Idézet: sityak2000 - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 10:56
Nem kell erőltetni a 8X-osnál nagyobb sebességet, de ha az írás tulajdonságainál a max sebességet állítom be, akkor így írja meg, és teljesen tökéletes lesz. minden hiba nélkül.
Ez is jó kérdés lenne: Miért kell erőltetni egy 1700+-os procinál, hogy 2400+-ként fusson?
Máskor írj privit ha ilyen topiképítő hozzászólásod van.
OK, a Te döntésed, hogy az elméleti sebességnél gyorsabban írd.
Én viszont még mindig kíváncsi vayok, hogy miért jó, ha valaki az adatait kockáztatja ezzel.

Mert hogy próbaként megírja, az ok, na de hogy rendszeresen.
Tudom, hogy a max sebesség beállításával is megírja, az erőltetést nem erre értettem
A proci hasonlat nagyon is sántít, mert ott vagy működik _stabilan_ vagy nem (itt most ne menjünk bele a stabilnak látszó húzott prociból eredő adatvesztésbe). Írott anyagnál viszont majd csak az idő dönti el, hogy megérte, vagy nem, jó lett-e vagy nem.
És nem, az ilyen jellegű kérdéseket nem privátban kell megkérdezni, mert ha valaki elolvas egy hozzászólást, ahol csak annyi van, hogy "dejó ezt meg ezt ennyivel gyorsabban megírtam, mint ami rá volt írva", akkor abból valaki még nagyon megszívhatja. Mert azért az elég sazr dolog lehet, ha valaki megírja a biztonsági mentését, tele fontos adattal, akkor még olvassa is, nyugotan alszik, merthogy ezt olvasta a fórumon, hogy ez így jó, aztán meg néhány hónap múlva néz, hogy miért nem tudja beolvasni.
_Ezért_ kell ezt itt megbeszélni, mert szerintem ezis "topicépítő".