HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN-es kérdés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN-es kérdés

#351 Felhasználó inaktív   sax1235 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 18. 19:09

xp-t, érdekes bejelentkeztem egy másik account-ról és onnan megy simán. De akkor már csak egy kérdés maradt, hogyan teszem át a kapcsolataimat erre az acc-ra???? :think:
A7N8X-E Deluxe/512 MB RAM/AMD Sempron 2800+(@ 2400 Mhz)/Yukon ATI RADEON 9600 Pro 256 MB/WD 120 GB 8 MB SATA/Samsung 160 GB 8 MB PATA/LG GSA-4082-B dvd-rewriter
honlapom

#352 Felhasználó inaktív   sax1235 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 19:53

Idézet: sax1235 - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 20:09

xp-t, érdekes bejelentkeztem egy másik account-ról és onnan megy simán. De akkor már csak egy kérdés maradt, hogyan teszem át a kapcsolataimat erre az acc-ra???? :think:

Megoldottam! :D
A7N8X-E Deluxe/512 MB RAM/AMD Sempron 2800+(@ 2400 Mhz)/Yukon ATI RADEON 9600 Pro 256 MB/WD 120 GB 8 MB SATA/Samsung 160 GB 8 MB PATA/LG GSA-4082-B dvd-rewriter
honlapom

#353 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 08:10

Sziasztok!

Ha valaki tudna adni Messenger Live 8-ashoz meghívót, nagyon szépen megköszönném  :respect:

#354 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 18:43

Sziasztok!

Tegnap vettem észre, hogy az MSN-hez (illetve a passporthoz) tartozó emailcímet meg lehet változtatni, mindez az összes kontakt számára transzparens módon zajlik. Elvileg. Ugyanis voltam olyan botor, hogy éltem a lehetőséggel. Az MS szerint max egy óra alatt lezajlik a transzfer, és minden olyan lesz, mint régen. Ehhez képest egy napja minden kontaktom offline, és természetesen ők is annak látnak engem, habár be tudok jelentkezni. Aki az "új" címemmel (ami tulajdonképpen a régi account, csak a címe más) hozzáad a listájához, azzal tudok is beszélni, működik pöpecül, de nehogy már ez legyen a megoldás... Valaki csinált már ilyet? Van rá esély, hogy még ebben az évezredben működni fog ez a csoda, vagy kezdjem el szépen felvenni újra az összes kontaktomat? :mad:

#355 Felhasználó inaktív   ekg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 21. 22:50

Idézet: keton - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 17:43

Sziasztok!

Tegnap vettem észre, hogy az MSN-hez (illetve a passporthoz) tartozó emailcímet meg lehet változtatni, mindez az összes kontakt számára transzparens módon zajlik. Elvileg. Ugyanis voltam olyan botor, hogy éltem a lehetőséggel. Az MS szerint max egy óra alatt lezajlik a transzfer, és minden olyan lesz, mint régen. Ehhez képest egy napja minden kontaktom offline, és természetesen ők is annak látnak engem, habár be tudok jelentkezni. Aki az "új" címemmel (ami tulajdonképpen a régi account, csak a címe más) hozzáad a listájához, azzal tudok is beszélni, működik pöpecül, de nehogy már ez legyen a megoldás... Valaki csinált már ilyet? Van rá esély, hogy még ebben az évezredben működni fog ez a csoda, vagy kezdjem el szépen felvenni újra az összes kontaktomat? :mad:

Szia!

Én is pont ugyanígy jártam néhány hete, azóta folyamatosan szívok. Hiába vetettem magam fel újra a partnereimmel, időről időre offline lesz mindenki, pedig nem tiltanak le. Olyan is volt, hogy letörlődött a nevem több partnernél... Szerintem legjobb ha tiszta lappal indítasz: csinálsz egy tök új azonosítót és újra felveszed a partnereidet...  Én még próbálgatom hátha megjavul, de az lesz, hogy új acc-ot gyártok...  Kerestem külföldi fórumokon is a megoldást, de ezek szerint csak mi ketten vagyunk, akik így jártunk... Ha valaki tud valamit, szóljon :D ADDIG IS SENKI NE VÁLTOZTASSA MEG A PASSPORTHOZ TARTOZÓ E-MAIL CÍMÉT, ha jót akar magának...

(Ja és egyik MSN azonosítóm sem hotmail/msn volt, hanem freemail/t-online, bár nem valószínű, hogy köze lehet a dologhoz, de kitudja..)

#356 Felhasználó inaktív   Ash 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 22:51

Hai!
Mitől lehet az, hogy nem megy az MSN-em, ha minden más cucc megy a neten (IE, DC++, stb...).
Tűzfal kikapcsolásakor és bekapcsolásakor engedélyezve is csak ugyanazt nyomatja, nézzem meg a tűzfalbeállításokat, stb... hibaelhárításnál minden rendben van pipa-pipa, a szolgáltatás természetesen tökéletesen működik (Szolgáltatás állapota) csak éppen én nem tudok felmenni.
Az egész azzal kezdődött, hogy bettem egy vinyót a gépbe sata átalakítóval, és tönkrevágta a zonealarmomat, és az MSN-emet is, az már említett formára. Azóta 2 windows reinstall a sata cucc nékül, de MSN nuku tiszta windowsnál is. Ki érti ezt? Jah a messenger plus pedig azt írja, hogy a 7.5-ös verzió nemYo neki, mert későbbi verzó kell az installhoz mint 4.5 :think:  Tud valaki valamit?
Ne vedd túl komolyan az életet, eddig mindenki belehalt!

#357 Felhasználó inaktív   ekg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 22:55

Ráadásul letöltöttem egy csomó jó wink-et és nem tudom senkinek elküldeni, mert mindenki offline-nak látszik :(

#358 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 23:19

Idézet: ekg - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 22:50

Szia!

Én is pont ugyanígy jártam néhány hete, azóta folyamatosan szívok. Hiába vetettem magam fel újra a partnereimmel, időről időre offline lesz mindenki, pedig nem tiltanak le. Olyan is volt, hogy letörlődött a nevem több partnernél... Szerintem legjobb ha tiszta lappal indítasz: csinálsz egy tök új azonosítót és újra felveszed a partnereidet...  Én még próbálgatom hátha megjavul, de az lesz, hogy új acc-ot gyártok...  Kerestem külföldi fórumokon is a megoldást, de ezek szerint csak mi ketten vagyunk, akik így jártunk... Ha valaki tud valamit, szóljon :D ADDIG IS SENKI NE VÁLTOZTASSA MEG A PASSPORTHOZ TARTOZÓ E-MAIL CÍMÉT, ha jót akar magának...

(Ja és egyik MSN azonosítóm sem hotmail/msn volt, hanem freemail/t-online, bár nem valószínű, hogy köze lehet a dologhoz, de kitudja..)

Bíztató kilátások. Mindenesetre most írtam az MSN supportnak, kíváncsian várom a válaszukat. Remélem nem valami Microsoftos "be van-e kapcsolva a számítógép" jellegű "segítség" lesz. :)

#359 Felhasználó inaktív   ekg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 16:53

Idézet: keton - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 22:19

Bíztató kilátások. Mindenesetre most írtam az MSN supportnak, kíváncsian várom a válaszukat. Remélem nem valami Microsoftos "be van-e kapcsolva a számítógép" jellegű "segítség" lesz. :)

Gondolom nem válaszoltak....
Felraktam a 8-as messengert, és arra lettem figyelmes, hogy a saját névjegykártyámon még a régi azonosító szerepel..., tehát az e-mail váltással teljesen összegubancolódott náluk minden, nem hiszem, hogy rendbe tudják tenni valaha, de azért kivárom neked mit mondanak.

#360 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 17:02

Idézet: ekg - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 22:55

Ráadásul letöltöttem egy csomó jó wink-et és nem tudom senkinek elküldeni, mert mindenki offline-nak látszik :(

jaj te szegeny :Đ
macbook air 2014

#361 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 17:27

Idézet: ekg - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 16:53

Gondolom nem válaszoltak....

Sajnos még nem. De még nem adtam fel a reményt! Biztos tologatják már a biteket az abakuszokon. :D

#362 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 14:43

Ugyanezzel az emailcímváltásos offline mizériával szopok én is.
Bármi fejlemény az ügyben?

Elég nevetséges, hogy egy ilyen programnál ez egyáltalán megtörténhet.

#363 Felhasználó inaktív   ekg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 14:50

Idézet: BaLee - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 13:43

Ugyanezzel az emailcímváltásos offline mizériával szopok én is.
Bármi fejlemény az ügyben?

Elég nevetséges, hogy egy ilyen programnál ez egyáltalán megtörténhet.

:offtopic:
Kezd olyan lenni, mint a szájba vett villanykörte esete.. (bemutatták a tévében a balesetet, és utána tömegek jelentkeztek a rendelőkben a szájukba szorult villanykörtével)  :D

Próbáltátok már?  :D

#364 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 19:31

Egyelőre még nem válaszoltak. Kezdem feladni a reményt.

#365 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 00:13

rájöttem hogy ha meg van nekem nyitva az msn,és bdcd ben olyan nak akarom leszedni a fájl listáját,vagy olyanról akarok tölteni akinek ugyancsak meg van nyitva az msn,akkor nem fogok sikerrel járni.de miért?
egy portot használnak?vagy mi?
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#366 Felhasználó inaktív   Krisi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 17:05

helO!
lenne eggy olyan kérdésem hogy tud valaki valamit az MSN Sniffer nevű programróL?
mert nekem nemigazán sikerült működésre bírni :confused:  van valami 5letetek?

#367 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 09:11

Sziasztok. Az msn hova tárolja el a smiley-kat? Mert egyik ismerősöm azzal nyaggat hogy az összes smiley-ja kellene, úgy hogy más címmel lép be. És nincs kedvem 200 smiley-t elfogadni majd átküldeni neki. :)

#368 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 08:16

Csige, ezt akartam én is kérdezni. Valaki segítsen rajtunk.  :respect:
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#369 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 14:50

Idézet: evone - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 18:36

letezik olyan kiegeszito hogy az alap msn smileykat jeleniti meg csak? van benne egy opcio hogy az egyeni hangulatjelek kikapcsolasa es akkor Lvileg csak az alap smileykat jelenitene meg ... de nem. :( pedig az teccodnek, amugy meg az egyeni hulyesegekre nem vagyok kivancsi.

:think:  :think:  :think:
macbook air 2014

#370 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 15:57

Valahogy belehet úgy állítani az MSN Messenger 7.5-t vagy van valamilyen más mód ara hogyha behúzok egy képet az aktuális beszélgető ablakba akkor ne az ablak háttereként állitsa be hanem küldj el a partneremnek, mint ahogy ez így is volt talán még a 7.0-s illetve az előtte lévő messenger verziókban? Illetve meglehet e jegyeztetni valahogy az MSN Messengerrel azt az utvonalat ahonnan az előző filet küldtem? Mindig az alapértelmezett mappán van mikor filet akarok küldeni egymás után. Idegesítő.  :reklamacio:
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.