Hi
Nagyon érdekelne ez a billentyűzet:
A4Tech KAS-15M
Senki sem tud róla, hogy eljut-e ez valaha ide is? (Szerbiában pl. már van) Nem a levegőtisztítós marhaság az érdekes benne, csak az egyszerű dolgok: nem drága 3-4eFt, A-shape, multimédia, hangerőszabályzó, nagyrészt megbízható gyártó. Most egy
ilyenem van és működik is csak hát öreg és hiányoznak a funkciók.
Eddig már láttam Ednet meg SpeedLink változatokat (5,5eFt/3,5eFt), de az egyikben nem bizom annyira, hogy kiadjak rá ennyit (az istenért egy noname BILLENTYŰZET

), a másiknál meg vitatkoztam egy sort (jó hosszút) a support-al akik azt állítják, hogy vagy használjam a MS progiját (mellesleg nincs benne 1 az 1-ben megegyező profil a SpeedLink cucchoz) vagy csak úgy használjam XP vagy Vista alatt és ha nem megy, akkor nem az oprendszer. Hát ez nem valami meggyőző. Láttam a BenQ és Chicony hasonló dolgait, de még 1500-at sem ér meg, ha nincs hozzá semmilyen SW. Egy billentyűzettel nem akarok szívni, mert akkor pokollá teszi az egész használatot.
Láttam Logitech LX710-es desktopját, de legalább 15eFt, tehát: kb. 7-8e az egér és még ennyi a billentyű, ez gázos. Nem vennék 5e vagy 10eFt-ért billentyűzetet, mert nem 105, hanem 110 vagy akár 120 gomb van rajta. A nyomásérzékelőt vagy LCD-t megértem, hogy valamivel többe kerül (azért a 40e az sok), de azért, mert van +10 kapcsoló meg még egy kis műanyag még nem adok ki +többezer forintot.
Valaki nem tudna egy 4-5e alatti jól használható billentyűzetet pl. hangerőszabályzóval, vagy valami microsoft-os csodagombbal?
Remélem valaki tud egy helyet, ahol van a fent említett A4Tech KAS-15M!
Köszi