HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A08 & DVR-108 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A08 & DVR-108 Értékeld a témát: -----

#2281 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 19. 04:36

Idézet: Lacimatzi - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 5:28

Dvd írással szívok mostanában. Pio 108, 1.1-es Athlon. Decrypter, Alcohol belefog az írásba, aztán bármi féle hibaüzenet nélkül 10-20-30 akárhány %-nál megáll és kész. Lemez kuka. :confused:
Viszont a Nero gond nélkül +írja !!!! Mi lehet a baj ?

Ismerni kellene a programverziókat, beleértve az oprendszert is, illetve a beállításaidat. Jó eséllyel az Alcohol kavar be. Virtuális drivenak használd a Daemon Tools-t (emulációkat csak akkor kapcsold be, ha valóban szükséges, írásra pedig a Decryptert vagy a Nerot.
Ha a System ASPI-t felülírod a Nero ASPI-jával, és a Decryptert ASPI interfészre állítod, akkor se tudsz Decrypterrel írni?

#2282 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 12:33

Nekem is volt ilyen, hogy csak úgy megállt az írás. Neroval és Decrypterrel is!
Megoldás egy régebbi nv ide driver volt.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2283 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 12:34

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 5:33

Sehol. A Piodata FW automatikusan állítja a +R-t és a +R DL-t, a Pioneer FW csaka DL-t.

Köszi, már rájöttem :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2284 Felhasználó inaktív   Lacimatzi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:59

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 5:36

Ha a System ASPI-t felülírod a Nero ASPI-jával, és a Decryptert ASPI interfészre állítod, akkor se tudsz Decrypterrel írni?

Ez a System ASPI pontosan hol van ? A Nero ASPI a Wnaspi32.dll ?

#2285 Felhasználó inaktív   Lacimatzi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 20. 19:01

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 13:33

Nekem is volt ilyen, hogy csak úgy megállt az írás. Neroval és Decrypterrel is!
Megoldás egy régebbi nv ide driver volt.

Ez Pio 108-cal volt ? Mi ez a driver pontosan ? Ha tudsz, dobj egy linket. köszi

#2286 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 19:59

Idézet: Lacimatzi - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 20:01

Ez Pio 108-cal volt ? Mi ez a driver pontosan ? Ha tudsz, dobj egy linket. köszi

A 4.10-es ide driverével asszem jól működött. De most perpill a windowsos drivert használom, és egyáltalán nem lassabb.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2287 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 23:17

Van egy kis problémám. A Pioneer 108-as írómba betettem 4 fajta ÜRES DVD lemezt (Verbatim 8X DVD-R nem egy hengerből, Traxdata DVD-R 4X G04, Fujifilm 8X DVD+R (TY), Ridisc 8X DVD-R (MCC) és a Windows-nak az a DVD lejátszó, író progit felajánló progija nem jön fel, pedig úgy emlékszem mindig feljön, bármilyen lemezt rakok az íróba.
Az eset a következő. Ridisc MCC-re írtam volna, feltünt, hogy ez a progi nem jött fel az elején (utálom egyébként), nem törődtem vele, viszont az írásnál a Neróval Lézerkalibrációs hiba, meg lemezfelismerés probléma. Az író elindul, mikor beteszem az üres lemezeket, de mintha "kínlódna", szóval nem olyan mint szokott lenni, nem jön fel automatikusan semmilyen progi, pedig lemezt tettem az íróba. Normál XP beállítások, nem kapcsoltam ki semmit. Nem akarok több lemezzel próbálkozni, mivel szerintem elszúrja az írást.
Verbatim újraírhatónál (DVD-RW) sem jön fel ez a progi, de legalább csinál valamit, mert a Windows saját íróprogi felajánlása feljön, míg a sima ÜRES DVD-nél semmi nem történik.
Megírt Verbatim DVD-R-nél a DVD speed test végigfutott gond nélkül, tehát olvasni tud szerintem.

Az író garanciális. Még megnézem a kontaktusokat IDE kábel, de nem hiszem. A rendszer látja a Pioneer 108-at, Firmware 1.20. Haldoklik a Pioneer 108-am??? :(

Ha valaki benéz, tegyen már be egy ÜRES lemezt, nézze meg reagál e a WinXP valamit, mert az a gyanum, hogy az üres DVD-t nem ismeri fel az íróm, a DVD RW-re legalább reagál valamit a rendszer. Bocsi, de kicsit ideges vagyok, ezért nem szakszerűen írom le a gondomat, de valami nem stimmel szerintem. :(

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2288 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 23:28

Állatira nem az a lényeg, hogy feljön-e az XP automatikus baromsága (ez inkább szoftveres rendszerprobléma), hanem hogy ha elindítasz egy CD/DVD-író programot, vagy akár a CDSpeed-et, akkor detektálja, látja-e az üres lemezt az íróban.

#2289 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 23:58

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 0:28

Állatira nem az a lényeg, hogy feljön-e az XP automatikus baromsága (ez inkább szoftveres rendszerprobléma), hanem hogy ha elindítasz egy CD/DVD-író programot, vagy akár a CDSpeed-et, akkor detektálja, látja-e az üres lemezt az íróban.

THX. Nero Speed érzékeli, hogy van benne ÜRES Verbatim, mert az indítás gomb fekete, ha elindítom nem kezdi detektálni a lemezt, gondolom, mert látja, hogy üres. Ha nem teszek be lemezt, akkor szürke az indítás gomb. Szóval érzékeli. Megpróbálom Verbatimra írni a cuccost. Köszönöm a tanácsot.  :respect: 

Ui: Üres lemezt nem néztem a Nero Speeddel még. Jó ilyenkor a hideg fej, és a szakértelem. Még 1X köszönöm. :respect: Úgy megszoktam, hogy az a progi mindig feljön. Lézerkalibrációs hibám már volt az időközben elhalálozott Platinum DVD-RW-kel, de DVD lemezzel még soha.

Szerkesztette: Macska 2005. 06. 29. 23:58 -kor

#2290 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 00:05

Idézet: Macska - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 0:58

THX. Nero Speed érzékeli, hogy van benne ÜRES Verbatim, mert az indítás gomb fekete, ha elindítom nem kezdi detektálni a lemezt, gondolom, mert látja, hogy üres. Ha nem teszek be lemezt, akkor szürke az indítás gomb. Szóval érzékeli. Megpróbálom Verbatimra írni a cuccost. Köszönöm a tanácsot.  :respect: 

Ui: Üres lemezt nem néztem a Nero Speeddel még. Jó ilyenkor a hideg fej, és a szakértelem. Még 1X köszönöm. :respect: Úgy megszoktam, hogy az a progi mindig feljön. Lézerkalibrációs hibám már volt az időközben elhalálozott Platinum DVD-RW-kel, de DVD lemezzel még soha.

Azt nézd meg, hogy kiírja-e, hogy üres lemez, na. Ilyen egyszerű. Meg a Neroban a lemezinfó mit mutat.

#2291 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 00:22

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 1:05

Azt nézd meg, hogy kiírja-e, hogy üres lemez, na. Ilyen egyszerű. Meg a Neroban a lemezinfó mit mutat.

Ha betettem a Üres Verbatimot, akkor a Nero Speed nem írt ki semmit. A Néroban néztem a lemezfelismerős problémával, illetve a lézerkalibrációs hibával leállt Ridisc MCC-s lemezt, ott kiírta a Neró hogy ÜRES a lemez, de amikor másodszor próbálkoztam az írásssal az adott lemezre (próba szerencse), akkor kiírta, hogy tegyek be egy üres lemezt. Ezt követően mentem el a fennt írt tévútra.

Betettem egy Verbatimot, arra simán megírta(!!). Eddig még a Ridisc MCC-ket simán írtam, nem volt gond velük. Megzavart ezt követően az is, hogy a rendszerbe történt valami, és nem jött fel az a progi, ami mindig feljön ha berakok egy üres lemezt, akkor is, csak a Nero ikont adja fel. Ez a progi lehet korábban sem jött már fel, csak nem figyeltem fel rá, csak akkor, amikor a Ridisc MCC elszállt. A Ridisc MCC-t úgy hozták, én Verbatimra írok magamnak. Most jól elvitt az erdőbe a Ridisc MCC.  :down:

PPeter nagyon köszönöm a segítséget. :respect:

Szerkesztette: Macska 2005. 06. 30. 01:00 -kor

#2292 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 20:18

4x-es audio írás...
és ez lett
a média: philips 80perces, Ritek-et ír ki a nero tool..

Csatolt fájl:

all bitches

#2293 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 20:21

Idézet: richies - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 21:18

4x-es audio írás...
és ez lett
a média: philips 80perces, Ritek-et ír ki a nero tool..

Próbáld 8x-osan.

#2294 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 21:14

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 19:21

Próbáld 8x-osan.

marantz 6000 ose cd player nem szereti a gyors írást..
track léptetésnél ERROR..
suxx
azért köszi!
all bitches

#2295 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 21:16

Idézet: richies - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 22:14

marantz 6000 ose cd player nem szereti a gyors írást..
track léptetésnél ERROR..
suxx
azért köszi!

Ez a lemez író meg már nem szereti a 4x-es írást ezzel a lemezzel szerintem. Ilyen lejátszóba miért ezt a Ritek csinálta Philips kommersz lemezt veszed?

#2296 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 21:52

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 20:16

Ilyen lejátszóba miért ezt a Ritek csinálta Philips kommersz lemezt veszed?

:offtopic:
akkor mit ajánl(a)sz?
Úgy tudod a sötétebb réteg jobb, mint a világos.. Ja, és persze Plextor kellene neki :)
Azt ajánlották +1-es módban írjam (ez meg mi?!)

üdv!
all bitches

#2297 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 21:56

Idézet: richies - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 22:52

:offtopic:
akkor mit ajánl(a)sz?
Úgy tudod a sötétebb réteg jobb, mint a világos.. Ja, és persze Plextor kellene neki :)
Azt ajánlották +1-es módban írjam (ez meg mi?!)

üdv!

Nem tudom mi az a +1, hacsak nem a Plextor írókban a VariRec beállításra gondoltak. MediaMarktban meg Saturnban lehet most venni négy-ötféle színben vékonytokos Maxell CD-R 48x lemezt, Taiyo Yuden, kicsit sötétebb felülettel, hihetetlen C1/C2 hiba (mentes) értékeket ad a mostani írókkal 8x-16x tartományban is, érdemes lenne kipróbálnod. Ha tudsz, vegyél egy Plextor Premium CD-írót, be kell kaksizni tőle, úgy ír Audio CD-t.  :)  Ha használtan látsz, Yamaha CRW-F1 írót se hagyd ki. :lollypop:

#2298 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 21:58

Miért lenne jobb a sötét réteg a világosnál??
De ha már ragaszkodsz a szinekhez nézz meg egy gyári préselt audio lemezt az milyen szinü szokott lenni?
Ha maradunk a szin misztikánál akkor audióra válassz minnél világosabbat.

Üdv.

#2299 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 22:01

Idézet: pet - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 22:58

De ha már ragaszkodsz a szinekhez nézz meg egy gyári préselt audio lemezt az milyen szinü szokott lenni?

Üdv.

Csak közvetett összefüggés van: a sötétebb hordozórétegű lemezek (Cyanine, régebbi AZO rétegek) jobban bírták a lassabb írást, mint a világosabb, gyorsabb írásrra optimalizált PhthaloCyanine korongok - az érzékeny asztali lejátszókban viszont a gyorsan írt, jitter hibákban mindenképp gazdagabb lemezek vacakabbul lejátszhatók, hiába írunk gyorsan egy gyors írásra optimalizált lemezre.

#2300 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 18. 18:32

Idézet: pet - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 22:58

Üdv.

Azért a gyári préselt lemezek színét ne keverjük bele!
"Aki a munkahelyén nem nyal, az szopni fog!!!"

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.