HWSW Informatikai Kerekasztal: Billentyu vasar! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Billentyu vasar! Kerdes! Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 15. 16:35

Idézet: Füleske - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 16:15

5 ezerért a Luxemate sem olyan rossz. Előnye számomra a görgő , viszont az elrendezés nem hagyományos. Már csak a jobb alsó sarkában lévő nagy valamire kellene rájönni , hogy mi az.

Nekem is csak a billentyűk elhelyezésével van a gond. Nem szeretem a zsúfolt billzeteket. :)
Viszont (szerintem) ezekkel a billzetekkel nagyon oda tett a Genius.  :respect: Szuperül néznek ki. :D

#162 Felhasználó inaktív   galileo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 16:36

Idézet: Füleske - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 17:15

5 ezerért a Luxemate sem olyan rossz. Előnye számomra a görgő , viszont az elrendezés nem hagyományos. Már csak a jobb alsó sarkában lévő nagy valamire kellene rájönni , hogy mi az.

Alsósarki nagyvalami = Multimedia Hotkeys

#163 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 23:29

Wow, most olvasom a Mikland weblapjan, hogy megjelent a Logitech Internet Navigator SE billzet magyar kiosztassal, brutto 4600-ert :eek:

Logitech leszallt a magas lorol, vagy ez valami OEM/rendszerintegratori kiszereles?
Eddig ketszer ennyibe kerult a diszdobozos angol peldany :eek:

(Nem mintha erdekelne a magyar kiosztasu, csak a legtobb topiktarsat pont a magyar kiosztas hianya tantoritotta el az egyebkent kivalo minosegu Microsoft billzetektol)

#164 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 23:51

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. okt. 17., vasárnap - 0:29

Wow, most olvasom a Mikland weblapjan, hogy megjelent a Logitech Internet Navigator SE billzet magyar kiosztassal, brutto 4600-ert :eek:

Na, pár hete pont így írtad, hogy hű de olcsó a Microsoft Black Value Pack, aztán mégsem ugyanaz volt :Đ  :p  :omg:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#165 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 02:48

Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. okt. 17., vasárnap - 0:51

Na, pár hete pont így írtad, hogy hű de olcsó a Microsoft Black Value Pack, aztán mégsem ugyanaz volt :Đ  :p  :omg:

Na ja.

Akkor meg nem irtak oda, hogy Basic Black Value Pack-rol van szo, nem az enyemrol...

Egyebkent meg Mikland oldalon Internet Navigator Enterprise-nak hivjak az uj, magyar billzetet (melle az SE kepei vannak berakva), de ilyen nevu Logitech nincs.

Ez a billzet nagyon gyanus nekem, plane, hogy multkor amikor neztem az OEM/rendszerintegratori kinalatot, akkor meg nem volt, raadasul letezik magyar kiosztassal...

Szerkesztette: nyunyu 2004. 10. 17. 02:51 -kor

#166 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 10:21

Na, akkor itt is van kavrás  :omg: Ezután csak személyesen veszek akármit is, mondjuk ez a billentyűzet volt az első amit mással hozattam el, hát meg is szívtam :Đ
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#167 Felhasználó inaktív   woodpaul 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 17. 17:25

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 16:14

Nem lehet minden tökéletes. :D
Mellesleg ha mined igaz holnap nekem is lesz. :lefety:  :respect2:

Megvetted? Milyen? :)

#168 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 09:16

Idézet: woodpaul - Dátum: 2004. okt. 17., vasárnap - 18:25

Megvetted? Milyen? :)

:nevet:
Hétvégén nincs nyitva. Szal ráb*****m. Talán holnap.

#169 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 16:36

Hali.

SIKERÜLT.  :D  :D  :D  :p
Megvan a kicsike. Ezt a szövege már azzal írom.

Szal elsőre nem rossz. Még szokni kell. Amit a hangokról mondtatok az nálam is előjön főleg a L és az Ő betűknél. De hát ez van.
Nagyon finomak a gombjai, alig kell hozzáérni és már működik is. Mondhatni hogy magától ír. :D
Hát első tapasztalatra ennyi, majd próbálgatom még és írok hogy hogyan viselkedik.

#170 Felhasználó inaktív   woodpaul 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 19. 19:25

Gratula!

Természetes, hogy elsőre minden billentyűzet szokatlan, hisz mást szoktál meg (ettől mondjuk én is tartok, hisz már lassan 4 éve használom a mostani bilcsit).

Majd kérlek írj hosszabb véleményt, mi tetszik, mi nem - csakis azért, hogy az esetleges bugokra fel tudjam készíteni magam! :)

#171 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 23:09

Most akkor kinek is van Genius SlimStar billentyűzete? :) Kicsit elvesztettem a fonalakat a topicban, Lazac? N@rß?  :think:  :) Megéri ennyiért? Néztem a KB-19e NB-t is, de túl tömör ott minden, mint egy notebook-on, minden egyben, szokatlan lenne nagyon.

http://www.edigital.hu/eshop/termek_adat.p...ermek_szam=2733
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#172 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 23:31

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 17:36

Hali.

SIKERÜLT. 
Megvan a kicsike. Ezt a szövege már azzal írom.

Szal elsőre nem rossz. Még szokni kell. Amit a hangokról mondtatok az nálam is előjön főleg a L és az Ő betűknél. De hát ez van.
Nagyon finomak a gombjai, alig kell hozzáérni és már működik is. Mondhatni hogy magától ír. :D
Hát első tapasztalatra ennyi, majd próbálgatom még és írok hogy hogyan viselkedik.

Kellemes írkálást :)

Annyit tudok tanácsolni: felejtsd el a hangokat, 2 nap múlva fel sem tűnik majd :), és a régi billentyűzeted rejtsd el egy szekrény mélyére egy hétig (de tényleg tedd el, rá se nézz, ne is közeledj felé :D ), MAJD ezután vedd elő, és próbálj meg rajta gépelni. Garantálom, hogy ki akarod majd vágni az ablakon, és azt mormolod magadban: "Ilyen &@#°˘°˛đĐ-on hogyan tudtam idáig bármit is csinálni?" ;)

Idézet: nyunyu

Logitech a flat billentyujet nem arulja csak ugy, hogy az egyszeri user bemegy a MediaMarktba, es leemeli a polcrol, hanem kizarolag rendszerintegratoroknak, akik komplett gepeket adnak el. Szines doboz, leiras a komplett gephez jar, ez a rendszerintegrator dolga, nem a billzetgyartoe.

OK, ezt nem tudtam, elnézést a büszke Logitech tulajoktól :p . Mellesleg a színes kartondobozban több károsító festékanyag található, így +1 a Loginak... :)
----
Amit viszont hozzáfűznék még a dologhoz: MM-ban tapiztam a 30-40e-ért árult MS ill az imént említett márka billzeteit (bár jól tudom, hogy PC-s boltban ennek töredékéért kaphatóak valószínűleg ugyanazon típusok - melyeket sajnos nem jegyeztem fel, talán az MS Deluxe névre hallgatott, 2.0 optikai egérrel), és kínzó undorral sétáltam tovább a hagyományos kialakítású/méretű daraboktól egy szintén az üzletben kihelyezett Fuji/Sie slim tesztpéldány felé. Ahol végre otthon éreztem magam :). Aki egyszer rászokik, az nem akar többé visszatérni, ég és föld, majdnem szó szerint zongorázni a különbséget...

Szerk.:

Idézet

Most akkor kinek is van Genius SlimStar billentyűzete?  Kicsit elvesztettem a fonalakat a topicban, Lazac? N@rß?  Megéri ennyiért? Néztem a KB-19e NB-t is, de túl tömör ott minden, mint egy notebook-on, minden egyben, szokatlan lenne nagyon.

Így van, magam is vásároltam. Jó anyag, saválló... Teccikérteni? :)
Nem bántam meg. Sőt, mondhatni szívemhez nőtt. Nem éreztem annyira a különbséget, amíg elő nem vettem a régit (kb. ahogy tanácsoltam). Konkurens fórumon is van topicja, érdemes lehet beleolvasni, ott a 19NB-ről erre tért át valaki, és azt írta, ez sokkal kiforrottabb. Sőt, ott "tuningoltak" is egy NB-t, hogy ne "zörögjenek" a gombok. Ennyiért, ha nem zavar a vezeték, mindenképp jó vétel (bár sejtésem szerint belül gumimembrános, nem "késes/ollós" mechanika található).

#173 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 03:36

Idézet: Füleske - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 19:33

Hol tart a kopás ?

ezerrel kopik, most fogom visszavinni :(

#174 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 03:37

Idézet: etzel - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 11:05

Hi!

Egyelőre semmi jele... (Amúgy ettől én nem tartanék: tapinthatóan nagyon vastagon vannak felfestve a betük)

Egy problémám van vele: gép indításakor nem látja a billentyűzetet, ilyenkor mindig ki kell húznom/visszadugni, utána ok lesz. Ez kényelmetlen.

Üdv,

A.

akkor kettőnkéből lehetne egy jót csinálni :D tied nem kopik, enyém meg rendesen működik :D

#175 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 04:59

Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 0:09

Most akkor kinek is van Genius SlimStar billentyűzete? :) Kicsit elvesztettem a fonalakat a topicban, Lazac? N@rß?  :think:  :) Megéri ennyiért? Néztem a KB-19e NB-t is, de túl tömör ott minden, mint egy notebook-on, minden egyben, szokatlan lenne nagyon.

NEKEM, NEKEM, NEKEM!!! :D  :D  :D
Tegnaptól már nekem is van. :p

Tegnap nem igazán tudtam próbálgatni. Mikor hazaértem rettenetesen fájt a fejem és lefeküdtem. Szóval éppen annyi volt hogy kicseréltem a régit az újra és írtam a topicba hogy megvettem. Kb ennyit gépeltem rajta tegnap.
Szóval majd még próbálgatom a kicsikét.

#176 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 08:35

Nah, hát sikerült az én érdeklődésemet is felkeltenetek... :D
Ez normál kiosztású billentyűzet illetve, ha jól láttam, vezeték nélküli?

Várom a tapasztalatokat is... ha jók, lehet, még a héten megveszem... elegem van a régi Genius billből, ami olyan ormótlan nagy gombokat hordoz magában. ;)

Szerkesztette: _Balagee_ 2004. 10. 20. 08:37 -kor

#177 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 09:47

Idézet: lazac - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 0:31

Így van, magam is vásároltam. Jó anyag, saválló... Teccikérteni? :)

Savállóság nagyon jól jön amikor épp sósavat kortyolgatok gépelés közben :Đ  :omg:

Amúgy olvastam már konkurens fórumban is ;) Még nem mostanában, de én is egy ilyet fogok venni, ha találok errefelé  :cool:

Ugye nem ez kopik?  :think:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#178 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 10:09

Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 10:47

Amúgy olvastam már konkurens fórumban is ;) Még nem mostanában, de én is egy ilyet fogok venni, ha találok errefelé  :cool:

Ugye nem ez kopik?  :think:

Találni a Teve utca 9/c alatt lehet. :D

Kopásról a Fuji billzeténél volt szó. Mellesleg örülök hogy nem azt vettem meg. Már az első tapasztalat is pozitív a Geiusról. :)

#179 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 10:16

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 9:35

Nah, hát sikerült az én érdeklődésemet is felkeltenetek... :D
Ez normál kiosztású billentyűzet illetve, ha jól láttam, vezeték nélküli?

Várom a tapasztalatokat is... ha jók, lehet, még a héten megveszem... elegem van a régi Genius billből, ami olyan ormótlan nagy gombokat hordoz magában. ;)

Most a Genius Slimstar-ról beszélsz? :think:
Ja magyar, normál kiosztású.
Sajnos nem láttad jól, vezetékes. :( (mellesleg én a vezetékes cuccok híve vagyok, inkább legyen vezeték, csak ne kelljen elemeket venni ill. tölteni :D ) Ha elolvasod az előző hozzászólásokat , abból kiderül, hogy akinek van annak nem sok baja van vele.
Szerintem jó vásárt csinálsz vele, ha megveszed. :D

#180 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 10:23

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 11:09

Találni a Teve utca 9/c alatt lehet. :D

Itt nincs Teve utca  :p  :D Talán megtudja rendelni valamelyik itteni bolt is majd..

Idézet

Kopásról a Fuji billzeténél volt szó. Mellesleg örülök hogy nem azt vettem meg. Már az első tapasztalat is pozitív a Geiusról. :)

Akkor Fuju nem kell :) Amúgy kinézetben nem sok különbség van a kettő között, csak az jóval drágább, meg hát kopik :omg:  :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11