HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2

#1441 Felhasználó inaktív   Atomprof 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 25. 22:23

Hali mindenkinek!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi a franc van a BFHQ-n, ahol az eredményeidet tartja számon a játék? Hiába játszom ranked szervereken és szerzem a pontokat, nem hajlandó ott mutatni. Minden nap játszom és kb. 4 napja nem számolja a pontjaimat.
A másik kérdés az lenne, hogy honnan lehet tudni, hogy mennyi pontot kell elérni, hogy rangot lépjek. Bár amíg az első probléma nem oldódik meg addig tök mindegy.
Még annyit, hogy eddig nemvolt semmi semmi gond a pontszámolással és a rang lépéssel, csak 4 napja.
:confused:  :think:  :think:  :confused:

#1442 Felhasználó inaktív   asimov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 23:50

Idézet: Atomprof - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 23:23

Hali mindenkinek!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi a franc van a BFHQ-n, ahol az eredményeidet tartja számon a játék? Hiába játszom ranked szervereken és szerzem a pontokat, nem hajlandó ott mutatni. Minden nap játszom és kb. 4 napja nem számolja a pontjaimat.
A másik kérdés az lenne, hogy honnan lehet tudni, hogy mennyi pontot kell elérni, hogy rangot lépjek. Bár amíg az első probléma nem oldódik meg addig tök mindegy.
Még annyit, hogy eddig nemvolt semmi semmi gond a pontszámolással és a rang lépéssel, csak 4 napja.

Igen, hasonlót én is tapasztaltam...
Ahol meg tutod nézni a ponthatárokat, és a pontjaidat: www.bf2s.com
A pontokért nézd az ubar-t ugyanitt!

#1443 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 26. 00:52

Idézet: Atomprof - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 23:23

Hali mindenkinek!

Az én aláírásomban is és Asimovéban is ott van a statunk. Azon az oldalon a játékon belüli (előtag nélküli, ha használsz egyáltalán előtagot) nevedre rákeresel, és a lap alján kiírja, hogy mennyi pont kell a következő 3 ranghoz.

#1444 Felhasználó inaktív   Atomprof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 11:00

Köszönöm a segítséget, már csak arra kéne rájönni, hogy miért nem számolja a pontjaimat...

#1445 Felhasználó inaktív   Atomprof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 11:08

Minden frankón működik, örök hála. Még had fárasszalak benneteket egy kicsit. Van 4 BADGES érmem. Nem igazán vágom, hogy miért kaptam, de van. Hol tudnék utána olvasni, hogy mit kell csinálnom, hogy a 3 féle éremcsoportból legyen érmem. Azon kívül, hogy játszak.  :-)))
Mi alapján osztogatja...
Köszi,

#1446 Felhasználó inaktív   asimov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 11:44

Idézet: Atomprof - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 12:08

Minden frankón működik, örök hála. Még had fárasszalak benneteket egy kicsit. Van 4 BADGES érmem. Nem igazán vágom, hogy miért kaptam, de van. Hol tudnék utána olvasni, hogy mit kell csinálnom, hogy a 3 féle éremcsoportból legyen érmem. Azon kívül, hogy játszak.  :-)))
Mi alapján osztogatja...
Köszi,

Nézd meg ezt: :)
Badges, ribbons, unlocks

#1447 Felhasználó inaktív   Atomprof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 12:02

Idézet: asimov - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 10:44

Thanks.

#1448 Felhasználó inaktív   Szigi2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 17:17

Idézet: Szigi2 - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 17:19

Sziasztok!

Lenne egy nagy gondom. Feltettem az 1.03-as patchet, elindítom bejon a Battlefield2 kép utána fekete képernyő és kilép a játékból. Tört játékom van és mini image-t használok. Az alap verzióval nem volt ilyen gondom ujratelepitettem ugy raktam fel a patchet. Ati 9600Pro kártyám van. Van rá megoldás másnak is volt már ilyen?

Ez a problémám megoldódott hibás volt a letöltött fájl. De most az a gondom hogy jelszvas szerverekre nem enged fel pedig jól írom be a jelszót. Pl.: ahol eddig játszottam a pnet.hu szerverere se. Van rá megoldás?
Linux ha szegény vagy
Mac ha gazdag vagy
Windows ha lusta vagy

#1449 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 18:52

"'Invalid CD key': Alap esetben akkor írja ki, ha tört játékkal eredeti kulcsot igénylo szerverre akarsz felmenni. A v1.03 patch esetében viszont eredeti és tört játékkal is megesik, hogy a korábban elfogadott kulcsot most nem tudja értelmezi a játék: eredetivel sem enged fel ranked szerverre, ill. tört kulccsal tört szerverre sem. Ennek megoldására a 'Patching failed' hiba 2. pontjában leírtak szerint keresd meg a patch ideiglenes telepíto könyvtárát (C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp\...) és futtasd az itt található 'BF2Cdkeycheck.exe' programot."
Forrás: http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm

Talán ezért nem enged fel

Szerkesztette: phsihodad 2005. 10. 26. 18:53 -kor

"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1450 Felhasználó inaktív   Atomprof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 10:48

Hali mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet megjavítani a radart, mert hiába mentem oda a repair emberemmel, nem tudtam javítani.
Előre is köszi,

#1451 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 31. 16:16

Hát pedig azzal kell.  :think:  Próbálkozz!
KomposztWC

#1452 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 16:22

Idézet: Atomprof - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 11:48

Hali mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet megjavítani a radart, mert hiába mentem oda a repair emberemmel, nem tudtam javítani.
Előre is köszi,

Előveszed a csavarkulcsot és használod. Ha kocsiban ülsz és melléállsz, az is jó.
Ha nem akar megjavulni, akkor abbahagyod a csavarozást és újrakezded, ha még mindig nem, akkor megint újrakezded.

#1453 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 18:01

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 17:22

Előveszed a csavarkulcsot és használod. Ha kocsiban ülsz és melléállsz, az is jó.
Ha nem akar megjavulni, akkor abbahagyod a csavarozást és újrakezded, ha még mindig nem, akkor megint újrakezded.

Vagy commanderként mellédobsz egy dobozt.

#1454 Felhasználó inaktív   Atomprof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 18:58

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 15:22

Köszi. Ezt csináltam én is, még sem volt hajlandó semmit sem csinálni. Nem gond, majd próbálkozom...
Egyébként Nektek is nehezen megy, vagy csak velem van a baj?

Szerkesztette: Atomprof 2005. 10. 31. 18:59 -kor

#1455 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 19:11

Néha egy darabig el kell szerelgetni, mire lesz eredmény... És allj a cucchoz nagyon közel!!

Szerkesztette: phsihodad 2005. 10. 31. 19:11 -kor

Blogom

#1456 Felhasználó inaktív   insert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 19:19

És persze ha elég közel állsz az nem elég, tartsd lenyomva a használ gombot (egér bal default)
Érthetöbben:
lödd le a csavarkulcsal!

Szerkesztette: insert 2005. 10. 31. 19:20 -kor

"Lehet hogy én találtam fel, de Bill tette híressé" -- viccelődött Bradley, ám Gates nem nevetett.

#1457 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 23:26

Nekem is eltartott egy ideig mig megcsinalta. Egyebkent ezert nem jar vmifele pont? (radarszerviz)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1458 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 07:15

Jár érte pont, tehát többek között ezért is érdemes csinálni. Az megint más kérdés, hogy a commander a meccs végére lassan már fiává fogad, hisz eszközök nélkül tehetetlen.

Apropó innen szokott valaki private ranked szerverre járni? A rendszerben 1 hazai és 3 szlovák szerver működik jelenleg. Számolják a pontjaidat, adnak kitüntetéseket. És a legfontosabb úgy érzem, hogy ezeken a szervereken nincs olyan ponthajszolás mint az EA rankedeken! Nem utolsó sorban egész jó magyar csapat kezd kialakulni.
Bővebb info: http://www.bfstats.info/
Ha itt találkoztok egy Habib[HUN] nevezetű egyénnel akkor az én vagyok  :D

Blogom

#1459 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 00:54

Na akkor most én kérdezek. :)

Hogyan lehet működésre bírni a játékban az élsimítást?
X800XL-em van és 5.9-es Catalyst. Hiába állítom a driverben, a játékban, vagy Ati Tray Toolsban külön profilként, sehogyan sem tudtam a 4x AA-t működésre bírni. kétszeresen és hatszoroson nem próbáltam, mert gondolom ugyanaz lenne az eredmény.

#1460 Felhasználó inaktív   Petrov #3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 09:36

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 0:54

Na akkor most én kérdezek. :)

Hogyan lehet működésre bírni a játékban az élsimítást?
X800XL-em van és 5.9-es Catalyst. Hiába állítom a driverben, a játékban, vagy Ati Tray Toolsban külön profilként, sehogyan sem tudtam a 4x AA-t működésre bírni. kétszeresen és hatszoroson nem próbáltam, mert gondolom ugyanaz lenne az eredmény.

Próbáld meg (ha még nem tetted volna),hogy a driverben kikapcsolod (alkalmazás szerint),a játékban pedig be,nálam ezzel sikerült csak beizzítani.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó