HWSW Informatikai Kerekasztal: Billentyu vasar! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Billentyu vasar! Kerdes! Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 25. 20:37

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 18:31

Én már választottam. :D Slimstar-t.

Hát a fölső 3 közül egyiket sem. Nem nyerték el a tetszésemet.
Az aló 3 közül meg most slimstarom van, előzőleg KB-21e-m volt. Nem volt vele semmi bajom, csak hát megláttam a slimet és aszontam nekem ilyen kell és kész. :D

A felso harom vmelyikevel is talalkoztal esetleg? Vagy csak a "markak" miatt mondod. Az BTC amugy nekem eleg szimpi. A KB-21 mennyivel tud tobbet? Jo az a gorgo rajta? Logitechre mit mondasz? Igen olcson hozza lehet jutni.

#242 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 21:00

Idézet: a t o s z - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 21:37

A felso harom vmelyikevel is talalkoztal esetleg? Vagy csak a "markak" miatt mondod. Az BTC amugy nekem eleg szimpi. A KB-21 mennyivel tud tobbet? Jo az a gorgo rajta? Logitechre mit mondasz? Igen olcson hozza lehet jutni.

A felső hármat csak most láttam a képen, de már írtam hogy nem igazán szimpatikusak nekem.

Minél tudna többet???? Pontosan melyikkel is hasonlítjuk most a KB-21-et??? Szerintem az a görgő semmire nem jó. (legalábbis soha nem használtam semmire; minek használtam volna, ott van az egéren is, ugyan az, sőt gyorsabb mint a billzeté). Most egyedül a word/excel gombot sajnálom. Ha kellettek ezek a progik csak egy gombnyomás volt és már használhattam is.

Hát Logitech. A márka naggyon jóóó a billzetről elég keveset tudok. De volt már róla szó a topicban szerintem olvasgass előrébb hátha kiderül valami (számodra) fontos dolog róla. :D

#243 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 21:43

Idézet: a t o s z - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 21:37

A felso harom vmelyikevel is talalkoztal esetleg?

Személy szerint még én sem, de régebbről rémlett valami a Chiconyról... Teljesen ugyanúgy néz ki, mint egy anno Sulinetben Mercury-ként árult cucc, ha jól emlékszem. Meg akartam venni, akkor írták ezt (hála az égnek :respect: ): Chicony probléma, idézem:

Idézet: Kecsöpp Létrehozva: 2004. ápr. 23. - Dátum: péntek - 1:43

ezt (Chicony KB-0108 magyar layout + fekete)

NE vegyétek meg mert marha rossz!!!!

A gombokat le kell nyomni több mint 3/4-ig hogy valami történjen és ha nem pont a közepén nomod le akkor meg se nyikkan! Most kb oda jutottam hogy 5-6 gomb alá (space, enter, B.space,...) kénytelen voltam 1db kb 7-8mm-es gyufaszálat betenni hogy működjön valamennyire elfogadhatóan. 1 hónapja vettem de már Lső nap nem volt teljesen kóser a dolog csak lusta voltam visszavinni meg akartam adni neki 1 esélyt. Kár volt de szerencsére nem volt drága. Majd köv hóba valami mást veszek.

Ajánlani hagyományost továbbra sem ajánlok, de a rosszakat azért ki kéne dobálni a sorból... ;)
A BTC oldalán egyébként ott a magyar CHIP-tipp logo, rákattintva bejön a szkennelt tesztoldal is, a részletező leírás sajnos nem. Azon elvileg van egy 4 irányú, egeret helyettesítő kurzorgomb-együttes is, a felhasználás célja szerintem inkább a kompaktabb helyekre irányult (netkávézó, kreszvizsga :D). Pl. egy heves ugrásnál ráütsz a space-re játék közben, az ott elhelyezett görgetőgomb meg fegyvert vált? Kényelmetlen szitu, de megeshet...(gondolom meg lehet szokni).

N@rß!, tedd fel a Microsoft Intellitypeot, és beállíthatod a Word/Excelt mondjuk az Outlook/Calc/Sajátgép helyére.

#244 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 25. 22:45

Idézet: lazac - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 22:43

Személy szerint még én sem, de régebbről rémlett valami a Chiconyról... Teljesen ugyanúgy néz ki, mint egy anno Sulinetben Mercury-ként árult cucc, ha jól emlékszem. Meg akartam venni, akkor írták ezt (hála az égnek :respect: ): Chicony probléma, idézem:

Ajánlani hagyományost továbbra sem ajánlok, de a rosszakat azért ki kéne dobálni a sorból... ;)
A BTC oldalán egyébként ott a magyar CHIP-tipp logo, rákattintva bejön a szkennelt tesztoldal is, a részletező leírás sajnos nem. Azon elvileg van egy 4 irányú, egeret helyettesítő kurzorgomb-együttes is, a felhasználás célja szerintem inkább a kompaktabb helyekre irányult (netkávézó, kreszvizsga :D). Pl. egy heves ugrásnál ráütsz a space-re játék közben, az ott elhelyezett görgetőgomb meg fegyvert vált? Kényelmetlen szitu, de megeshet...(gondolom meg lehet szokni).

Koszi! Akkor a Chicony kilove. :D
Az Unitek ugysem tetszik annyira, meg a KB-21 sem, bar eleg sok mindent tud.
A BTC szimpi, meg annak a mini teszt alapjan egesz jo is lehet, de asse tom' mennyibe kerul es hol lehet kapni, nem talaltam meg.
Eskuszom, nekem meg mindig a KB-19nb tetszik a legjobban, csak azok a gombok ne ott lennenek.
A Logitech meg nagyon csabit a tudasaval, presztizsevel, no es az araval... Vagy a Slimstar. Ez utobbirol eleg sokat hallottam, szinte csak jokat, a logirol viszont nem nagyon tudok semmit sem...

#245 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 07:52

Idézet: lazac - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 22:43

N@rß!, tedd fel a Microsoft Intellitypeot, és beállíthatod a Word/Excelt mondjuk az Outlook/Calc/Sajátgép helyére.

Annyira nem lényeg mostanában már nem használom annyit. :D

#246 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 07:58

Idézet: a t o s z - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 23:45

...Vagy a Slimstar. Ez utobbirol eleg sokat hallottam, szinte csak jokat, ...

Hát én felfigyeltem még 1 problémára. (habár ha jobban belegondolok nem is probléma :D )

Szóval pár hetes aktív használat után, kicsit elkezdtek hangoskodni a gombok.  :) Gépelésnél "elég" hangosan szólnak. De ez még (szerintem) nem kizáró ok avásárlásra. De amúgy tényleg jó kis billzet.
Főleg a ha tetszik a KB-19NB, akkor ezzel sem lesz gondod. :D

#247 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 14:48

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 8:58

Szóval pár hetes aktív használat után, kicsit elkezdtek hangoskodni a gombok. 

Akkor nem csak nekem tűnik hangosabbnak?  :confused: Ölég baj. Éjjel feleség mellett szakdolgozatot gépelőknek ezek szerint nem ajánlott... Bár most sem fület sértő, inkább zizegő, de semmiképp sem néma, mint a FS, amit az MM-ben láttam... Érdekes, hogy a space megmaradt igen halknak, ami a régi billzetemen vetekedett egy ébresztőórával.

Szerkesztette: lazac 2004. 10. 26. 14:49 -kor

#248 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 15:16

Idézet: lazac - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 15:48

Akkor nem csak nekem tűnik hangosabbnak?  :confused: Ölég baj. Éjjel feleség mellett szakdolgozatot gépelőknek ezek szerint nem ajánlott... Bár most sem fület sértő, inkább zizegő, de semmiképp sem néma, mint a FS, amit az MM-ben láttam... Érdekes, hogy a space megmaradt igen halknak, ami a régi billzetemen vetekedett egy ébresztőórával.

OK már nélad is. :D
Mind1, ha ennél nem lesz hangosabb, akkor semmi gond.

#249 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 15:26

Idézet: FireShadow - Dátum: 2004. okt. 23., szombat - 17:51

hi

ennek mi a neve és hol vetted?

ja egyébként mindenki mostazonnal nézze meg:

http://www.mikland.h...=181&news_page=

ez akkor ezekszerint magyar? mert akkor megyek érte  :cool:
ez az SE vagy hogy hivtak régebben  :)

Revoltec billeket árul pl. a Varázspálca. Itt legalábbis szerepel.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#250 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 18:21

Na megkukkantottam ma a SlimStart az AMPbe es utana atugrottam a Miklandba megnezni a Logit is. Tetszett nagyon mindaketto, nagyon csabitott a Logi tudasa, es emelett meg egesz jol is nez ki, es kenyelmesnek tunt, amelett hogy halk is. De mar nem akcios, es brutto 6400 az ara jelenleg, de meg ez sem olyan rossz ar szerintem, de ahhoz eleg rossz, hogy azonnal visszamenjek es megvegyem az uccso SlimStart! :D
Nagyon tetszik eddig, csak meg szokni kell. A regi billem joval nagyobb volt es kicsit mas elrendezesu (kozepen nyilt sav es a ket resze kicsit megdontve enyhen szembe nezett egymassal).
Az aljan a tamaszt viszont nem igazan tudtam kivarazsolni. Feszegetni kell es akkor kiugrik vagy hogy van ez? :confused:

#251 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 19:31

Még egy Slimstar tulajdonos. :D  :p

Idézet

Az aljan a tamaszt viszont nem igazan tudtam kivarazsolni. Feszegetni kell es akkor kiugrik vagy hogy van ez? :confused:

Én úgy csináltam, hogy benyomtam az egyik felét (a hosszabbik oldalon) és csavarhúzóval finoman rásegítettem. Útána már simán ment. :D Sok sikert hozzá. :D

#252 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 19:48

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 20:31

Még egy Slimstar tulajdonos. :D  :p

Én úgy csináltam, hogy benyomtam az egyik felét (a hosszabbik oldalon) és csavarhúzóval finoman rásegítettem. Útána már simán ment. :D Sok sikert hozzá. :D

Gondoltam vm ilyesmire, de nem mertem neki esni a par oras billnek. :D Konnyen kiugrott nekem is. Lehet igy is hagyom, mintha egy picit kenyelmesebb lenne nekem, eleg hanyatt dogolve fekszem a szekemben. :D

#253 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 20:09

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. okt. 23., szombat - 10:15

Ha még valaki gondolkozna rajta hogy vegyen-e Genius Slimstar vagy Luxmate bilzetet, adok egy kis segytséget.
Ez az új billzet driver. Szerintem elég jó sikerült összehozniuk. (Nekem tetszik, de ez egyéni vélemény :D )

Amugy a driverben mi jot lehet allitgatni? Mert meg nem tettem fel, mert mennek igy is a dolgok XP alatt. Ott lehet esetleg vmit varialni?

#254 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 21:21

Idézet: a t o s z - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 21:09

Amugy a driverben mi jot lehet allitgatni? Mert meg nem tettem fel, mert mennek igy is a dolgok XP alatt. Ott lehet esetleg vmit varialni?

Hát egy pár gomb nem megy a driver nélkül de ha nem használod akkor tök fölösleges felpakolni. Nem igazán néztem bele a driverba de szerintem semmit.  :confused:  :think:

#255 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 21:52

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 22:21

Hát egy pár gomb nem megy a driver nélkül de ha nem használod akkor tök fölösleges felpakolni. Nem igazán néztem bele a driverba de szerintem semmit.  :confused:  :think:

Nekem asszem megy minden anelkul is. :D
Egyre jobban tetszik a bill! Szep nagyon.  :wub:

#256 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 22:07

Idézet: a t o s z - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 22:52

Nekem asszem megy minden anelkul is. :D
Egyre jobban tetszik a bill! Szep nagyon.  :wub:

:)  :D  :p  :respect:  :up:

#257 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 10:36

Eddig nekem is minden billentyűzet funkcionál a driver nélkül... Most vagy mázli, vagy nem találtam meg valami rejtett gombot :D

#258 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 23:35

A Chicony-ról alkotott rossz vélemény nem alaptalan. De! Idővel hozzá lehet szokni, halk működésű és olcsó. Igaz csuklótámaszt (a fekete típushoz nekem) nem adtak, de nem is kell, mert eléggé széles az alja.
Maga a billentyűzet eléggé masszív is, nem recseg-ropog egy szemernyit sem. Az, hogy 3/4-ig le kell nyomni, szerintem nem vészes. Óckodom a hiperérzékeny billektől.
Tíz ujjal vakon tudok gépelni, és egyedül csak a space-val gyűlt meg a bajom. De, mint mondottam ez megszokható és pár nap alatt már nem volt gondom vele.
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
---
AMD everywhere
---

#259 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 28. 08:17

Nekem sem kell driver a KB-19e NBhez, sőt, anno az előző DTK multihoz sem kellett, az XP felismerte jól, és működött/ik minden gomb.

Senkinek nem kell az NB?  :rolleyes:  :(

SlimStart akarok!!! :reklamacio:

:D
KomposztWC

#260 Felhasználó inaktív   TOMKTOM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 09:39

Idézet: EV6 - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 16:26

Revoltec billeket árul pl. a Varázspálca. Itt legalábbis szerepel.

Revoltec-et az iportőrtől érdemes venni (13.ker. Pozsonyi út 46. hétköznap 10-18 h), ott a legolcsóbb...
                   "A technika az álmokból születik...."
-=Online Reakcióidő Teszt=-   -=A teszt topikja a fórumon...=-

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »