Porsche Unleashed
Elküldve: 2002. 10. 29. 17:28
Nekem így indult el XP alatt: gimme.dll fenthagy, 41.03 detonator fenthagy, új crack a fenti linkről leszed, felrak, és megy a game. Ha csak a gimme.dll-t átnevezed, v. törlöd, akkor elindul ugyan a játék (nem tölt hosszú ideig, majd kilép), viszont a pályatöltésnél visszadob a desktopra. Nálam tehát ez jött be és oldotta meg a dolgot: új cracket kell lehúzni a játékhoz, és úgy megy akár a legújabb Detonator driverrel is.
Elküldve: 2002. 10. 29. 18:14
Most csinálom az evolutiont, és már ott tartok, hogy van egy spyderem és egy 914-es Porschem. Meg tudná valaki mondani, hogy a spyderrel miért nem enged sehol versenyezni? A 914-es meg olyan tetű lassú, hogy a gép elver simán az összes pályán. Ha nagyon nyomom, akkor esetleg 4. v. 5. tudok lenni. Mi a titok nyitja? Ugyanis a többi 914-es úgy megy, mint a golyó, az enyém meg tetű lassan vánszorog fel 100-130 körülre, és max. 150-et megy. Valaki hlp pls!
Elküldve: 2002. 10. 30. 17:34
idézet:
Ezt írta zolee:
Na Csybe írta valahol (1000 köszönet érte): le kell törölni (vagy átnevezni) a gimme.dll-t, és akkor menni fog 2K/XP alatt is! Nekem bevált![]()
Izé. Kerge, nekem megvan![]()
bastya@elvtars.hu
[/quote]
vegre tudok xp alatt jatszanimegathx
(egy genya file miatt van az egesz hercehurca)![]()
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2002. 10. 31. 07:15
Skacok segítsetek, nekem nem sikerül normális működési sebességet kicsikarnom a gémből sehogy és ma este egy giga 3 napos LAN veszi kezdetét ... 
Próbáltam:
-gimme.dll -t törölni
-rá lett rakva valami Mytnf 35u javitás (?)
-win98 kompatibilitási mód is ki lett próbálva
-lapozófájl is volt piszkálva (nincs, 32 , 64, 128)
-ki lettek próbálva ezek különféle kombinációi is, de semmi
a fentiekkel max annyit lehetett elérni, hogy kb 1/5-öd sebeséggel megy a játék. Ja és a menüben is furik a betűk...
Konfig , ha ez segit :
1.3 Tua, ASUS Tusl2c, 256 RAM, Radeon 8500 (legújabb driverrel), XP service pakkkkal...
Próbáltam:
-gimme.dll -t törölni
-rá lett rakva valami Mytnf 35u javitás (?)
-win98 kompatibilitási mód is ki lett próbálva
-lapozófájl is volt piszkálva (nincs, 32 , 64, 128)
-ki lettek próbálva ezek különféle kombinációi is, de semmi
a fentiekkel max annyit lehetett elérni, hogy kb 1/5-öd sebeséggel megy a játék. Ja és a menüben is furik a betűk...
Konfig , ha ez segit :
1.3 Tua, ASUS Tusl2c, 256 RAM, Radeon 8500 (legújabb driverrel), XP service pakkkkal...
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
Elküldve: 2002. 10. 31. 09:49
nos en elmondom nekem hogy indult el.
semmit, ismetlem semmit nem toroltem sehonnan.
elovettem a regi cd-t, feltelepitettem a gamet, beallitottam fix 32megara a lapozofile-t, es azota jatszok.
winxp english, updatelve.
egy probat meger.
elovettem a regi cd-t, feltelepitettem a gamet, beallitottam fix 32megara a lapozofile-t, es azota jatszok.
egy probat meger.
A nagykerről:
Ha úgy érzed, akkor a nagykerhez meg vidd be a gépet ramostul, demonstráld a problémát, majd húzd a fejükbe az egészet úgy ahogy van. Aztán fuss, vagy küzdj...
Ha úgy érzed, akkor a nagykerhez meg vidd be a gépet ramostul, demonstráld a problémát, majd húzd a fejükbe az egészet úgy ahogy van. Aztán fuss, vagy küzdj...
Elküldve: 2002. 10. 31. 09:54
idézet:
Ezt írta Sixday:
nos en elmondom nekem hogy indult el.
egy probat meger.[/quote]
ezt is kipróbáltam.
a lapozófájl fix 32 megára állitása ugye azt takarja hogy a minimális 2 megától-32 megáig engedélyezem a virtuális memóriát ? mert mi ezt csináltuk és nem volt jó ...
[ 2002. október 31.: Nate Dog [BAT] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 31. 10:17
en konkretan a minimum es a maximum meretet is 32megara alittottam.
jah es szerintem fontos hogy tiszta installal probald, ne osszevissza filetorolgetettel
en csak feltelepitettem, ratoltam a regi cracket (ami meg a cdn volt annakidejerol) es dongettem.
jah es szerintem fontos hogy tiszta installal probald, ne osszevissza filetorolgetettel
en csak feltelepitettem, ratoltam a regi cracket (ami meg a cdn volt annakidejerol) es dongettem.
A nagykerről:
Elküldve: 2002. 10. 31. 10:27
idézet:
Ezt írta Sixday:
en konkretan a minimum es a maximum meretet is 32megara alittottam.
en csak feltelepitettem, ratoltam a regi cracket (ami meg a cdn volt annakidejerol) es dongettem.[/quote]
"tiszta" install volt... de megpróbálom majd igy hogy a min és a max is 32 meg. ezt nem próbáltam.
De egyébként az az érdekes hogy igy utólag vissza gondolva még a win98-as időkre, amikor meglett a Tusl2c-m és fel lett húzva az akkori 633 -as prockó 800-ra már nem ment (ekkor el sem indult.)
Elküldve: 2002. 10. 31. 10:30
idézet:
Ezt írta bepe22:
Most csinálom az evolutiont, és már ott tartok, hogy van egy spyderem és egy 914-es Porschem. Meg tudná valaki mondani, hogy a spyderrel miért nem enged sehol versenyezni? A 914-es meg olyan tetű lassú, hogy a gép elver simán az összes pályán. Ha nagyon nyomom, akkor esetleg 4. v. 5. tudok lenni. Mi a titok nyitja? Ugyanis a többi 914-es úgy megy, mint a golyó, az enyém meg tetű lassan vánszorog fel 100-130 körülre, és max. 150-et megy. Valaki hlp pls![/quote]
Én is éppen ezt nyomom, én már a 2. kategóriában tartok ('80 körül), most kezdtem el 3x ezt a játékot, nagyon tetszik. Gondolom azért tetű lassú a járgányod, mert nem tuningoltad rajtuk az alkatrészeket, ugyanis ha nem tudnád, lehet vásárolni sport alkatrészeket, és figyelni kell a váltóra! A high speed transmission nem azt fogja jelenteni, hogy jól gyorsul, hanem lassan gyorsul de nagy lesz a végsebessége. Lehet neked ez a problémád. A Spyderrel pedig olyan versenyen lehet menni, ami belefér a kategóriába, motorcc vagy típus. Ez az autó egyébként nem a leggyorsabb, inkább olyan hobbi hétvégi nyitotttetősDe 20 év múlva nagyon jó ára lesz!
Elküldve: 2002. 10. 31. 10:32
idézet:
Ezt írta Nate Dog [BAT]:
"tiszta" install volt... de megpróbálom majd igy hogy a min és a max is 32 meg. ezt nem próbáltam.
De egyébként az az érdekes hogy igy utólag vissza gondolva még a win98-as időkre, amikor meglett a Tusl2c-m és fel lett húzva az akkori 633 -as prockó 800-ra már nem ment (ekkor el sem indult.)[/quote]
nemtom. nekem most egy 700-as p3-ason donget otthon gef2ti-vel meg 512mega rammal mellette.
A nagykerről:
Elküldve: 2002. 10. 31. 11:35
idézet:
Ezt írta Sixday:
nemtom. nekem most egy 700-as p3-ason donget otthon gef2ti-vel meg 512mega rammal mellette.[/quote]
nekem c900 / 512mb sd / gf3 200/460-on megy. ja! es lapozofilet az xp alatt fix 768 megara allitottam. ennyi is a default, mivel a ram 1.5-szoroset vesz alapertelmezett erteknek. es erdemes a felso es also hatarat is ugyanarra az ertekre allitani
[ 2002. október 31.: bepe22 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 31. 15:56
idézet:
Ezt írta bepe22:
Udv: bepe (axelero internet helpdesk)
[/quote]
sztem ezt ne reklamozd...
A nagykerről:
Elküldve: 2002. 10. 31. 16:32
idézet:
Ezt írta Sixday:
sztem ezt ne reklamozd...[/quote]
atszerkesztettem. ha te is pls. megtennéd Six, akkor újra homály fedhetné a dolgot![]()
Elküldve: 2002. 12. 31. 10:37
Hi!
Elakadtam a játék Factory driver módjában az egyik feladatnál...Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
Ime a [url="http://"http://mappa.prim.hu/data/28/2868b835/13f5c656/Maximus.zip"]mentett állás[/url]. Ebből kiderül melyik pályáról is van szó...
(Csak a SaveData könyvtárba kell bemásolni a zip tartalmát)
[ 2002. december 31.: pitius szerkesztette a hozzászólást ]
Elakadtam a játék Factory driver módjában az egyik feladatnál...Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
Ime a [url="http://"http://mappa.prim.hu/data/28/2868b835/13f5c656/Maximus.zip"]mentett állás[/url]. Ebből kiderül melyik pályáról is van szó...
(Csak a SaveData könyvtárba kell bemásolni a zip tartalmát)
Elküldve: 2002. 12. 31. 12:15
Melyik az a plya, írd me és tudok segíteni, de nincs már fennt a progi, így nem tudom megnézni!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2002. 12. 31. 13:04
idézet:
Ezt írta Nevl:
Melyik az a plya, írd me és tudok segíteni, de nincs már fennt a progi, így nem tudom megnézni![/quote]
Egy zöld verdával kell menni és csak kézi váltót enged, és két 180 fokot kell nyomni, majd egy kanyar, aztán 360 fokot ...de nyomok be egy képet a "map"-ről...
![]()
Elküldve: 2002. 12. 31. 13:27
[url="http://"http://mappa.prim.hu/data/12/125c2c14/57d3a8c9/eVoodoo.zip"]Itt[/url]az én mentésem, igaz már végigcsináltam.
Az a pálya egy kész szopatás, egyszer sikerült
A kéziválto kell ide. Megnéztem a mentésedet, de nem sikerült megcsinálnom. Ha lesz időm megpróbálom, és visszalinkelem Neked.
Addig is próbálkozz a kézifékkel, majd mikor már a kocsi lelassult lökd vissza 1-esbe, és mehet a fullgáz!
Az a pálya egy kész szopatás, egyszer sikerült
A kéziválto kell ide. Megnéztem a mentésedet, de nem sikerült megcsinálnom. Ha lesz időm megpróbálom, és visszalinkelem Neked.
Addig is próbálkozz a kézifékkel, majd mikor már a kocsi lelassult lökd vissza 1-esbe, és mehet a fullgáz!
Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!
--== Ments meg egy Életet!--==
Radio TDT 96kbps - DjG3R1 ->OFF!
Elküldve: 2002. 12. 31. 13:46
idézet:
Ezt írta eVoodoo:
[url="http://"http://mappa.prim.hu/data/12/125c2c14/57d3a8c9/eVoodoo.zip"]Itt[/url]az én mentésem, igaz már végigcsináltam.
Az a pálya egy kész szopatás, egyszer sikerült![]()
Addig is próbálkozz a kézifékkel, majd mikor már a kocsi lelassult lökd vissza 1-esbe, és mehet a fullgáz![/quote]
Huhh..ha sikerülne megcsinálnod, az nagyon nagy istencsászárság lenne tőled...Én kb 60x ugrottam neki, de semmi eredményt nem bírtam elérni ezen a pályán. A többit max. 5.re megcsináltam,de ez kész horror, ez a kéziváltó tisztára kiakaszt.
Elküldve: 2002. 12. 31. 14:02
Szia!
[url="http://"http://mappa.prim.hu/data/12/125c2c14/0146bbec/Maximus2.zip"]Sikerült!!![/url]
További jó versenyzést!
[url="http://"http://mappa.prim.hu/data/12/125c2c14/0146bbec/Maximus2.zip"]Sikerült!!![/url]
További jó versenyzést!
Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!
Elküldve: 2002. 12. 31. 14:03
Idézet
Ezt írta Pitius:
Egy zöld verdával kell menni és csak kézi váltót enged, és két 180 fokot kell nyomni, majd egy kanyar, aztán 360 fokot ...de nyomok be egy képet a "map"-ről...
Hali!
A megoldás a problémára igen egyszerű, bár Nekem se egy percig tartott rájönni!
Sok sikert!
Szerkesztette: Attees 2004. 04. 04. 16:53 -kor
Az Isten Ostora!
A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.
A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

Súgó
A téma zárva.