Battlefield 2
Elküldve: 2005. 10. 16. 19:19
Sebaj...
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.
Elküldve: 2005. 10. 18. 17:19
bakker nekem 1Gb ramon,9550-en,1800+-os procival minimumon akadozik a bf2! Ez lehet?
ASUS A8N SLI, ATHLON 64 3500+, 1GB RAM,SAPPHIRE X800XL, SOUND BLASTER AUDIGY 4, 160GB SAMSUNG, 400W BLUE STROM
Elküldve: 2005. 10. 19. 15:35
ineten valo jatekhoz mekkora savszelesseg ajanlott?
ezt ugy altalaban is kerdem... melyik jatekhoz kell nagyobb savszelesseg? illetve melyik szolgaltatokat ajanljatok ilyen szempontbol? hogy fugg ez ossze a pinggel? bocs, hogy sokat kerdezek, de nem akarok egy evig anyazni, mert szart vettem.
ezt ugy altalaban is kerdem... melyik jatekhoz kell nagyobb savszelesseg? illetve melyik szolgaltatokat ajanljatok ilyen szempontbol? hogy fugg ez ossze a pinggel? bocs, hogy sokat kerdezek, de nem akarok egy evig anyazni, mert szart vettem.
Elküldve: 2005. 10. 19. 16:26
Idézet: arn - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 16:35
chello classic 11k/hó 2,5mbit
semmi gond nincs vele,de csak ahol upc tv van ott müxik
amugy én a kábelnetet csak ajánlani tudom
Elküldve: 2005. 10. 19. 22:17
Általánosságban olyan 10-20kB/s-et eszik meg lefelé és ennek nagyjából a harmadát fogyasztja fölfelé. Ez elmondható szinte bármilyen multiplayer FPS-re.
Chello-ról tudok nyilatkozni, mert ilyen van itthon, bőven megfelel a játékra. Chello és ADSL: egyiknek egyik országba jobb a ping, másiknak másikba. Chelloval Európában (tőlünk nyugatabbra) bárhol tudsz játszani 100 alatti pinggel. Kivétel talán a skandináv országok. Pl. brit terület 85-95-ös ping, német régió 40-70 közt szór, francia/benelux/olasz 60-80, skandináv országok 95-120, spanyolok felé se túl jó (általában bőven 100 felett).
Idézet
semmi gond nincs vele,de csak ahol upc tv van ott müxik
Ezt inkább úgy mondanám, hogy ahol van UPC kábel az utcában, ott tudsz netet rendelni. NEM KELL, hogy UPC kábelTV-d legyen előfizetve, de olcsóbb, ha 2-3 előfizetés is van a lakásban egyszerre.
Netmegosztás esetén (2 vagy több gépre otthon) én inkább javaslom a Chellot, a nagyobb upload sávszél miatt.
Bővebb infó a chellos topicban.
ADSL-esek majd nyilatkoznak.
Szerkesztette: Taranis 2005. 10. 19. 22:18 -kor
Elküldve: 2005. 10. 20. 07:12
Akkor nyilatkozik egy ADSL-es emberke.
1024/384-es vonalat használok és tökéletes. (szolgáltató MTT) A hazai ping-em 10-20 között szokott mozogni, a nemzetközi hasonlóan alakul mint a Chellos kollégáknak. Előny a Chello-val szemben, hogy nekünk nincs letöltési korlát
De ez már más kávézó...
Egy ismerős 512-es vonalat használ, és ő sem panaszkodott még soha netes játékok során (szintén MTT)
1024/384-es vonalat használok és tökéletes. (szolgáltató MTT) A hazai ping-em 10-20 között szokott mozogni, a nemzetközi hasonlóan alakul mint a Chellos kollégáknak. Előny a Chello-val szemben, hogy nekünk nincs letöltési korlát
Egy ismerős 512-es vonalat használ, és ő sem panaszkodott még soha netes játékok során (szintén MTT)
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."
"We will stand and fight... and die!"
Blogom
"We will stand and fight... and die!"
Blogom
Elküldve: 2005. 10. 20. 07:25
a tegnapi versenyről videó
akit bővebben érdekel a verseny, az látogasson el ide:
WEBOLDAL
akit bővebben érdekel a verseny, az látogasson el ide:
WEBOLDAL
Szerkesztette: Running Wild 2005. 10. 20. 07:26 -kor
Elküldve: 2005. 10. 20. 07:57
koszonom a hozzaszolasokat
az 5e forint koruli osszeg mar egesz baratsagos egy korlatlan adsl vonalert, ennyit meger nekem.
az 5e forint koruli osszeg mar egesz baratsagos egy korlatlan adsl vonalert, ennyit meger nekem.
Elküldve: 2005. 10. 20. 16:19
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom. Feltettem az 1.03-as patchet, elindítom bejon a Battlefield2 kép utána fekete képernyő és kilép a játékból. Tört játékom van és mini image-t használok. Az alap verzióval nem volt ilyen gondom ujratelepitettem ugy raktam fel a patchet. Ati 9600Pro kártyám van. Van rá megoldás másnak is volt már ilyen?
Lenne egy nagy gondom. Feltettem az 1.03-as patchet, elindítom bejon a Battlefield2 kép utána fekete képernyő és kilép a játékból. Tört játékom van és mini image-t használok. Az alap verzióval nem volt ilyen gondom ujratelepitettem ugy raktam fel a patchet. Ati 9600Pro kártyám van. Van rá megoldás másnak is volt már ilyen?
Szerkesztette: Szigi2 2005. 10. 20. 16:58 -kor
Linux ha szegény vagy
Mac ha gazdag vagy
Windows ha lusta vagy
Mac ha gazdag vagy
Windows ha lusta vagy
Elküldve: 2005. 10. 20. 16:36
Legalacsonyabb a ping a holland szerverekkel, mert bp amszterdamra vagyon bedrótozva, de ez nem bf2 feature. Ez minden játéknál így vagyon. A szolgáltató ilyen szempontból majdnem mind1.
Elküldve: 2005. 10. 20. 23:06
Idézet: asimov - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 19:15
Nekem se... 
Hoppá! Asszem itt fogalomzavar esete állt fenn nálam. Sajnos úgy értettem a "nem jön be" kifejezést, hogy nem tetszik, de valószínű, hogy Ti a fájl letölthetetlenségére írtátok.
Ez esetben bocsánat a "sebaj"-ért. Törölték a tárhelyet. Ha van a múvira igény, akkor itt egy másik link ahonnan biztos nem törlik egy ideig. Mine
Ha pedig úgy értettétek, ahogy először én értettem, akkor
goto Sebaj
Üdv!
Szerkesztette: Lescatan 2005. 10. 20. 23:07 -kor
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.
Elküldve: 2005. 10. 21. 09:07
Idézet: Lescatan - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 0:06
Hoppá! Asszem itt fogalomzavar esete állt fenn nálam. Sajnos úgy értettem a "nem jön be" kifejezést, hogy nem tetszik, de valószínű, hogy Ti a fájl letölthetetlenségére írtátok.
Ez esetben bocsánat a "sebaj"-ért. Törölték a tárhelyet. Ha van a múvira igény, akkor itt egy másik link ahonnan biztos nem törlik egy ideig. Mine
goto Sebaj
Üdv!
goto Sebaj
Üdv!
Igen, arra írtuk hogy nem tetszik.
Télleg nem lehetett letölteni, de majd ha hazaérek megnézem!
Szerkesztette: asimov 2005. 10. 21. 09:07 -kor
Elküldve: 2005. 10. 22. 08:16
A tegnapi verseny elég szarul sikerült, elnézést mindenkitől. A következő időpontra remélem megoldódnak a problémák amik tegnap gondot jelentettek...
Az autoverseny honlapja!!
Az autoverseny honlapja!!
Elküldve: 2005. 10. 24. 14:11
Megnéztem az autóversenyes videót, nagyon poén dolognak tűnik, ha lesz megont, szólj, szívesen kipróbálnám.
KomposztWC
Elküldve: 2005. 10. 25. 08:28
Idézet: Grillo - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 15:11
Megnéztem az autóversenyes videót, nagyon poén dolognak tűnik, ha lesz megont, szólj, szívesen kipróbálnám.
Nem szeretném mindig szétoffolni a topicot, ezért akit érdekel a verseny az látogassa a http://www.bf2sof.fw.hu/ oldalt ott minden megtalálható.
Elküldve: 2005. 10. 25. 16:15
Ja, akit érdekel, pénteen este BF találkozó lesz (a hetedik). Mindenkit szeretettel várnak a szervezők, annyi kell hozzá, hogy legyen regisztrációd a battlefield.hu-n, meg hogy jelentkezz ott. Részletek a www.battlefield.hu-n.
KomposztWC

Súgó
A téma zárva.