HWSW Informatikai Kerekasztal: Porsche Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Porsche Unleashed

#101 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 29. 17:28

Nekem így indult el XP alatt: gimme.dll fenthagy, 41.03 detonator fenthagy, új crack a fenti linkről leszed, felrak, és megy a game. Ha csak a gimme.dll-t átnevezed, v. törlöd, akkor elindul ugyan a játék (nem tölt hosszú ideig, majd kilép), viszont a pályatöltésnél visszadob a desktopra. Nálam tehát ez jött be és oldotta meg a dolgot: új cracket kell lehúzni a játékhoz, és úgy megy akár a legújabb Detonator driverrel is.

#102 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 29. 18:14

Most csinálom az evolutiont, és már ott tartok, hogy van egy spyderem és egy 914-es Porschem. Meg tudná valaki mondani, hogy a spyderrel miért nem enged sehol versenyezni? A 914-es meg olyan tetű lassú, hogy a gép elver simán az összes pályán. Ha nagyon nyomom, akkor esetleg 4. v. 5. tudok lenni. Mi a titok nyitja? Ugyanis a többi 914-es úgy megy, mint a golyó, az enyém meg tetű lassan vánszorog fel 100-130 körülre, és max. 150-et megy. Valaki hlp pls!

#103 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 30. 17:34

idézet:
Ezt írta zolee:
Na Csybe írta valahol (1000 köszönet érte): le kell törölni (vagy átnevezni) a gimme.dll-t, és akkor menni fog 2K/XP alatt is! Nekem bevált Kép
Izé. Kerge, nekem megvan Kép
bastya@elvtars.hu

[/quote]

vegre tudok xp alatt jatszani :D megathx
(egy genya file miatt van az egesz hercehurca) :mad:
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#104 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 31. 07:15

Skacok segítsetek, nekem nem sikerül normális működési sebességet kicsikarnom a gémből sehogy és ma este egy giga 3 napos LAN veszi kezdetét ... :(
Próbáltam:
-gimme.dll -t törölni
-rá lett rakva valami Mytnf 35u javitás (?)
-win98 kompatibilitási mód is ki lett próbálva
-lapozófájl is volt piszkálva (nincs, 32 , 64, 128)
-ki lettek próbálva ezek különféle kombinációi is, de semmi

a fentiekkel max annyit lehetett elérni, hogy kb 1/5-öd sebeséggel megy a játék. Ja és a menüben is furik a betűk...
Konfig , ha ez segit :
1.3 Tua, ASUS Tusl2c, 256 RAM, Radeon 8500 (legújabb driverrel), XP service pakkkkal...
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

#105 Felhasználó inaktív   Sixday 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 31. 09:49

nos en elmondom nekem hogy indult el.
semmit, ismetlem semmit nem toroltem sehonnan.
elovettem a regi cd-t, feltelepitettem a gamet, beallitottam fix 32megara a lapozofile-t, es azota jatszok.
winxp english, updatelve.
egy probat meger.
A nagykerről:
Ha úgy érzed, akkor a nagykerhez meg vidd be a gépet ramostul, demonstráld a problémát, majd húzd a fejükbe az egészet úgy ahogy van. Aztán fuss, vagy küzdj...

#106 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 31. 09:54

idézet:
Ezt írta Sixday:
nos en elmondom nekem hogy indult el.
semmit, ismetlem semmit nem toroltem sehonnan.
elovettem a regi cd-t, feltelepitettem a gamet, beallitottam fix 32megara a lapozofile-t, es azota jatszok.
winxp english, updatelve.
egy probat meger.
[/quote]

ezt is kipróbáltam.
a lapozófájl fix 32 megára állitása ugye azt takarja hogy a minimális 2 megától-32 megáig engedélyezem a virtuális memóriát ? mert mi ezt csináltuk és nem volt jó ...

[ 2002. október 31.: Nate Dog [BAT] szerkesztette a hozzászólást ]

#107 Felhasználó inaktív   Sixday 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 31. 10:17

en konkretan a minimum es a maximum meretet is 32megara alittottam.
jah es szerintem fontos hogy tiszta installal probald, ne osszevissza filetorolgetettel :)
en csak feltelepitettem, ratoltam a regi cracket (ami meg a cdn volt annakidejerol) es dongettem.
A nagykerről:
Ha úgy érzed, akkor a nagykerhez meg vidd be a gépet ramostul, demonstráld a problémát, majd húzd a fejükbe az egészet úgy ahogy van. Aztán fuss, vagy küzdj...

#108 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 31. 10:27

idézet:
Ezt írta Sixday:
en konkretan a minimum es a maximum meretet is 32megara alittottam.
jah es szerintem fontos hogy tiszta installal probald, ne osszevissza filetorolgetettel :)
en csak feltelepitettem, ratoltam a regi cracket (ami meg a cdn volt annakidejerol) es dongettem.
[/quote]

"tiszta" install volt... de megpróbálom majd igy hogy a min és a max is 32 meg. ezt nem próbáltam.
De egyébként az az érdekes hogy igy utólag vissza gondolva még a win98-as időkre, amikor meglett a Tusl2c-m és fel lett húzva az akkori 633 -as prockó 800-ra már nem ment (ekkor el sem indult.)

#109 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 31. 10:30

idézet:
Ezt írta bepe22:
Most csinálom az evolutiont, és már ott tartok, hogy van egy spyderem és egy 914-es Porschem. Meg tudná valaki mondani, hogy a spyderrel miért nem enged sehol versenyezni? A 914-es meg olyan tetű lassú, hogy a gép elver simán az összes pályán. Ha nagyon nyomom, akkor esetleg 4. v. 5. tudok lenni. Mi a titok nyitja? Ugyanis a többi 914-es úgy megy, mint a golyó, az enyém meg tetű lassan vánszorog fel 100-130 körülre, és max. 150-et megy. Valaki hlp pls![/quote]

Én is éppen ezt nyomom, én már a 2. kategóriában tartok ('80 körül), most kezdtem el 3x ezt a játékot, nagyon tetszik. Gondolom azért tetű lassú a járgányod, mert nem tuningoltad rajtuk az alkatrészeket, ugyanis ha nem tudnád, lehet vásárolni sport alkatrészeket, és figyelni kell a váltóra! A high speed transmission nem azt fogja jelenteni, hogy jól gyorsul, hanem lassan gyorsul de nagy lesz a végsebessége. Lehet neked ez a problémád. A Spyderrel pedig olyan versenyen lehet menni, ami belefér a kategóriába, motorcc vagy típus. Ez az autó egyébként nem a leggyorsabb, inkább olyan hobbi hétvégi nyitotttetős :) De 20 év múlva nagyon jó ára lesz!

#110 Felhasználó inaktív   Sixday 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 31. 10:32

idézet:
Ezt írta Nate Dog [BAT]:

"tiszta" install volt... de megpróbálom majd igy hogy a min és a max is 32 meg. ezt nem próbáltam.
De egyébként az az érdekes hogy igy utólag vissza gondolva még a win98-as időkre, amikor meglett a Tusl2c-m és fel lett húzva az akkori 633 -as prockó 800-ra már nem ment (ekkor el sem indult.)
[/quote]

nemtom. nekem most egy 700-as p3-ason donget otthon gef2ti-vel meg 512mega rammal mellette.
A nagykerről:

#111 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 31. 11:35

idézet:
Ezt írta Sixday:

nemtom. nekem most egy 700-as p3-ason donget otthon gef2ti-vel meg 512mega rammal mellette.
[/quote]

nekem c900 / 512mb sd / gf3 200/460-on megy. ja! es lapozofilet az xp alatt fix 768 megara allitottam. ennyi is a default, mivel a ram 1.5-szoroset vesz alapertelmezett erteknek. es erdemes a felso es also hatarat is ugyanarra az ertekre allitani

[ 2002. október 31.: bepe22 szerkesztette a hozzászólást ]

#112 Felhasználó inaktív   Sixday 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 31. 15:56

idézet:
Ezt írta bepe22:

Udv: bepe (axelero internet helpdesk)
;)
[/quote]

sztem ezt ne reklamozd...
A nagykerről:

#113 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 31. 16:32

idézet:
Ezt írta Sixday:

sztem ezt ne reklamozd...
[/quote]

atszerkesztettem. ha te is pls. megtennéd Six, akkor újra homály fedhetné a dolgot :D

#114 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 31. 10:37

Hi!

Elakadtam a játék Factory driver módjában az egyik feladatnál...Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.

Ime a [url="http://"http://mappa.prim.hu/data/28/2868b835/13f5c656/Maximus.zip"]mentett állás[/url]. Ebből kiderül melyik pályáról is van szó...
(Csak a SaveData könyvtárba kell bemásolni a zip tartalmát)

[ 2002. december 31.: pitius szerkesztette a hozzászólást ]

#115 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 31. 12:15

Melyik az a plya, írd me és tudok segíteni, de nincs már fennt a progi, így nem tudom megnézni!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#116 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 31. 13:04

idézet:
Ezt írta Nevl:
Melyik az a plya, írd me és tudok segíteni, de nincs már fennt a progi, így nem tudom megnézni![/quote]

Egy zöld verdával kell menni és csak kézi váltót enged, és két 180 fokot kell nyomni, majd egy kanyar, aztán 360 fokot ...de nyomok be egy képet a "map"-ről...

Kép

Kép

[ 2002. december 31.: pitius szerkesztette a hozzászólást ]

#117 Felhasználó inaktív   eVoodoo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 31. 13:27

[url="http://"http://mappa.prim.hu/data/12/125c2c14/57d3a8c9/eVoodoo.zip"]Itt[/url]az én mentésem, igaz már végigcsináltam.
Az a pálya egy kész szopatás, egyszer sikerült :(
A kéziválto kell ide. Megnéztem a mentésedet, de nem sikerült megcsinálnom. Ha lesz időm megpróbálom, és visszalinkelem Neked.
Addig is próbálkozz a kézifékkel, majd mikor már a kocsi lelassult lökd vissza 1-esbe, és mehet a fullgáz!
Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!
             --== Ments meg egy Életet!--==
Radio TDT 96kbps - DjG3R1 ->OFF!

#118 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 31. 13:46

idézet:
Ezt írta eVoodoo:
[url="http://"http://mappa.prim.hu/data/12/125c2c14/57d3a8c9/eVoodoo.zip"]Itt[/url]az én mentésem, igaz már végigcsináltam.
Az a pálya egy kész szopatás, egyszer sikerült :(
A kéziválto kell ide. Megnéztem a mentésedet, de nem sikerült megcsinálnom. Ha lesz időm megpróbálom, és visszalinkelem Neked.
Addig is próbálkozz a kézifékkel, majd mikor már a kocsi lelassult lökd vissza 1-esbe, és mehet a fullgáz!
[/quote]

Huhh..ha sikerülne megcsinálnod, az nagyon nagy istencsászárság lenne tőled...Én kb 60x ugrottam neki, de semmi eredményt nem bírtam elérni ezen a pályán. A többit max. 5.re megcsináltam,de ez kész horror, ez a kéziváltó tisztára kiakaszt.

#119 Felhasználó inaktív   eVoodoo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 31. 14:02

Szia!
[url="http://"http://mappa.prim.hu/data/12/125c2c14/0146bbec/Maximus2.zip"]Sikerült!!![/url]
További jó versenyzést!
Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!
             --== Ments meg egy Életet!--==
Radio TDT 96kbps - DjG3R1 ->OFF!

#120 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 31. 14:03

Idézet

Ezt írta Pitius:
Egy zöld verdával kell menni és csak kézi váltót enged, és két 180 fokot kell nyomni, majd egy kanyar, aztán 360 fokot ...de nyomok be egy képet a "map"-ről...

Hali!

A megoldás a problémára igen egyszerű, bár Nekem se egy percig tartott rájönni!  :) Elindulsz, majd csinálsz egy félfordulót (180 fok), és így, vagyis Tolatva mész tovább a következő fordulóig! Itt ismét egy félkör, ezzel megint előre mész  :) , a többi már menni fog.

Sok sikert!

Szerkesztette: Attees 2004. 04. 04. 16:53 -kor

Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.