HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN-es kérdés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN-es kérdés

#821 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 19. 06:41

Nekem olyan gondom van, hogy ujratelepítettem a rendszert. Feltettem az MSN-t de bejelentkezni nem tudok mer állandóan frissíteni akar. Engedem a frissítést, letölti, de futtatni már nem tudja mert azt írja ki, hogy nem kapcsolódok a nethez  :confused:
Letöltöttem még valamilyen live installert de az is azt reklamálja, hogy nincs net és ahhoz, hogy települjön kellene.
Valakinek volt már ilyen gondja? Valami megoldás?
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#822 Felhasználó inaktív   tomdark 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 02. 22:24

Egy olyan path-ra lenne szükségem, ami eltakarítja alulról a hírdetést az MSN-en (Windows Live Messenger 8.5)

#823 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 03. 07:50

Idézet: tomdark - Dátum: 2008. máj. 2., péntek - 23:24

Egy olyan path-ra lenne szükségem, ami eltakarítja alulról a hírdetést az MSN-en (Windows Live Messenger 8.5)

Patch-nek hívják, de speciel ez a dolog egy törés, vagyis crack-mivel a programot készítő cég engedélye nélkül belepiszkál a program kódjába, állományaiba. Az MSN nem véletlenül reklámoz: A reklámbevételek jelentős mértékben segítik a program ingyenességét. Ezt megkerülni etikátlan és jogsértő.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#824 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 22:05

Idézet: didyman - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 7:50

Patch-nek hívják, de speciel ez a dolog egy törés, vagyis crack-mivel a programot készítő cég engedélye nélkül belepiszkál a program kódjába, állományaiba. Az MSN nem véletlenül reklámoz: A reklámbevételek jelentős mértékben segítik a program ingyenességét. Ezt megkerülni etikátlan és jogsértő.

Ígyvan. Legyen már végre végre az idióta msn dominanciának az országban! GO GO Gtalk! :)
In Flames We Trust

#825 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:18

Idézet: didyman - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 8:50

Ingyenes? Tudom, nem kötelező frissíteni rá, de az elmúlt években elég sokszor követelte ki magának azzal, hogy nem egedett valamilyen funkciót használni, ha valamelyik partnernek már újabb verzió volt.
Amióta Linuxot is használok, azóta átálltam az egyszerűbb felületű, de több bejelentkezést is elfogadó Gaim/Pidginre.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#826 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 03:33

8.5-ös verziót használok és automatikus bejelentkezésre van állítva.
Azt vettem észre, hogy néhány napja foglalt állapotban jelentkezik be ls hiába váltok át elérhető módba, legközelebb ugyanez ismétlődik. A beállítások között nem találtam erre vonatkozó lehetőséget. Korábban jól működött.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF MINI,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870 (OC),NOCTUA NH-C12PSE14, KINGSTON HyperX 8Gb DDR3 1600Mhz CL9(OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

#827 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 15:00

megint buheráltak valamit ezek a gecik?

müxik rendesen az msn, de youtube-os linket nem enged küldeni :omg:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#828 Felhasználó inaktív   Botinho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 22:30

Blokkolják a youtube-os linkeket, ez vmi új hülyesége a Microsoftnak

Szerk.: Cikk

Szerkesztette: Botinho 2008. 05. 10. 22:31 -kor

...everybody lies...

#829 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 08:35

nem hülyeség :) ez az üzletpolitika.
In Flames We Trust

#830 Felhasználó inaktív   Botinho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 11:12

De örülnünk azért nem kell :) Mondjuk, kötve hiszem, hogy ezzel nagyon megakadályoznák a linkelést
...everybody lies...

#831 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 18:52

Idézet: Botinho - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 11:12

De örülnünk azért nem kell :) Mondjuk, kötve hiszem, hogy ezzel nagyon megakadályoznák a linkelést

azért megnéznék én egy statisztikát az msn hálózaton eddig küldött youtube linkekről. valószínűleg nem csak poénból nyomták be a limitet.
In Flames We Trust

#832 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 19:30

Nekem gond nélkül átmennek jelenleg is.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#833 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 10:14

Csak pár óráig volt aktív a szűrő, a külső partner aki a szűrést végzi, elnyomkodott valamit. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#834 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 14:22

aha jó duma :D vajon ha nem hördül fel a fél világ akkor is kikapcsolják?
In Flames We Trust

#835 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 14:32

Idézet: pascal - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 15:22

aha jó duma :D vajon ha nem hördül fel a fél világ akkor is kikapcsolják?

Fél világ hehe, én valahogy nem láttam a hörgést a CNN-en bréking nyúzként szalagcímben futni... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#836 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 16:05

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 15:32

Fél világ hehe, én valahogy nem láttam a hörgést a CNN-en bréking nyúzként szalagcímben futni... :)

Nem is fogod, de a töménytelen panasz mail általában elég szokott lenni.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#837 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 16:48

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 17:05

Nem is fogod, de a töménytelen panasz mail általában elég szokott lenni.

Ismersz akár egy embert is aki írt ezért mailt? Főleg, hogy ezt és a hasonló problémákat a beépített feedback formmal szokásos jelezni...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#838 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 19:13

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 14:32

éreztem hogy bele fog kötni valaki, gondolkodtam rajta hogy a "fél net"et neadj' "fél blogoszférát" írok de maradtam inkább a túlzásnál. Szerintem ha egy hír az rssolvasómban 3nál többször is felbukkan akkor azt nem csak én veszem észre.
In Flames We Trust

#839 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 20:14

Idézet: pascal - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 20:13

éreztem hogy bele fog kötni valaki, gondolkodtam rajta hogy a "fél net"et neadj' "fél blogoszférát" írok de maradtam inkább a túlzásnál. Szerintem ha egy hír az rssolvasómban 3nál többször is felbukkan akkor azt nem csak én veszem észre.

Mondjuk a jövőre itt a Windows7 "hír" is befért jónéhány RSS csatornába. Igazából senki sem tudta/tudja mi lehetett az igazi ok, de teóriagyártáshoz meg postgeneráláshoz ahogy látom elsőosztályú volt... :)

#840 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 13. 18:42

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 20:14

Mondjuk a jövőre itt a Windows7 "hír" is befért jónéhány RSS csatornába. Igazából senki sem tudta/tudja mi lehetett az igazi ok, de teóriagyártáshoz meg postgeneráláshoz ahogy látom elsőosztályú volt... :)

ezért ez a húzás kézzel foghatóbb volt. Nem vagyok ám feliratkozva minden bulvárszemétre :)
In Flames We Trust

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.