Idézet: a t o s z - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 21:37
A felso harom vmelyikevel is talalkoztal esetleg?
Személy szerint még én sem, de régebbről rémlett valami a Chiconyról... Teljesen ugyanúgy néz ki, mint egy anno Sulinetben Mercury-ként árult cucc, ha jól emlékszem. Meg akartam venni, akkor írták ezt (hála az égnek

):
Chicony probléma, idézem:
Idézet: Kecsöpp Létrehozva: 2004. ápr. 23. - Dátum: péntek - 1:43
ezt (Chicony KB-0108 magyar layout + fekete)
NE vegyétek meg mert marha rossz!!!!
A gombokat le kell nyomni több mint 3/4-ig hogy valami történjen és ha nem pont a közepén nomod le akkor meg se nyikkan! Most kb oda jutottam hogy 5-6 gomb alá (space, enter, B.space,...) kénytelen voltam 1db kb 7-8mm-es gyufaszálat betenni hogy működjön valamennyire elfogadhatóan. 1 hónapja vettem de már Lső nap nem volt teljesen kóser a dolog csak lusta voltam visszavinni meg akartam adni neki 1 esélyt. Kár volt de szerencsére nem volt drága. Majd köv hóba valami mást veszek.
Ajánlani hagyományost továbbra sem ajánlok, de a rosszakat azért ki kéne dobálni a sorból...

A BTC oldalán egyébként ott a magyar CHIP-tipp logo, rákattintva bejön a szkennelt tesztoldal is, a részletező leírás sajnos nem. Azon elvileg van egy 4 irányú, egeret helyettesítő kurzorgomb-együttes is, a felhasználás célja szerintem inkább a kompaktabb helyekre irányult (netkávézó, kreszvizsga

). Pl. egy heves ugrásnál ráütsz a space-re játék közben, az ott elhelyezett görgetőgomb meg fegyvert vált? Kényelmetlen szitu, de megeshet...(gondolom meg lehet szokni).
N@rß!, tedd fel a Microsoft Intellitypeot, és beállíthatod a Word/Excelt mondjuk az Outlook/Calc/Sajátgép helyére.