Most talaltam meg az akkori hozzaszolasomat, amiben reszletesen beszamoltam rola:
Idézet: nyunyu - Dátum: 2003. okt. 30., csütörtök - 0:38
Qrva jo ez a MultiMedia Keyboard
Egy picit maskepp nez ki (a kepen nem latszik jol, mert tul sotet), a normal billentyuk es az azt korulvevo keret antracit szinu, az F-ek vilagosszurke, extra gombok ezust, azok koruli keret, meg a csuklotamasz fekete.
Nagyon puhak a billentyui, orom rajta gepelni, feles, Tab-meretu Caps-Lock van rajta.
Egyelore zavar, hogy osszeer gepeleskor a ket kezem, de hat ez megszokas kerdese, tulzottan hozzamnott mar a tort Logitech Cordless Comfort.
Par negativum:
-extra, ezust szinu gombok vacak, zorgos muanyagbol vannak
-lotyog a csuklotamasz, inkabb levettem
-jol elkevertek az Insertet. (biztos a tul gyakori Ctrl+Alt+Del hasznalatra gondoltak, mikor megduplaztak fuggolegesen a Del-t
-csak amerikai letezik belole (pont azert vettem, mert fekete Logitechet amerikai kiosztassal nem kapni
Ezzel a F-Lock-os megoldassal meg baratkozni kell, ha az F lampa vilagit, akkor az F gombok rendesen mukodnek, meg a nem tul gyakran hasznalt PrtScr helyen az Insert, F-lockot kikapcsolva meg gyakran hasznalt menuket lehet elerni (Help, Undo, Redo, New, Open, Close, Reply, Fwd, Send, Spell, Save, Print)
Egyelore meg nem telepitettem fel a driveret, extra gombok egy resze anelkul is megy, F gombok alternativ funkcioit nem tudom hasznalni IE6-ban. (nem is akarom...)
Egere: jol ismert IntelliMouse 1.1A-t adtak hozza, de a billzethez passzolo szinben.
Eger hata+2 fo gomb fekete, 2 oldalso gomb es ezek folytatasa elol, meg gorgo kornyeke ezust szinu.
Nekem tul konnyu, reszemrol maradok a Logitech MX szerianal.
Havernak biztos tetszeni fog, regebbi M$ Wheel Mouse Optical-t fogja erre cserelni.
Ja, ha az F-lock be van kapcsolva, akkor a Home feletti PrintScreen atalakul Insert-te.
Ugyhogy nem csak a numerikuson elerheto.
Viszont igy nem lehet Paintba screenshotot illeszteni
Csak hat a hulye F-Lockot minden gepinditaskor meg kell nyomni, mert NEM az az alapertelmezett, mint az "nagyobb" Logitech-eken.
Szerkesztette: nyunyu 2005. 10. 23. 18:30 -kor

Súgó
A téma zárva.