HWSW Informatikai Kerekasztal: Balaton-átúszás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (8 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Balaton-átúszás Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 31. 22:54

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 18:56

Most jöttem meg Szabadisóstóról. 3 napot voltam egy barátom meghívására; rákészültem már múlt héten, hogy majd szépen, barnára sülve, élményekkel telve, sok-sok Balatonban-fürdőzés után  jövök haza, erre ilyen rohadás idő volt/van.  :mad:  :(

:offtopic:
Ugyanezt mi is jol megszivtuk.

Heten satoroztunk haverokkal egy dunai szigeten, civilizaciotol jo tavol (*), erre egesz heten szakadt az eso, szel volt, borult eg, stb. Tegnap vegre kisutott egy oracskara a nap, persze az esedekes zaport igy sem usztuk meg, mar majdnem veszelyben volt a vacsorank, amit grillezni szandekoztunk.

Ma, amikor jottunk haza, akkor bezzeg hetagra sutott a nap... Grrr... :reklamacio:

Jaa, Duna homersekletet nem befolyasolja nagyon az idojaras, ma is 20C volt, mint kedden.

(*):Azt hittuk eleg tavol vagyunk, de tegnap este borult az elmelet, kb. 5km-re levo faluban vmi fizetos fesztival volt, ugyhogy este 10-tol ma delutan 2-ig folyamatosan, megallas nelkul kaptuk a 1.5-2Hz-s kulso orajelet (tuc-tuc-tuc :mad: ), aludni persze nem igazan lehetett mellette.

#22 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 17:31

Hoppá! Ilyen még nem volt: most hallottam, hogy valaki meghalt az átúszáson.  :(
42

#23 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 01. 18:45

Egy 44 éves férfi életét vesztette a vasárnapi Balaton-átúszás résztvevői közül. A szervezőktől kapott információ szerint a próbát teljesítő férfi a célba érést követően rosszul lett, kórházba szállították, ám életét már nem sikerült megmenteni. Tragédiáját valószínűleg infarktus okozta. A verseny 24 éves történetében ő az első halálos áldozat.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#24 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 19:10

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 19:45

Egy 44 éves férfi életét vesztette a vasárnapi Balaton-átúszás résztvevői közül. A szervezőktől kapott információ szerint a próbát teljesítő férfi a célba érést követően rosszul lett, kórházba szállították, ám életét már nem sikerült megmenteni. Tragédiáját valószínűleg infarktus okozta. A verseny 24 éves történetében ő az első halálos áldozat.

Akkor az még egy?  :think:
Mert TV-ben azt mondták, hogy úszás közben lett rosszul, kivitték a partra, ahol már újra kellett éleszteni, mejd kórházba szállítás közben meghalt.  :(

Illetve említettek valakit, aki meg egy hajóról beugrott a vízbe és egyből elmerült, ill. meghalt.  :( 
42

#25 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 01. 19:26

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 18:31

Hoppá! Ilyen még nem volt: most hallottam, hogy valaki meghalt az átúszáson.  :(

:(  Azt hiszem legközelebb kétszer is meggondolják a szervezők, hogy elindítják-e az egészet 20 °C-os vízben...

2 óra 15 perc alatt úsztam át, és tényleg kib*szott hideg volt a víz!!

#26 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 01. 19:47

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 20:10

Illetve említettek valakit, aki meg egy hajóról beugrott a vízbe és egyből elmerült, ill. meghalt.  :( 

Na bravó! Végül is, csak 3.567.892-ször mondják el 5.673.444 helyen, hogy felhevült testtel nem ugrunk be a vízbe (ha csak nem az a tervünk, hogy egy heveny szívrohamban elhalálozzunk), ennek ellenére évente 20-30 (vagy több) haláleset történik ilyen okokból. :o  :down:

Szerkesztette: Piftuka 2004. 08. 01. 19:49 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#27 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 01. 19:49

Idézet: AEomega - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 20:26

2 óra 15 perc alatt úsztam át, és tényleg kib*szott hideg volt a víz!!

Gratulálok a táv sikeres teljesítéséhez!  :up:

#28 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 01. 20:33

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 20:49

Gratulálok a táv sikeres teljesítéséhez!  :up:

thx

#29 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 20:44

aki meghalt az átúszáson, annak szívelégtelensége volt :(

#30 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 20:50

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 20:47

Na bravó! Végül is, csak 3.567.892-ször mondják el 5.673.444 helyen, hogy felhevült testtel nem ugrunk be a vízbe (ha csak nem az a tervünk, hogy egy heveny szívrohamban elhalálozzunk), ennek ellenére évente 20-30 (vagy több) haláleset történik ilyen okokból. :o  :down:

Hadd hulljon a fergese, Darwinnak igaza volt, ennyivel kevesebb idiota marad... Aki hulye, az tudod... :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#31 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 01. 21:00

Az igaz. Csak tudod... a hülyék anyja mindig terhes.

#32 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 22:09

Egyetértek azzal, hogy felelőtlenség, mi több, butaság felhevült testtel hideg vízbe ugrani. Viszont az itteni "értelmes  :rolleyes:  " megnyilvánulásokkal nem.
Tény, hogy nem szabad ilyet csinálni, de őszintén: ki az, aki nem csinálta még soha? Mert aki azt mondja, hogy soha nem tett ilyet, az HAZUDIK.
Persze, le lehet hülyézni a másikat, de őszintén szólva jelen esetben - hiszen meghalt az illető, ki tudja miért, az is lehet, hogy beteg volt, anélkül, hogy tudott volna róla, mert sajnos nem ritka az ilyen  :(  - egész egyszerűen SÖTÉT PARASZTSÁG.  :mad:  :reklamacio:

Szóval lehet, hogy oltári nagy butaság felhevült testtel a vízbe ugrani, de gúnyolódni azon, aki meghalt, a legundorítóbb sötét tahó viselkedés.  :mad:
42

#33 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 08:11

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 23:09

Egyetértek azzal, hogy felelőtlenség, mi több, butaság felhevült testtel hideg vízbe ugrani. Viszont az itteni "értelmes  :rolleyes:  " megnyilvánulásokkal nem.

Ezzel meg én értek egyet.

#34 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 08:13

Nah én is sikeresen abszolváltam távot. Csak 1 perccel jobban,  mint AEomega 2:14h alatt  :cool:  :p
Amikor beálltam a zuhany alá, azt mondtam, na ha ilyen lesz a víz akkor nem lesz semmi gond. Tévedtem, mert annál kb 5 fokkal hidegebb volt a tó.  :rolleyes:  Még 20 fokos se volt víz!!! Az elején úgy kellett kapálózni, mint állat, különben belefagyott az ember a vízbe. Ledermedtek az izmai rendesen mire átértem.
Sok mindent nem kaptunk a túloldalon se.  :(  Egy póló, egy banán, egy csoki meg egy újság, oszt ha még van türelmed, akkor álljál sorba félórát 4 szem pogácsáért. A szerencsétlen fickót meg pont a komp mellett próbálták újraéleszteni, mint az utóbb kiderült sikertelenül. A sok marha meg ott bámulta, az értelmesebbje néma csendben, de volt olyan aki még nekiállt ezen humorizálni is.  :reklamacio: Nem is lenne Magyarország, ha nem lennének ilyenek.  :mad:
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#35 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 08:36

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. aug. 2., hétfő - 9:13

Nah én is sikeresen abszolváltam távot. Csak 1 perccel jobban,  mint AEomega 2:14h alatt  :cool:  :p

Szemét :D

Tényleg nem adtak sokat, én a pólón+újság+stb(amit ott adtak) kívül ettem egy marék szőlőcukrot és egy pohár forró teát. A Fornettis dolog meg egy vicc volt, csakúgy, mint tavaly...

A fotókat hol lehet megnézni? A www.sarkany.hu -n semmi sincs.

#36 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 08:45

Ja szőlőcukrot én is tömtem magamba meg egy teát. De én olyan éhes voltam, hogy úszás közben is már majdnem beleharaptam az előttem úszó lábába. :) Pénzt meg ugye balfasz módon nem hozattam át, úgyhogy kénytelen voltam a komp átéréséig éhezni. :omg:
A képek majd csak 5-ikétől lesznek fenn.  :(  Addig várnunk kell. Kiváncsi leszek milyen pofám lesz rajta. Próbáltam mosolyogni, de szerintem valami más sikerült belőle.  :(  :D 
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#37 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 08:48

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. aug. 2., hétfő - 9:45

A képek majd csak 5-ikétől lesznek fenn.  :(  Addig várnunk kell. Kiváncsi leszek milyen pofám lesz rajta. Próbáltam mosolyogni, de szerintem valami más sikerült belőle.  :(  :D 

#38 Felhasználó inaktív   Noiseless 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 09:00

Idézet: leslie - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 21:50

Hadd hulljon a fergese, Darwinnak igaza volt, ennyivel kevesebb idiota marad... Aki hulye, az tudod... :)

TG :down:
"Angyalom, sok erényem biztos nincs, de diszkrét az vagyok..."

#39 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 09:20

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 22:00

Az igaz. Csak tudod... a hülyék anyja mindig terhes.

Sajna maradnak épp elegen...

BTW idén még strandra sem volt időm kijutni a sok munka mellett, szerintem nem is lesz. :( Talán jövőre...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#40 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 12:01

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 23:09

Tény, hogy nem szabad ilyet csinálni, de őszintén: ki az, aki nem csinálta még soha? Mert aki azt mondja, hogy soha nem tett ilyet, az HAZUDIK.

Akkor hazudom!
De pl. én sosem ugrottam felhevült testtel akármilyen vízbe. Ha pl. Velencei-tón vagyunk és sokáig a napon fekszem, akkor odamegyek a vízbe és lemosom magam a hideg vízzel, főleg a szívtájékon.
És a barátaim nagyon jól tudják, hogy ha bele mernek lökni ilyenkor, akkor szétcsapok köztük.
És amikor a barátnőmmel voltunk lent, akkor a kislányát is úgy vittem a vízbe, hogy őt is lemostam hideg vízzel.
Még a buta is tudja mit kell ilyenkor tenni, csak vki szarik rá...

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó