idézet:
Ezt írta Nevl:
Nemrég én is megpróbáltam és nálam is hasonló problémák adódtak, pl alig lehetett elolvasni a főmenüben kiírtakat a betűk és hud-ok elmosódtak...
Én hagytam az egészet![/quote]
igen, a főmenüben nekem is darabosak a betűk, de hátha tud valaki vmi megoldást...
Porsche Unleashed
Elküldve: 2003. 09. 17. 14:40
Elküldve: 2003. 09. 17. 14:44
Nekem is hasonloan néznek ki az autok, de már megszoktam. A menübe semmi problémám nincs
Elküldve: 2003. 09. 17. 14:46
idézet:
Ezt írta Nevl:
pl alig lehetett elolvasni a főmenüben kiírtakat a betűk és hud-ok elmosódtak[/quote]
radeonokon ez egy "alternate pixel center" v vmi hasonló (most nem tudom megnézni) beállítást igényel
Elküldve: 2003. 09. 17. 15:02
idézet:
Ezt írta Degeczi:
radeonokon ez egy "alternate pixel center" v vmi hasonló (most nem tudom megnézni) beállítást igényel[/quote]
Nvidiákon?
Elküldve: 2003. 11. 10. 09:18
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Nem akar valaki multizni?[/quote]
Mi kell hozzá?
New see one up road?
Elküldve: 2003. 11. 21. 07:16
idézet:
Ezt írta NoFeka:
Mi kell hozzá?[/quote]
Ez a rajongói topic?
Hát...
New see one up road?
Elküldve: 2003. 12. 08. 11:28
Mért van az, hogy amikor mindent beállítottam,amit akartam és rákattintok a RACE-re(amikor is ugye az a gázfröccstől felbődülő motorhang hallatszik),akkor mindig lefagy a rendszer? Volt másnak is ilyen,vagy a géppel nem stimmel valami?
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2003. 12. 08. 23:07
idézet:
Ezt írta NoFeka:
Ez a rajongói topic?
Hát...[/quote]
Az feltűnt, hogy több mint egyéves postra nyomtál választ?
Ezen kívül ez ugyan egy nagyon jó játék, de elég régi, online nem nyomja mostanában senki...
Elküldve: 2004. 05. 01. 18:26
Üdv Mindenkinek!
Problémám az, hogy az NFS Porshe2000 nem megy WinXP alatt.
A régebbi driver felrakása sem oldja meg a gondot.
Halottam, hogy valamit át kell írni valamelyik file-ban és akkor
már teljesen kompatibilis lesz a WinXP-vel. Tudtok ebben segíteni?
Lehetőleg ne webcímeket adjatok, hogy "itt majd találok megoldást" hanem
konkrét javaslatot várok!
Elküldve: 2004. 05. 01. 19:14
Idézet: Cingár - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 19:26
Üdv Mindenkinek!
Töröld le a gimme.dll-t a játék főkönyvtárából
Szerkesztette: GAI 2004. 05. 01. 19:18 -kor
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2004. 05. 01. 19:19
Idézet: Cingár - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 19:26
Konkrét javaslat 1: Olvass! Elég ha visszaolvasol ebben a topicban, vagy használod a keresőt, és találsz néhány ötletet, hogy kinek mi oldotta meg...
Konkrét javaslat 2: Vedd meg a játékot!
Nemrég vettem én is egy dobozos német verziót 10euroért ( marha jópofa, ahogy németül számol vissza: drei, zwei, eins, LOS!
Amit kicsit "hackelni kell", az az EAupdater , mert az csak "win98 kompatibilis" módban működik, de ezt a módot beállítva a futtatható fileokon (csak ami az updater könyvtárában van), már letölti a legutolsó patchet, és fel is teszi, nem száll el. Legalább a beköszönő kép jobban néz ki patchelés után, nem az a ronda securom kép.
Elküldve: 2004. 05. 19. 11:34
Üdv mindenkinek!
A napokban vettem meg a játék eredetiben, minden tökéletes, XP-n is gyönyörűen fut.
Van azonban egy nagy baj: valamilyen oknál fogva a multiplayer játékmódba belépve LAN games gomb halott (szürke benyomhatatlan) a Modem gomb szintúgy
,viszont az Internetes és az IP-s játék funkció működik, volt valakinek hasonló tapasztalata?
Hannibal
A napokban vettem meg a játék eredetiben, minden tökéletes, XP-n is gyönyörűen fut.
Van azonban egy nagy baj: valamilyen oknál fogva a multiplayer játékmódba belépve LAN games gomb halott (szürke benyomhatatlan) a Modem gomb szintúgy
Hannibal
Hannibal
Elküldve: 2004. 05. 19. 12:44
Valóban nincs modem, de nem gondoltam volna, hogy ezt a játék csípőből felismeri.
A readme-ben nem találtam erre utalást de tegyük fel, hogy ez a probléma akkor mit kell tennem.
Előre is köszi!
A readme-ben nem találtam erre utalást de tegyük fel, hogy ez a probléma akkor mit kell tennem.
Előre is köszi!
Szerkesztette: Hannibal 2004. 05. 19. 12:46 -kor
Hannibal
Elküldve: 2004. 05. 19. 15:16
Idézet: Hannibal - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 13:44
A helyi hálózatoknál a hálókártyához telepítsd fel az IPX/SPX protokollt, ha tényleg ez a baja akkor ezután menni fog. Ha mégsem, akkor engedélyezd a Netbios-t, néhány játéknál ez segített
Elküldve: 2004. 05. 20. 06:25
Telepítettem az IPX/SPX protokollt és láss csodát, működik.
Köszi a segítséget!
Köszi a segítséget!
Hannibal
Elküldve: 2004. 07. 12. 10:46
Felpakoltam a Need for Speed - Porsche Unleashed-et , és a fények + egyéb effektek iszonyatosan néznek ki. Pl. a füst rózsaszín, a vízesések / szökőkutak vize zöld, az autók lámpája (világítása) pixeles és nincs a helyén. Mitől lehet ez?
Konfig az aláírásomban levő linken. DX 9.0b, Catalyst 4.2, 4xAA, 8xAF.
Amelyik ojjektumot' meg tudom közelíteni, ott kibújik a szög a zsákból: közelről megjavul a dolog. Esetleg DX9.0b gond, vagy az AA és AF nem kéne? Másik Catalyst? Egyáltalán jelentkezett ez a gond másnál is?
Amelyik ojjektumot' meg tudom közelíteni, ott kibújik a szög a zsákból: közelről megjavul a dolog. Esetleg DX9.0b gond, vagy az AA és AF nem kéne? Másik Catalyst? Egyáltalán jelentkezett ez a gond másnál is?
Elküldve: 2004. 07. 12. 17:48
Idézet: Omega - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 11:46
Felpakoltam a Need for Speed - Porsche Unleashed-et , és a fények + egyéb effektek iszonyatosan néznek ki. Pl. a füst rózsaszín, a vízesések / szökőkutak vize zöld, az autók lámpája (világítása) pixeles és nincs a helyén. Mitől lehet ez?

Ez driver hiba... próbáld meg a legújabbal vagy egy nagyon régivel 3.9 előtti!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 07. 13. 07:02
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 18:48
Ez driver hiba... próbáld meg a legújabbal vagy egy nagyon régivel 3.9 előttivel!
Köszi, hamarosan felrakom a 4.7-est...

Súgó
A téma zárva.