Idézet: EmThor - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 18:11
ölemben férjen el...
háttérvilágítással akkor itt gondolom nincs gond.. de ezen teljesen feketék a gombok akkor ez gondolom nem alulról van megvilágítva...
felül még nem zavarna, de oldalt ott az a sok gomb... ?! pl mész, nagy lövöldözés WASD nem zavar be? ok hogy makrót rakni rá vagy mit, de...

na jó inkább megnyomkodom megint.
kijelzőnek télleg van értelme?! asszem proci meg mem zabálást ki lehet íratni rá, talán winampot, meg kb 6 játék támogatja, de az nem lényeg.... vagy csak van rajta óra?
20rongy bakker, még a végén rábeszéltek

Több játékot is támogat mert vannak akik pl a
http://www.g15forums.com -on elkészítik hozzá. A Battlefield 2 höz is elkészítették, nagyon sok mindent kilehet íratni játékok esetében kijelzi a rangomat, a nickemet, azt hogy kommander vagyok e, azt is hogy squadleader vagyok, melyik kasztban vagyok /medic, sniper , etc../ hanyadik vagyok azon a szerveren amelyiken játszom, hány pontom van, hányat nyírtam ki, hányszor tettek szunyizni, hány gránátom van, mennyi a csapatom pontszáma, a Score és a TeamScore külön van feltüntetve, és hogy mennyit tkztam. Valamint a server IPt amin játszom, a szerver nevét, hogy ranked e vagy sem ( rankedeken játszom szinte állandóan) mekkora a pingem, hanyas porton kell csatalkozni, mennyi a current players, mekkora a map size, hány körös , van e voip, mekkora a pingem, a game type-ot, a tk mode-ot, és a baráti tüzet
Ja és alulról van megvilágítva.