzal írtam de sokkal rosszabban olvasható lemezekkel hálálta meg...

#251 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 10:19

Idézet: vatom - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 10:57

Hack firmware volt rajta, azzal írtam de sokkal rosszabban olvasható lemezekkel hálálta meg...

értem, köszi.

Másnak tapasztalata?

#252 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 11:03

A RITEKG04 egy 4x-es lemez, már 6x-osan is gázos tud lenni, de 8x-osan írni egyenesen hülyeség, ha egyszer 2x-esen és 4x-esen a legtöbbször optimális minőséget ad.

#253 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 12:13

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 12:03

A RITEKG04 egy 4x-es lemez, már 6x-osan is gázos tud lenni, de 8x-osan írni egyenesen hülyeség, ha egyszer 2x-esen és 4x-esen a legtöbbször optimális minőséget ad.

szoval lehet, csak gázos lesz????
kell valami firm ware csere vagy ilye3smi, vagy gyárilag is megy? Már meg is vettem és most ki probálom.

#254 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 12:21

Idézet: oalex - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 11:13

szoval lehet, csak gázos lesz????

Érdemes 4 percért kockáztatni?

#255 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 12:28

Srácok nekem azt megtudná valaki mondani hogy A08 fekete előlapú picike van-e sulinetben? Illetve ha van akkor valami onlány boltban van-e? Vagy ne adj isten miskolcon?
Ha nincs sex-ben akkor sima online bolt van miskolci üzlet is érdekelne! Egyelőre még az árát sem tudom annak is örülnék ha valaki belőné nekem! Igaz még csak töredéke van meg az árnak de eldöntöttem hogy nekem ilyen kell! :D

Üdv

#256 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 12:52

Idézet: vatom - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 13:21

Érdemes 4 percért kockáztatni?

én kisérletenek hivnám, mint sem kockáztatásnak, ebböl lesz a fejlödés és a tapasztalat. De hát izlések és pofonok ugye :) tudod, hogy miröl beszélük, csupán 115ft ez nálad már kockázatnak számit.

De hogy válaszoljak is a kérdésedre igen megéri. Az a 4 perc 50db lemeznél már kb 3 óra és ez nálam többször elő fordul hogy egy nap enyit kell firkálnom!!! Szoval nagyon megérné nekem ha müxik, ha pedig nem akkor buktam 115 kemény forintot.

:sandor:

Én viszont még mindig nem kaptam egyértelmü választ a kérdésemre:

1.) Szoval lehet??
2.) Ha igen kell valami Firmware hack vagy ilyesmi??

Még nem szereltem be, ugy hogy nem tudom..

Szerkesztette: oalex 2004. 09. 25. 12:57 -kor

#257 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 13:00

:offtopic: vatom, oalex-szel nem érdemes vitázni ebben a kérdésben, mert az ő esetében nem adattárolásról van szó, hanem arról, hogyan tud több lemezt kiírni egységnyi idő elett, teljesen felesleges bármit is tanácsolni neki, mert csak felkapja a vizet. Csak azt nem értem, ha már egyszer kőkemény bizniszben nyomul, miért nem fizet meg valakit, aki összerakja és összeteszteli a rendszerét.

oalex, fáradj el a www.rpc1.org címre, ott vannak garmadával a hackelt firmware-ek minden íróhoz, letöltöd, belarakod, kipróbálod, ennyi.

#258 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 13:17

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 14:00

:offtopic: vatom, oalex-szel nem érdemes vitázni ebben a kérdésben, mert az ő esetében nem adattárolásról van szó, hanem arról, hogyan tud több lemezt kiírni egységnyi idő elett, teljesen felesleges bármit is tanácsolni neki, mert csak felkapja a vizet. Csak azt nem értem, ha már egyszer kőkemény bizniszben nyomul, miért nem fizet meg valakit, aki összerakja és összeteszteli a rendszerét.

oalex, fáradj el a www.rpc1.org címre, ott vannak garmadával a hackelt firmware-ek minden íróhoz, letöltöd, belarakod, kipróbálod, ennyi.

Te kapod fel a vizet, én itt nem kaptam fel a vizet semmin, és már megint személyeskedsz amire semmi szükség nem volt, de nem megyek bele veled a gyerekeskedésbe megint, semmi értelme. Nagy szakértő hirében jársz itt (ahogy észre vettem), de mikor az 5 éves gyerekre jelemző indulataid magukal ragadnak akkor teljesen le járatod magad.

Nem vitatkozom senkivel!!!, de véleménye azért lehet ugye, kedves forum társam??
Kérdéseim vannak és arra várok válaszokat a JÓ tanácsaitokat tudomásul vettem.

Idézet

Ez egy válasz és nagyon szépen köszönöm  :respect:  :respect:

#259 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 13:24

Még egyszer köszönöm a linket PPéter. Meg is találtam amit kerestem.

Link

Itt egyébként nagyon dicsérik, már mint a sebességet, kiváncsian varom. Ott van aki Aritát(G04) irt 16x sebességen és aszondja hogy tök jó lett.

Szerkesztette: oalex 2004. 09. 25. 13:25 -kor

#260 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 13:25

Idézet: oalex - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 14:17

Te kapod fel a vizet, én itt nem kaptam fel a vizet semmin, és már megint személyeskedsz amire semmi szükség nem volt, de nem megyek bele veled a gyerekeskedésbe megint, semmi értelme. Nagy szakértő hirében jársz itt (ahogy észre vettem), de mikor az 5 éves gyerekre jelemző indulataid magukal ragadnak akkor teljesen le járatod magad.

Te el vagy tévedve, és ha még egyszer TE személyeskedsz (én nem személyeskedtem veled, csak beírtam a többieknek, hogy NE bocsátkozzanak vitába veled, mert értelmetlen. lévén az álláspontod olyan amilyen), akkor meg fogod ízlelni a kitiltás örömeit.

Idézet

Nem vitatkozom senkivel!!!, de véleménye azért lehet ugye, kedves forum társam??
Kérdéseim vannak és arra várok válaszokat a JÓ tanácsaitokat tudomásul vettem.

Neked nincs véleményed, csak értelmetlenségeket kérdezel, és ha valakitől (nem tőlem, engem már nem zavar, ha tudatanságból saját magadnak okozol kárt, csak arra ügyelek, hogy a téveszmék ne terjednek a fórumon) tanácsot kapsz, akkor felhúzod az orrod.

Idézet

Ez egy válasz és nagyon szépen köszönöm  :respect:  :respect:

Nagyon szívesen, sok sikert.

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15