HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (46 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman 4

#1 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 22. 11:51

"Dájcse titkosügynök kollégáink, a Game-Basis megbízásából speciális bevetésen vettek részt mélyen az ellenséges vonalak mögött. Addig hámozták a kukoricát, mígnem kiszagolták, hogy hiába omlott halomba a nagyreményű bérgyilkos lelki dráma, a Hitman Contracts teljes terjedelmében, a készítők nem paráznak! Mindössze kiadójuk, az Eidos csúszott a tönk szélére, de ez nem érdekes. Lényeg, hogy Game-Radio.net egységei kitudták az Io Interactive jövőt illető szándékait. Kiderült, hogy már nagyban folynak a NEGYEDIK RÉSZ(!) fejlesztési munkálatai. Természetesen a készítők több, életveszélyesen fenyegető levelet kaptak a Contracts szörnyűséges 3D motorja miatt. Ezért így nyilatkozott a csapat vezetője:"Ennélfogva tulajdonképpen végülis őszintén megmondva úgy gondoljuk, ..öö.. én is mint mondottam volt, hogy..  na jó. Kidobjuk a régi 3D motort az ablakon és a negyedik rész teljesen új endzsint kap, amely méltó lesz a jövőre megjelenő videokártyák tudásához.""

Forrás: hw

Üdv: Bepe

#2 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 16:44

Új info a játékról: ;)

Hitman: Bloodmoney
Konfig: E8200 | P5K | 8800GT | 2GB-DDR2
AO: Winetou, Ryannon [frozen]

#3 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 19:18

meg egy "igenyes" topicnyitas made by bepe_79. :down:

PS: a hardwired mennyit fizet neked ezert?  :think:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#4 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 20:25

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 20:18

meg egy "igenyes" topicnyitas made by bepe_79.   :down:

Kövezzetek meg, de nekem bejön bepe linkelése, mert más oldalt nem nagyon nézek csak ezt a Fórumot és így elér több info is.  :cool:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#5 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 20:40

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 20:18

meg egy "igenyes" topicnyitas made by bepe_79. :down:

Mindezt novemberben egy augusztusi posztra...

:up: Congratulation.  :up:

A HW egy árva petákot nem fizet nekem, csakúgy nem, ahogyan a playw@re és a gamest@r sem, ahonnan szintén szoktam linkelni.

A fórumszabályzatba ütközőt pedig szvsz nem tettem. Most megbocsájtotok ugye, de van jobb dolgom is...  :)

Szerkesztette: bepe_79 2004. 11. 04. 20:52 -kor

#6 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 04. 21:00

Nekem nem is működik a link... :confused:

PS:
Engem se támogat a BAR Honda... pedig betámogathatna egy fasza széldzsekivel, meg egy egész éves VIP belépővel a versenyekre. :rolleyes:

Szerkesztette: LightBringer 2004. 11. 04. 21:02 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#7 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 23:04

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 22:40

Mindezt novemberben egy augusztusi posztra...

:up: Congratulation.  :up:

es akkor azota lejart a szavatossaga vagy mi? :omg:  :D

PS: attol h hazigazda vagyok, nem azt jelenti hogy ejjel nappal a forumot bamulom (ezert vagyunk tobben), es te is lathatod h milyen hamar elsulyedt a topicod.

A kerdes a HW fizetesevel kapcsolatban retorikus volt, nem kellett volna ra valaszolnod. Nekem semmi bajom topicnyitasaiddal azon kivul, hogy:
1) nemtom miert kene itt is egyfolytaban olvassam a HW legtobbszor bunko stilusat?
2) nemtom miert kell xx soros linkeket beszurjal, mikor egy db link is pont u.oda mutat?
3) szemelyes velemenyem de ha mar nyitok valamit akkor boffentek oda nehany sort, hogy "juppi en ennek orulok". Ilyen alapon minden hirt, ujdonsagot bebigyeszthetnel a forumra. Ez itt egy FORUM ami tarsalgasrol szol es nem arrol h hirt bigyesztunk.Legalabb dobd fel a temat, lathatod mekkora nepszerusegnek orvend igy, vagy ha nem vagy kepes ra akkor hagyd hogy mas tegye.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#8 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 23:37

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 0:04

PS: attol h hazigazda vagyok, nem azt jelenti hogy ejjel nappal a forumot bamulom (ezert vagyunk tobben), es te is lathatod h milyen hamar elsulyedt a topicod.

A kerdes a HW fizetesevel kapcsolatban retorikus volt, nem kellett volna ra valaszolnod. Nekem semmi bajom topicnyitasaiddal azon kivul, hogy:
1) nemtom miert kene itt is egyfolytaban olvassam a HW legtobbszor bunko stilusat?
2) nemtom miert kell xx soros linkeket beszurjal, mikor egy db link is pont u.oda mutat?
3) szemelyes velemenyem de ha mar nyitok valamit akkor boffentek oda nehany sort, hogy "juppi en ennek orulok". Ilyen alapon minden hirt, ujdonsagot bebigyeszthetnel a forumra. Ez itt egy FORUM ami tarsalgasrol szol es nem arrol h hirt bigyesztunk.Legalabb dobd fel a temat, lathatod mekkora nepszerusegnek orvend igy, vagy ha nem vagy kepes ra akkor hagyd hogy mas tegye.

Ebben igazad van, tényleg így kellett volna. De már nem tudom szerkeszteni.  :( A több soros lynkről is már leszokóban vagyok (csak nehéz), és a hw linkelést sem ejtem meg ma már olyan sűrűn.  ;)

Szerkesztette: bepe_79 2004. 11. 05. 23:38 -kor

#9 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 23:41

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 0:04

A leguccsó mondattal nem értek csupán egyet, csak hogy picit belekössek. Ugyanis a topic népszerűsége nem azért ekkora, mert "ilyen" a topicindító post szvsz. Inkább azokban keresendő az ok pl., hogy a gém még nemhogy nem jelent meg, de sehol semmi hír szinte róla, másrészt a 3. rész sem volt egy nagy durranás (cselekmény majdhogynem 0), és itt a hwsw-n a 3. résszel sem játszottak sokan ha jól emléxem. Gondolom ezt azért te is inkább így látod.

Szerkesztette: bepe_79 2004. 11. 05. 23:42 -kor

#10 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 12:34

A 3. resz nem volt nagy durranas, mivel nagyreszt az eddigi reszek kuldeteseit dolgozta fel.
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#11 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 01:25

Hivatalos webszájt.ugyan sok minden még nincs rajta :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#12 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 01:34

kb mikorra fog megjelenni pontosan?
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#13 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 09:45

Idézet: cibuu - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 3:34

kb mikorra fog megjelenni pontosan?

jovo heten!

:omg:  ha meg a hivatalos weboldal is csak most keszulget akkor miert izgulsz?
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#14 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 08:54

A játék a Hitman IV: Blood Money nevet kapta, ezt hivatalosan is bejelentették.

#15 Felhasználó inaktív   Ádámbátyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 22:17

Tavaszra igérik a megjelenést. Várom. :)
Bár tény hogy összecsapták a 3-adik részt,+meg se közelítette a Himan2-őt. De azért nekem tetszett.

Szerkesztette: Ádámbátyó 2004. 11. 08. 22:18 -kor

#16 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 22:20

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 7:54

A játék a Hitman IV: Blood Money nevet kapta, ezt hivatalosan is bejelentették.

nehéz volt kitalálni a HIVATALOS honlap címe alapján?  ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#17 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 19:27

Pár új kép a games.tiscali.cz web-lapról:

Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5

Üdv: Bepe

#18 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 19:36

Királyos a negyedik kép :respect:

Szerintem bűn randa... a színvilágától kiver a víz. A 3 nagyon nem tetszett, a 2 pedíg isten volt. Ennek ellenére várom a játékot, és ne legyen igazam. Csalódjak egy jót pozitívan... (5 kép alapján ami egy pályát mutat be sokat nem várhatok mondjuk...)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#19 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 21:29

Mhh.. Nem tűnik rossznak.  :respect:

#20 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 01:29

Haaat, noha en nagy kedveloje voltam a masodik resznek, a harmadik monoton jatekmenete igencsak elvette a kedvem a sorozattol. Es persze kozben tom Clancy gyermeke, Fisher ugynok mindenutt tarolt. Szoval nagyon, de nagyon kell igyekezniuk a keszitoknek...  :rolleyes: A kepek alapjan: igen-igen nagyon, de nagyon...  :D

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó