HWSW Informatikai Kerekasztal: Billentyu vasar! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Billentyu vasar! Kerdes! Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 06. 17:07

Idézet: EmThor - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 18:05

thx

g15 drága + nincs magyar kiosztás :( amúgy biztos klafa :D saturnban nézegettem  :up:

Engem nem zavar, hogy nemzetközi angol kiosztása van, sőt ezentúl minden billentyűzetet így veszek, de a régi gépem mellett magyar kiosztásu trust van :) A g15 nagyon kényelmes, és hálás jószág :p
A kényelmet megkell fizetni :)

#1182 Felhasználó inaktív   EmThor 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 06. 17:11

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 16:07

Engem nem zavar, hogy nemzetközi angol kiosztása van, sőt ezentúl minden billentyűzetet így veszek, de a régi gépem mellett magyar kiosztásu trust van :) A g15 nagyon kényelmes, és hálás jószág :p
A kényelmet megkell fizetni :)

ölemben férjen el... :D

háttérvilágítással akkor itt gondolom nincs gond.. de ezen teljesen feketék a gombok akkor ez gondolom nem alulról van megvilágítva...

felül még nem zavarna, de oldalt ott az a sok gomb... ?! pl mész, nagy lövöldözés WASD nem zavar be? ok hogy makrót rakni rá vagy mit, de... :D na jó inkább megnyomkodom megint.

kijelzőnek télleg van értelme?! asszem proci meg mem zabálást ki lehet íratni rá, talán winampot, meg kb 6 játék támogatja, de az nem lényeg.... vagy csak van rajta óra? :D

20rongy bakker, még a végén rábeszéltek :)

Szerkesztette: EmThor 2006. 08. 06. 17:13 -kor

#1183 Felhasználó inaktív   EmThor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 17:48

logitech media keyboard elite

marad ez szvsz :) ez se tűnik magyar kiosztásnak :( de van áll. wireless belőle..

#1184 Felhasználó inaktív   EmThor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 20:35

hoppá logitech g11, alias g15 lcd nélkül cirka 15e HUF

Szerkesztette: EmThor 2006. 08. 06. 20:35 -kor

#1185 Felhasználó inaktív   EmThor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 20:52

Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 15:16

Szia.

Revoltec márkában a 3.ilyen világitó csodát cserélem ki a cégünknél.
A legtovább 3 hónapig tudtam használni.Egyszerűen tönkrement benne az a világitó test.
Amúgy jó dolog nekem is nagyon teccet amíg működött.

hm, G15 user-ek, a háttérvilágítás nálatok működik rendesen mióta megvan, nem adja be a kulcsot, mint a t. revoltec bill.et. ?!  :respect:  /20 oldalt átböngésztem, egész jókat írtok a logitech termékéről ;)/

#1186 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 20:54

Idézet: EmThor - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 18:48

logitech media keyboard elite

marad ez szvsz :) ez se tűnik magyar kiosztásnak :( de van áll. wireless belőle..

Cordless Desktop LX300 vagy LX700 reszekent van csak.

#1187 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 21:13

Idézet: EmThor - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 21:35

Nos tavaly novemberben Br. 17590 Ft-ért plussz 3375 Ft a "futár postai tevékenység" vettem a Logitech G15-met. Tehát mindennel együtt volt 20965 Ft. Nos a G11 egy lefejezett bill LCD nélkül, nem megéri azt a 2590 Ft-ot inkább kiadni egy G15 ért mint 15000 Ft-adni a G11-ért ?:) A válasz : DE.

#1188 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 12:26

Idézet: EmThor - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 21:52

hm, G15 user-ek, a háttérvilágítás nálatok működik rendesen mióta megvan..........

Szia.

Egy kicsit én már elzárkozok ezektől a világítós csodalámpáktól de találtam egy kellemesebb billenytüt ami nekem teccik elég nagyon.

Ez !! és ez

Minda kettő nagyon teccik leginkább Media Keyboard amit vennék de az nem magyar kiosztású ami néha zavaró lehet.Ígyhát megrendeltem már a másikat jó lesz az nagyon.
Tibi bácsinál is lehet kapni de nincs még elintézve az ára ,piszok drága 6k.
Maradok expertnél ott csak 4k és majd én intézem el az árát :D
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#1189 Felhasználó inaktív   tusi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 16:49

Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 13:26

Szia.

Egy kicsit én már elzárkozok ezektől a világítós csodalámpáktól de találtam egy kellemesebb billenytüt ami nekem teccik elég nagyon.

Ez !! és ez

Minda kettő nagyon teccik leginkább Media Keyboard amit vennék de az nem magyar kiosztású ami néha zavaró lehet.Ígyhát megrendeltem már a másikat jó lesz az nagyon.
Tibi bácsinál is lehet kapni de nincs még elintézve az ára ,piszok drága 6k.
Maradok expertnél ott csak 4k és majd én intézem el az árát :D

Figyi! Nem esküszöm meg, de egy próbát megér. A Media Keyboard olyan 80%, hogy van magyarban az M5 melletti MediaMarktban.

#1190 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 17:14

Idézet: EmThor - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 18:11

ölemben férjen el... :D

háttérvilágítással akkor itt gondolom nincs gond.. de ezen teljesen feketék a gombok akkor ez gondolom nem alulról van megvilágítva...

felül még nem zavarna, de oldalt ott az a sok gomb... ?! pl mész, nagy lövöldözés WASD nem zavar be? ok hogy makrót rakni rá vagy mit, de... :D na jó inkább megnyomkodom megint.

kijelzőnek télleg van értelme?! asszem proci meg mem zabálást ki lehet íratni rá, talán winampot, meg kb 6 játék támogatja, de az nem lényeg.... vagy csak van rajta óra? :D

20rongy bakker, még a végén rábeszéltek :)

Több játékot is támogat mert vannak akik pl a http://www.g15forums.com -on elkészítik hozzá. A Battlefield 2 höz is elkészítették, nagyon sok mindent kilehet íratni játékok esetében kijelzi a rangomat, a nickemet, azt hogy kommander vagyok e, azt is hogy squadleader vagyok, melyik kasztban vagyok /medic, sniper , etc../ hanyadik vagyok azon a szerveren amelyiken játszom, hány pontom van, hányat nyírtam ki, hányszor tettek szunyizni, hány gránátom van, mennyi a csapatom pontszáma, a Score és a TeamScore külön van feltüntetve, és hogy mennyit tkztam. Valamint a server IPt amin játszom, a szerver nevét, hogy ranked e vagy sem ( rankedeken játszom szinte állandóan) mekkora a pingem, hanyas porton kell csatalkozni, mennyi a current players, mekkora a map size, hány körös , van e voip, mekkora a pingem, a game type-ot, a tk mode-ot, és a baráti tüzet :)

Ja és alulról van megvilágítva.

#1191 Felhasználó inaktív   EmThor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 18:05

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 16:14

Több játékot is támogat mert vannak akik pl a http://www.g15forums.com -on elkészítik hozzá. A Battlefield 2 höz is elkészítették, nagyon sok mindent kilehet íratni játékok esetében kijelzi a rangomat, a nickemet, azt hogy kommander vagyok e, azt is hogy squadleader vagyok, melyik kasztban vagyok /medic, sniper , etc../ hanyadik vagyok azon a szerveren amelyiken játszom, hány pontom van, hányat nyírtam ki, hányszor tettek szunyizni, hány gránátom van, mennyi a csapatom pontszáma, a Score és a TeamScore külön van feltüntetve, és hogy mennyit tkztam. Valamint a server IPt amin játszom, a szerver nevét, hogy ranked e vagy sem ( rankedeken játszom szinte állandóan) mekkora a pingem, hanyas porton kell csatalkozni, mennyi a current players, mekkora a map size, hány körös , van e voip, mekkora a pingem, a game type-ot, a tk mode-ot, és a baráti tüzet :)

Ja és alulról van megvilágítva.

nem bf2-zök LOL :D

1. lényeg hogy éjjel is használható legyen a cucc, világítást illetően, setét szobában
2. van-e az lcd-nek világítása? szintén éjjel miatt...
3. ha a g11 olcsóbb lesz számottevően (5k) akkor úgyis az lesz :)
4. programozható gomra lehet olyat, hogy lenyomom a G1-t és elindul a guild wars pl? tehát programot futtatni róla? (bill. kombók az oké)

slim keyboard: megint betértem ma mm-ba árkádba, holnap saturn jön... lényeg: genius slimstar jobb mint fujitsu slim-je. VOLT MAGYAR logitech media keyboard, 4 programozható gombbal (f9-12) viszont asszem csak egérrel adják :( :( :( 7.500 volt kb.

g15 kirakva nem csak alul volt 3 méter hosszú dobozban :D 19 valamennyiért... holnap még megnyomkodom saturnban mammutban! :) kár hogy ölemben nem fog elférni shit, megoldjuk :]

thx a segítséget!!

#1192 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 20:31

Kép

Éjjel is világít  az LCD, meg persze a billentyűk is ;) Na meg persze bár nem kérdezted, de azért leírom, bár az is lehet hogy megnézted, szóval a Logitech cuccokat azért is szeretem, mert  nem hanyagolják el a driverek készítését, sem, így 64 bites XP-hez is van driverük ;)

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 08. 07. 20:32 -kor

#1193 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 20:39

Plussz egy kis segítség ;)
Van
ITT a fórum topicja is ;)

#1194 Felhasználó inaktív   EmThor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 23:07

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 19:31

Kép

Éjjel is világít  az LCD, meg persze a billentyűk is ;) Na meg persze bár nem kérdezted, de azért leírom, bár az is lehet hogy megnézted, szóval a Logitech cuccokat azért is szeretem, mert  nem hanyagolják el a driverek készítését, sem, így 64 bites XP-hez is van driverük ;)

hát ez nagyon fincsi, holnap még megtapizom és izzítom kapcsolataimat  :respect:  :up:  :smoker:

THX

#1195 Felhasználó inaktív   EmThor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 18:55

na héten meglesz a g15 :) annyit nem jáccok, viszon más miatt hasznos az lcd + világítás szempont volt (éjjeli játék miatt pl) programozható gombok pedig igencsak megkönnyítik a munkát!

köszi a segítséget

#1196 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 19:39

Ön (is) jól választott ;)

#1197 Felhasználó inaktív   Falconmaster 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 08. 21:16

No jól látni hogy az általam indított téma igy fejlődget :)
Én végül mégsem vettem G15-öt, bár a háttérvilágítás és az LCD még mindig nagyon ütős... :)

Mostanság készülök Notit venni és ahhoz néztem ki viszont a következőt:

Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks

Nos ezzel annyi bajom hogy elég alap az egér hozzá, de van most egy Logitech MediaPlay egerem, de sajnos ezzel is az a baj mint a fent emlitett készlettel (nem 2.4GHz-es igy a hattávja olyan 3-4-5 méternél tetőzik...  :( )

A logitech tényleg jó drivereket csinál, az egyetlen bajuk hogy nem hagyja hogy a felhasználók testre szabják a termékeit rendesen :( például nem tudom hogy lehetne megcsinálni hogy a fent emlitett készlet LCD-jét kezeljem valamilyen programon belülről, pedig ha ilyen apróságokra is gondolnának elképesztő tábort lehetne egy-egy ilyen zászlóshajó mögé verbuválni...  :reklamacio:

Ja! És könyörgöm, MIÉRT nincs egyetlen ütős bill sem MAGYAR kiosztásban????!!! :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio: Se az MX5000 se az S510(a távirányítós), se a G15, se pedig a diNovo-k egyike sem :'(

Szörnyű....

#1198 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 22:46

ezt nem éppen te indítottad ,vagy tévedés ?:D
Tutira te indítottad ?:)

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 08. 08. 22:48 -kor

#1199 Felhasználó inaktív   Falconmaster 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 09. 08:36

Legalábbis én ugy emlékszem... :D

#1200 Felhasználó inaktív   EmThor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 09:29

rohadás verje meg a hekkereket, feltörték a g15 fórum oldalát vmi fasság világbékét követelve, ilyen úgyse lesz (a mostani háborúktól eltekintve, úgy általánosan)

bakker... legalább a hivatalos oldalon van amd procihuz fullos kijelző cumó!

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.