Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 16:14
Több játékot is támogat mert vannak akik pl a
http://www.g15forums.com -on elkészítik hozzá. A Battlefield 2 höz is elkészítették, nagyon sok mindent kilehet íratni játékok esetében kijelzi a rangomat, a nickemet, azt hogy kommander vagyok e, azt is hogy squadleader vagyok, melyik kasztban vagyok /medic, sniper , etc../ hanyadik vagyok azon a szerveren amelyiken játszom, hány pontom van, hányat nyírtam ki, hányszor tettek szunyizni, hány gránátom van, mennyi a csapatom pontszáma, a Score és a TeamScore külön van feltüntetve, és hogy mennyit tkztam. Valamint a server IPt amin játszom, a szerver nevét, hogy ranked e vagy sem ( rankedeken játszom szinte állandóan) mekkora a pingem, hanyas porton kell csatalkozni, mennyi a current players, mekkora a map size, hány körös , van e voip, mekkora a pingem, a game type-ot, a tk mode-ot, és a baráti tüzet
Ja és alulról van megvilágítva.
nem bf2-zök LOL
1. lényeg hogy éjjel is használható legyen a cucc, világítást illetően, setét szobában
2. van-e az lcd-nek világítása? szintén éjjel miatt...
3. ha a g11 olcsóbb lesz számottevően (5k) akkor úgyis az lesz

4. programozható gomra lehet olyat, hogy lenyomom a G1-t és elindul a guild wars pl? tehát programot futtatni róla? (bill. kombók az oké)
slim keyboard: megint betértem ma mm-ba árkádba, holnap saturn jön... lényeg: genius slimstar jobb mint fujitsu slim-je. VOLT MAGYAR logitech media keyboard, 4 programozható gombbal (f9-12) viszont asszem csak egérrel adják

7.500 volt kb.
g15 kirakva nem csak alul volt 3 méter hosszú dobozban

19 valamennyiért... holnap még megnyomkodom saturnban mammutban!

kár hogy ölemben nem fog elférni shit, megoldjuk
thx a segítséget!!