HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN-es kérdés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN-es kérdés

#381 Felhasználó inaktív   NIGHTMARE 2004 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 16. 17:43

A közösségek menüt hogy kell használni, mert nekem semmi nem jön
be. Kiirja hogy a lap nem jeleníthető meg. MSN 7.5

#382 Felhasználó inaktív   r2r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:21

szerk: Semmi egyelőre. :D

Szerkesztette: r2r 2006. 04. 20. 11:30 -kor

(\__/)
(='.'=)
(")_(")   
r2r   ty

#383 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 16:23

HI!

Nem tudom nekem mi van az msn-emmel de nem tudok írni senkinek. Ha írnak nekem azt látom, de visszaírni nem tudok, minig kiírja rögtön hogy nem lehet kézbesíteni.
Újraindítottam akkor is. Mi lehet a gondja neki? Nektek volt már hasonló?
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#384 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 17:18

Hy!
Egyik haverom ma átakart küldeni egy képet nekem msn-en rámentem az elfogadásra de egy idő után azt irta ki hogy nemsikerült kézbesíteni az elfogadási parancsot a felajánlásra vagy valami ilyesmi...
Mi lehetett a fond? :think:
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#385 Felhasználó inaktív   Bobec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 18:12

Hi everybody!
Kérdés: Msn 7.5 + msn plus legujabb verzio...láttam néhány emberkénél h animált avatarjaik vannak. hogy honnan szedték azt nem tudom...valszeg az msn-esek csinálták mert a kép reagál az emotionokra is...tehát a lényeg: tudok betenni vhogy .gif fájlt vagy csak azokat a szarokat amiket alapbol csináltak?

UI.: sorry ha már vki feltette ezt a kérdést, de nincs időm végigolvasni a topicot...
"In the absence of Light......Darkness prevails."

#386 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 20:27

Azóta megoldódott a problem...
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#387 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 17:40

Idézet: Bobec - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 18:12

Hi everybody!
Kérdés: Msn 7.5 + msn plus legujabb verzio...láttam néhány emberkénél h animált avatarjaik vannak. hogy honnan szedték azt nem tudom...valszeg az msn-esek csinálták mert a kép reagál az emotionokra is...tehát a lényeg: tudok betenni vhogy .gif fájlt vagy csak azokat a szarokat amiket alapbol csináltak?

UI.: sorry ha már vki feltette ezt a kérdést, de nincs időm végigolvasni a topicot...

amit szeretnél azt moods-nak hívják. Keresd meg a neten az MCOVIEW.exe nevű cuccot és azzal be tudod nyomatni ezeket a mozgó képeket a messengerbe. Szóval MOODS néven keress rájuk. Vigyázz, mert egy csomó köcsög vírusos oldal előszeretettel hívogatja magához az együgyü messenger felhasználókat. Hihetetlen, hogy milyen naív módon szopják befelé az emberek a kártevőket.

itt találsz pár képet indulónak: http://moods.msn-beta.com/

Szerkesztette: Anteris 2006. 04. 22. 17:46 -kor

#388 Felhasználó inaktív   pepepapa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 08:08

sziasztok, az előzőhöz kapcsolódna a kérdésem, ezek a progik csak MCO kiterjesztésű fájlokat tudnak betenni..milyen programmal lehet gif animációt mco vá konvertálni esetleg az mco-t szerkeszteni.
fizetős, próbaverziós bármilyen jó lenne.... előre is köszi
;)

#389 Felhasználó inaktív   Dale79 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 24. 11:43

Sziasztok!

Az egyik ismerősöm Trillian-t használ (USA-ban van helyileg, bár nem hiszem, hogy ennek köze lenne a dologhoz), én 7.5-ös MSN-t. Hiába vagyunk mindketten fent, ő lát engem online, írni is tud nekem, amit meg is kapok, de én offline-ban látom őt, és ha írok neki, az üzenetek jó részét eldobja, hogy "Nem sikerült kézbesíteni, mert a címzett offline.". Viszont néhány üzenetet meg el tud küldeni. Találkozott már valaki ilyen problémával? :think:
Én mindenki mást látok rendesen az MSN-ben, és elvileg neki is rendben működik mindenki mással...

#390 Felhasználó inaktív   Dale79 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 24. 14:43

Idézet: Dale79 - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 12:43

Sziasztok!

Az egyik ismerősöm Trillian-t használ (USA-ban van helyileg, bár nem hiszem, hogy ennek köze lenne a dologhoz), én 7.5-ös MSN-t. Hiába vagyunk mindketten fent, ő lát engem online, írni is tud nekem, amit meg is kapok, de én offline-ban látom őt, és ha írok neki, az üzenetek jó részét eldobja, hogy "Nem sikerült kézbesíteni, mert a címzett offline.". Viszont néhány üzenetet meg el tud küldeni. Találkozott már valaki ilyen problémával? :think:
Én mindenki mást látok rendesen az MSN-ben, és elvileg neki is rendben működik mindenki mással...

Probléma megoldva. Leszedtük egymást, majd újra felvettük egymást, és most már jó... :)

#391 Felhasználó inaktív   pepepapa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 11:40

Idézet: pepepapa - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 8:08

sziasztok, az előzőhöz kapcsolódna a kérdésem, ezek a progik csak MCO kiterjesztésű fájlokat tudnak betenni..milyen programmal lehet gif animációt mco vá konvertálni esetleg az mco-t szerkeszteni.
fizetős, próbaverziós bármilyen jó lenne.... előre is köszi
;)

?? ;)

#392 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 18:25

csak azt tudnám, hogy minek kérdez valaki valamit ha utána meg magasról szarik a válaszokra...

#393 Felhasználó inaktív   pepepapa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 06:42

Idézet: Anteris - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 18:25

csak azt tudnám, hogy minek kérdez valaki valamit ha utána meg magasról szarik a válaszokra...

Én gif et szeretnék konvertálni mco kiterjesztésüvé.....valamint meglévő mco-t szerkeszteni....
erre az MCOWIEV.exe alkalmatlan......de az elkészült fájlt majd ezzel fogom betenni ;)

#394 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 15:17

Idézet: csige - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 9:11

Sziasztok. Az msn hova tárolja el a smiley-kat? Mert egyik ismerősöm azzal nyaggat hogy az összes smiley-ja kellene, úgy hogy más címmel lép be. És nincs kedvem 200 smiley-t elfogadni majd átküldeni neki. :)

ez engem is erdekelne. az egyik gepen el van mentve sok aranyos smily, es meg szeretnem hasznalni a kovetkezo windowsban is, mert hamarosan ujra kell telepiteni az egeszet. hogy tudnam azokat megmenteni ?

#395 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 20:44

C:\Documents and Settings\USERNEVED\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\3665728938\CustomEmoticons
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#396 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 20:54

:respect:  :respect:  :respect:

#397 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 04. 27. 10:15

Sziasztok!

A következő a gondom... feltettem az MSN PLust, tegnap éjjel beszéltem egy sráccal msn-n. A menüben van egy olyan, hogy IP, rákattintottam, véletlen, és  ez a vacak meg elküldte az ipmet neki...

erre poénkodott egyet : 2006. 04. 27.  2:47:36  Carlos^^  :)))  elmentem az ipt
2006. 04. 27.  2:47:37  Carlos^^  :)))  :D

Na mármost utána IP-t váltottam de tudna vele kavarni? Ha mégis kavarna a szolgáltatóm utána tudna járni, hogy mettől meddig használtam nem? Itt most nem arra gondolok, hogy az IP-men keresztül bejön hozzám, hanem hogy pl valami disznósághoz hozzá maszkolná :(

#398 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 14:58

Idézet: freeone - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 20:44

C:\Documents and Settings\USERNEVED\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\3665728938\CustomEmoticons

hiaba masoltam at, nem lett benne, sot  minden elveszett az ujbol :(

#399 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 20:00

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 15:58

hiaba masoltam at, nem lett benne, sot  minden elveszett az ujbol :(

Dehát gondoltam értelemszerű, hogy a .dat-okat átnevezed .gif-re, és utána importálod őket bele :think:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#400 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 20:02

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 11:15

Sziasztok!

A következő a gondom... feltettem az MSN PLust, tegnap éjjel beszéltem egy sráccal msn-n. A menüben van egy olyan, hogy IP, rákattintottam, véletlen, és  ez a vacak meg elküldte az ipmet neki...

erre poénkodott egyet : 2006. 04. 27.  2:47:36  Carlos^^  :)))  elmentem az ipt
2006. 04. 27.  2:47:37  Carlos^^  :)))  :D

Na mármost utána IP-t váltottam de tudna vele kavarni? Ha mégis kavarna a szolgáltatóm utána tudna járni, hogy mettől meddig használtam nem? Itt most nem arra gondolok, hogy az IP-men keresztül bejön hozzám, hanem hogy pl valami disznósághoz hozzá maszkolná :(

Ha ip-t váltottál, nem tud semmit elkövetni ellened, és a felhasználásával sem ér el semmit. Amíg az ip-váltás nem történik meg, addig tehet valamit ellened, ha: 1. Tényleg ért hozzá 2. Ártani akar 3. nincs routered, sem tűzfalad. Ha ezek közül az egyik nem igaz, már nem tehet semmit még ip-váltásig sem.

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.