HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN-es kérdés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN-es kérdés

#831 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 11. 18:52

Idézet: Botinho - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 11:12

De örülnünk azért nem kell :) Mondjuk, kötve hiszem, hogy ezzel nagyon megakadályoznák a linkelést

azért megnéznék én egy statisztikát az msn hálózaton eddig küldött youtube linkekről. valószínűleg nem csak poénból nyomták be a limitet.
In Flames We Trust

#832 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 19:30

Nekem gond nélkül átmennek jelenleg is.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#833 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 10:14

Csak pár óráig volt aktív a szűrő, a külső partner aki a szűrést végzi, elnyomkodott valamit. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#834 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 14:22

aha jó duma :D vajon ha nem hördül fel a fél világ akkor is kikapcsolják?
In Flames We Trust

#835 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 14:32

Idézet: pascal - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 15:22

aha jó duma :D vajon ha nem hördül fel a fél világ akkor is kikapcsolják?

Fél világ hehe, én valahogy nem láttam a hörgést a CNN-en bréking nyúzként szalagcímben futni... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#836 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 16:05

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 15:32

Fél világ hehe, én valahogy nem láttam a hörgést a CNN-en bréking nyúzként szalagcímben futni... :)

Nem is fogod, de a töménytelen panasz mail általában elég szokott lenni.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#837 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 16:48

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 17:05

Nem is fogod, de a töménytelen panasz mail általában elég szokott lenni.

Ismersz akár egy embert is aki írt ezért mailt? Főleg, hogy ezt és a hasonló problémákat a beépített feedback formmal szokásos jelezni...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#838 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 19:13

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 14:32

éreztem hogy bele fog kötni valaki, gondolkodtam rajta hogy a "fél net"et neadj' "fél blogoszférát" írok de maradtam inkább a túlzásnál. Szerintem ha egy hír az rssolvasómban 3nál többször is felbukkan akkor azt nem csak én veszem észre.
In Flames We Trust

#839 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 20:14

Idézet: pascal - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 20:13

éreztem hogy bele fog kötni valaki, gondolkodtam rajta hogy a "fél net"et neadj' "fél blogoszférát" írok de maradtam inkább a túlzásnál. Szerintem ha egy hír az rssolvasómban 3nál többször is felbukkan akkor azt nem csak én veszem észre.

Mondjuk a jövőre itt a Windows7 "hír" is befért jónéhány RSS csatornába. Igazából senki sem tudta/tudja mi lehetett az igazi ok, de teóriagyártáshoz meg postgeneráláshoz ahogy látom elsőosztályú volt... :)

#840 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 13. 18:42

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 20:14

Mondjuk a jövőre itt a Windows7 "hír" is befért jónéhány RSS csatornába. Igazából senki sem tudta/tudja mi lehetett az igazi ok, de teóriagyártáshoz meg postgeneráláshoz ahogy látom elsőosztályú volt... :)

ezért ez a húzás kézzel foghatóbb volt. Nem vagyok ám feliratkozva minden bulvárszemétre :)
In Flames We Trust

#841 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 21:36

Egyre inkább idegesítő reklámok jelennek meg alul a hirdetés szekcióban. Csináltam egy tűzfalszabályt ami tiltja a rad.msn.com-ot és beraktam legfelülre az Általános szabályok között. Böngészőben működik, nem engedi megnyitni az oldalt, viszont az msn nem törődik vele.  :think:
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#842 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 06. 13. 20:48

Kaptam egy emailt :

Idézet: feladó: MSNclub.com

Kedves GoodSpeed!

YYYYYY ZZZZ meghív, hogy tagja legyél az MSNclub.com oldalnak, hogy tovább színesítsd az MSN rajongók világát!

Az MSNclub.com azok webközössége, akiknek legalább egy közös jellemzőjük van: az MSN. Az oldal az MSN-ezők kapcsolatait jeleníti meg modern, webes közösségi portálon. Az MSNclub.com mindent biztosít a felhasználói számára, amit a mai netezők megkövetelnek egy közösségi portáltól:
Saját profilszerkesztés; képek és videók feltöltése
Interaktív kommunikáció a többi felhasználóval: fórumon, falújságon keresztül, vagy levél formájában.
A magazinokban folyamatosan frissülő, mindenkit érdeklő cikkek
Szakértőink segítik felhasználóinkat mindennapi és egyedülálló problémáik megoldásában
és persze minden, ami MSN: skinek, smile-k és kiegészítő programok letöltése...
Nem húzzuk tovább az időt, ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor gyere és csatlakozz az MSN rajongók világába:

Regisztrálni akarok!

Ha a fenti link nem működne, mert az általad használt levelezőrendszerben le van tiltva ez a funkció, akkor másold a böngésződ címsorába az alábbi linket: http://msnclub.com/reg.php

Üdvözlettel:

MSNclub.com csapat
http://msnclub.com

kérdés: ez megbízhwtó, vagy ugyanolyan mint amit kb féléve küldött a másik társaság?

#843 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 13. 23:46

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. jún. 13., péntek - 19:48

Kaptam egy emailt :

kérdés: ez megbízhwtó, vagy ugyanolyan mint amit kb féléve küldött a másik társaság?

Hagyd a fenébe...Utálom az ilyeneket. Ahányszor regisztrál egy ismerősöd, kapsz egy email-t. Szóval, ha sok ismerősöd van, sokadik után már bosszantó és kiváncsi vagyok a regisztráltak közül hányan használják aktívan :s
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó