HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A08 & DVR-108 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A08 & DVR-108 Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   CAMUS 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 17. 23:30

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. okt. 16., szombat - 15:24

Amúgy látszik az író jól a rendszerben??? Biztos jól van kábelezve? Legyen az író a master, a kébel végén, a másik meghajtó meg slave, a kábel közbülső csatlakozóján.

ÁÁÁÁ...csak marha voltam, mert elsőnek ugye a teljes vizsgálatot tart, azt nem kell elfogadni, aztán jön a Pio 108 és ok. Na most már jó a frissítés. Azért frissítettem, mert most vettem pár fajta lemezt.
Verbatim DVD+RW, Maxell DVD-R, TDK DVD+R.
utálom a sztracsatellát!Meg ki használja az Enigma nevet?

#422 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 18. 11:12

Volt szerencsém a hét végén összehasonlítani egy Pio108-at és egy NEC3500-öt. Habár az előbbi minimálisan lassabban olvas, cserébe a karcos lemezekkel is nagyon korrektul dolgozott. Engem meggyőzött, szóval azt hiszem, a héten beujítok egy ilyenbe és a 107 mehet cserére. Csak így tovább, Pioneer!

#423 Felhasználó inaktív   dreamice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 11:16

Nekem van kölcsön Pio A07xla és nagyon meg vagyok vele elégedve. Pio A08xla-t szeretnék venni de nem lelek sehol. Pio 108 láttam akcióban 21-ér, de nekem mégiscsak jobban tetszik az A08. Ha valaki tud valahol írja meg hol és mennyi!

#424 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 11:26

Idézet: dreamice - Dátum: 2004. okt. 18., hétfő - 12:16

Nekem van kölcsön Pio A07xla és nagyon meg vagyok vele elégedve. Pio A08xla-t szeretnék venni de nem lelek sehol. Pio 108 láttam akcióban 21-ér, de nekem mégiscsak jobban tetszik az A08. Ha valaki tud valahol írja meg hol és mennyi!

Nincs még az importőrnek (nem is volt még), legalább 2 hét még amíg érkezik belőle.
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#425 Felhasználó inaktív   Exlepra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 11:33

A Mycomban van.

Pioneer DVR-A08XLA DVD-RW BOX    28,600

+ÁFA

Szerkesztette: Exlepra 2004. 10. 18. 11:33 -kor

#426 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 12:18

Idézet: IThomas - Dátum: 2004. okt. 17., vasárnap - 11:52

Hali!
Az az egy bajom van a 108-al hogy dvd film nézés közben is max fordulatszámon tekeri a lemezt.
Tudom hogy csendes mód csak az A08-ban van,DE nekem bármilyen szoftveres megoldás is megfelelne erre a célra.Úgyanis a Nero Drivespeed nálam csődöt mondott.Nem ismeri fel a sebességeket,csak néhány kérdőjel van ott az olvasási sebességekre etc..Ha manuálisan adom hozzá a sebességeket,az sem segit.6325-ös Nero,az írás meg minden más tökéletes,de ez számomra elég bosszantó így.
Ötlet esetleg?

1.Rajtam kívül senkit nem zavar ez a dolog
2.Nincs megoldás,és ezt nincs kedvetek leírni
3.Van megoldás és nincs kedvetek leírni

Jelen esetben melyik fedi a valóságot???:)
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#427 Felhasználó inaktív   dreamice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 12:23

Idézet: Exlepra - Dátum: 2004. okt. 18., hétfő - 12:33

A Mycomban van.

Pioneer DVR-A08XLA DVD-RW BOX    28,600

+ÁFA

Hát, csak azért nem adnák ~10-zel többet mert máshogy néz ki, meg egy kicsit csendesebb, mint a 108-as. Mert különben ua.. Két választásom van: veszek 108- at, vagy várok még egy kicsit. Megy az lejjebb is. Vsz. várok még, mert nekem a design is bejön. :)
Eszmefuttatás :)

#428 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 12:35

DVR-108BK-t is nehez volt szerezni, ugyhogy DVR-A08XLB eleg remenytelennek tunik, nagyon nem volt kedvem kivarni...

DVD nezesre tenyleg hangos a 108, mert maximalis fordulatszamon tekeri a lemezt, es nem jottem ra, mivel lehet lehalkitani, de hat ott van a jo oreg Toshiba olvasom, ami automatikusan szabalyozza a fordulatszamot az adatatvitel fuggvenyeben. (DVD nezes=1x sebesseg)

#429 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 12:59

Idézet: IThomas - Dátum: 2004. okt. 18., hétfő - 11:18

1.Rajtam kívül senkit nem zavar ez a dolog
2.Nincs megoldás,és ezt nincs kedvetek leírni
3.Van megoldás és nincs kedvetek leírni

Jelen esetben melyik fedi a valóságot???:)

sémmi többet nem tok, kérem kaccsojja ki!  :cool:
all bitches

#430 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 13:44

Idézet: dreamice - Dátum: 2004. okt. 18., hétfő - 13:23

Hát, csak azért nem adnák ~10-zel többet mert máshogy néz ki, meg egy kicsit csendesebb, mint a 108-as. Mert különben ua.. Két választásom van: veszek 108- at, vagy várok még egy kicsit. Megy az lejjebb is. Vsz. várok még, mert nekem a design is bejön. :)
Eszmefuttatás :)

Olcsóbb lesz ennél szerintem ha lesz a hiv. importőrnek. Én olyan 20-22 nettó közé saccolom talán. Érdemes várni rá, az A07 is gyönyörű :D
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#431 Felhasználó inaktív   dreamice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 13:59

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2004. okt. 18., hétfő - 14:44

Olcsóbb lesz ennél szerintem ha lesz a hiv. importőrnek. Én olyan 20-22 nettó közé saccolom talán. Érdemes várni rá, az A07 is gyönyörű :D

Osztom a véleményed és legyen igazad, vagy tévedj -5 rugót! :)

#432 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 18:18

Baromi érdekes, hogy DVD video nézéshez tekeri a lemezt, mint állat, bezzeg riphez meg kb 2x-en kezdni és lassan megy fel kb 4x-re. Engem ez jobban bosszant.
"Aki a munkahelyén nem nyal, az szopni fog!!!"

#433 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 21:50

Idézet: PeC - Dátum: 2004. okt. 18., hétfő - 19:18

Baromi érdekes, hogy DVD video nézéshez tekeri a lemezt, mint állat, bezzeg riphez meg kb 2x-en kezdni és lassan megy fel kb 4x-re. Engem ez jobban bosszant.

A RIP sebességre van megoldás, www.rpc1.org -on megtalálod az ezt a korlátozást feloldó firmware-t, méghozzá a legujabb 1.14-est. Ennek mellékhatása hogy régiómentes is lesz a meghajtód. De kitolás ez, nem? ;)  :D  :up: (Persze ha elszúrod a frissitést, amire oly kicsi ám az esély, akkor viszont kapsz egy valószínűleg végleges R.I.P funkciót ;) :) )

Szerkesztette: justme 2004. 10. 18. 21:52 -kor

#434 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 09:21

hopá-hoppá! :D

nem is tudtam, hogy már megjelent 1.14 hackelt hozzá.
bár azért megvárnék még vele pár tapasztalatot, nem szeretném, ha ezen kívül más változás is lenne az amúgy kifogástalan működéssel.
Pl én nem igénylem, hogy gyorsabban olvassa az írott lemezeket, így legalább biztosabb.
_csak_ a rip korlátozást és a régiófüggetlenítést változtatták benne?

#435 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 10:45

Idézet: PeC - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 10:21

hopá-hoppá! :D

nem is tudtam, hogy már megjelent 1.14 hackelt hozzá.
bár azért megvárnék még vele pár tapasztalatot, nem szeretném, ha ezen kívül más változás is lenne az amúgy kifogástalan működéssel.
Pl én nem igénylem, hogy gyorsabban olvassa az írott lemezeket, így legalább biztosabb.
_csak_ a rip korlátozást és a régiófüggetlenítést változtatták benne?

A Gradius-os változatban igen, nincs vele semmi gond.

#436 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 11:42

Idézet: justme - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 9:45

A Gradius-os változatban igen, nincs vele semmi gond.

most ez franko,hogy az xl veziósak már fizetősek  :confused:

mert akkor triplán nem éri meg szépet venni :boa:
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#437 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 13:52

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 12:42

most ez franko,hogy az xl veziósak már fizetősek  :confused:

mert akkor triplán nem éri meg szépet venni :boa:

Lesz majd egy Nil> féle változat is egyelőre beta állapotban van. Ez nem csak hogy RPC1 és RIP Lock removed lesz hanem minden lemezt megír mindenféle sebességen. Méghozzá úgy működik, hogy ha eredeti Pionner firmware által támogatott lemezt az eredeti firmware által támogatott sebességeken írunk (pl RitekG05-öst 4x 8x 12x sebességen írunk), akkor az eredeti hivatalos írásstratégiát használja, ha viszont olyan sebességen írunk vele, amit hivatalosan nem támogat (pl Ritek G05-öst 16x) akkor meg egy közös optimalizált írás stratégiát használ. Én is ezt a BETA 5 firmware-t használom és megírtam sok +R 4x-es lemezt 12x-esen ezzel, amit az eredeti firmwarevel csak 4x lehet írni. Minősége nagyon jó lett így is, persze olyan adatot nem írnék így ami nagyon fontos, de a lehetőségnek mégis örülök. Erre a firmware-re még várni kell, de amint elkészül, lesz XL-es verziója is és ingyen.

Persze mindenki saját felelőségére használja és aki magasabb sebességen ír így mint amit az adott media elbír az számítson néha adatvesztésre vagy sok poháralátétre :) Ettől függetlenül sok esetben jól jöhet. Sok +R 4x lemezt nyugodtan meg lehetne írni 6x vagy akár 8x is anélkül hogy gond lenne és más dvd írók meg is írják így, csak a Pioneer firmware programozói nem szeretik a +-os társaságot ;)

Szerkesztette: justme 2004. 10. 19. 13:58 -kor

#438 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 16:33

Tök jó, most szedek le isoba egy filmet a gyári firmware-el épp 6x-os sebességgel, és ráadásul 4x-en kezdte. Betettem a lemezt és a kezdeti felpörgetés után most nem lassított le rip-hez. Érdekes.
Ha ezt meg tudom csinálni a következő filmnél is akkor nem kell frissítenem a crackelthez :)
(hamarabb volt elindítva már a DVD Decrypter és ahogy betettem a lemezt már nyomtam is a rip gombot. Nem volt ideje lelassulni?) :think:

#439 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 16:38

Idézet: PeC - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 17:33

Tök jó, most szedek le isoba egy filmet a gyári firmware-el épp 6x-os sebességgel, és ráadásul 4x-en kezdte. Betettem a lemezt és a kezdeti felpörgetés után most nem lassított le rip-hez. Érdekes.
Ha ezt meg tudom csinálni a következő filmnél is akkor nem kell frissítenem a crackelthez :)
(hamarabb volt elindítva már a DVD Decrypter és ahogy betettem a lemezt már nyomtam is a rip gombot. Nem volt ideje lelassulni?) :think:

Lehet hogy nem másolásvédett. CSS kód nincs a lemezen talán.

#440 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 16:49

Nemtudom, a következő lemeznél már ugyanígy visszalassított, ígyhát megkerestem azt a radius féle firmware-t és feletttem azt. Most azzal szedi le az egészet. Remélem beválik.

Szegény srác írja, hogy nem biztos hogy fejleszti tovább az oldalát, mert alig kap pénzt. Azért remélem még lesznek hasonló enyhém módosított változatok, a másik beta leírás alapján nem igazán bíztató nekem.

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.