Hitman 4
Elküldve: 2004. 11. 07. 01:25
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 11. 07. 01:34
kb mikorra fog megjelenni pontosan?
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp
Elküldve: 2004. 11. 07. 09:45
Idézet: cibuu - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 3:34
kb mikorra fog megjelenni pontosan?
jovo heten!
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 11. 08. 08:54
A játék a Hitman IV: Blood Money nevet kapta, ezt hivatalosan is bejelentették.
Elküldve: 2004. 11. 08. 22:17
Tavaszra igérik a megjelenést. Várom. 
Bár tény hogy összecsapták a 3-adik részt,+meg se közelítette a Himan2-őt. De azért nekem tetszett.
Bár tény hogy összecsapták a 3-adik részt,+meg se közelítette a Himan2-őt. De azért nekem tetszett.
Szerkesztette: Ádámbátyó 2004. 11. 08. 22:18 -kor
Elküldve: 2004. 11. 08. 22:20
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 7:54
A játék a Hitman IV: Blood Money nevet kapta, ezt hivatalosan is bejelentették.
nehéz volt kitalálni a HIVATALOS honlap címe alapján?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 02. 01. 19:36
Királyos a negyedik kép
Szerintem bűn randa... a színvilágától kiver a víz. A 3 nagyon nem tetszett, a 2 pedíg isten volt. Ennek ellenére várom a játékot, és ne legyen igazam. Csalódjak egy jót pozitívan... (5 kép alapján ami egy pályát mutat be sokat nem várhatok mondjuk...)
Szerintem bűn randa... a színvilágától kiver a víz. A 3 nagyon nem tetszett, a 2 pedíg isten volt. Ennek ellenére várom a játékot, és ne legyen igazam. Csalódjak egy jót pozitívan... (5 kép alapján ami egy pályát mutat be sokat nem várhatok mondjuk...)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2005. 02. 02. 01:29
Haaat, noha en nagy kedveloje voltam a masodik resznek, a harmadik monoton jatekmenete igencsak elvette a kedvem a sorozattol. Es persze kozben tom Clancy gyermeke, Fisher ugynok mindenutt tarolt. Szoval nagyon, de nagyon kell igyekezniuk a keszitoknek...
A kepek alapjan: igen-igen nagyon, de nagyon...
Elküldve: 2005. 02. 04. 12:13
Még egy HW link, most aztán örök életre elástad magadat Vortex07-nél
Elküldve: 2005. 02. 04. 12:23
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 12:13
Elküldve: 2005. 02. 04. 16:55
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 11:13
Engem nem zavarnak a kulso linkek. En sem nezek mas jatek oldalakat, es jo hogy minden friss infora itt is van hivatkozas, nem kell keresgelnem...
Elküldve: 2005. 02. 04. 17:54
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 12:13
Nem hiszem, egyrészt azért, mert a hw, a ga*est*r, a pl*yw*re, és külföldi oldalakról is gyűjtöm az infókat, tehát nem mindig ugyanonnan linkelek, másrészt meg már rég nem volt semmi problémám a Vortexxel kapcsolatban.
Elküldve: 2005. 02. 06. 08:44
Szerintem a game megint csalodást fog okozni, ez a tipusú game csak ugy élvezetes ha tényleg
lopakodva megyünk a pályákon végig mert nem az Mi-ről hires a játék(simán meg lehet csinálni a gamet hogy mindenkit legyilkolászunk)ezért kéne a fejlesztöknek kitalálni egy modszert amivel ez meggátolható addig szerintem nem lesz kiemelkedő sikere mert a gyilkolásszással a játékot is megölik
lopakodva megyünk a pályákon végig mert nem az Mi-ről hires a játék(simán meg lehet csinálni a gamet hogy mindenkit legyilkolászunk)ezért kéne a fejlesztöknek kitalálni egy modszert amivel ez meggátolható addig szerintem nem lesz kiemelkedő sikere mert a gyilkolásszással a játékot is megölik
Elküldve: 2005. 02. 06. 10:18
Idézet: Blizzard - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 8:44
Szerintem a game megint csalodást fog okozni, ez a tipusú game csak ugy élvezetes ha tényleg

Ez igaz. Mert én is hentelve vittem végig a Hitman3-at.
Üdv: Bepe
Elküldve: 2005. 02. 06. 14:42
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 11:18
Ez igaz. Mert én is hentelve vittem végig a Hitman3-at.
Az jó lenne, ha lenne egy olyan metódus, ami megakadályozná ezt. Akár azzal, hogy korlátozzák az egy map-on láb alól eltehető emberek számát 'n'-ben. Vagy bármilyen más módszerrel. A 2. rész egész jó volt, rensesen paráztam, és emléxem, hogy sokkal nehezebb volt, mint a 3. rész. És gondolkodni is többet kellett benne.
Ha hentelve vitted végig,honnan tudod,hogy könnyebb volt,mint a második rész?
Szvsz eléggé ésszerűtlen dolog hentelni egy ilyen játékban,arról nem is szólva,hogy ilyenkor gyakorlatilag nulla a sikerélmény,tekintve, hogy a Contracts-ot még egy amerikai kissrác is lazán végig tudja hentelni. Silent Assassin-ra megcsinálni a pályákat,az már kihívás,és sikerélményt ad. De AK-74essel egyesével lelövöldözni az egy helyben ácsorgó őröket.... na az aztán nem nagy dicsőség.
Én minden pályát megcsináltam silent assassinra,és valóban könnyebb volt,mint a második rész.
Elküldve: 2005. 02. 06. 14:48
Idézet: bgabor - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 14:42
Ha hentelve vitted végig,honnan tudod,hogy könnyebb volt,mint a második rész?
Szvsz eléggé ésszerűtlen dolog hentelni egy ilyen játékban,arról nem is szólva,hogy ilyenkor gyakorlatilag nulla a sikerélmény,tekintve, hogy a Contracts-ot még egy amerikai kissrác is lazán végig tudja hentelni. Silent Assassin-ra megcsinálni a pályákat,az már kihívás,és sikerélményt ad. De AK-74essel egyesével lelövöldözni az egy helyben ácsorgó őröket.... na az aztán nem nagy dicsőség.
Én minden pályát megcsináltam silent assassinra,és valóban könnyebb volt,mint a második rész.
És pl. az uccsó map-ot hogy csináljam meg a 3. részben silent assassinra, amikor úgy kezdődik, hogy füstgránátokat dobálnak a szobába, ahol vagy, nem látsz semmit, majd rádtörik az ajtót, és shutgunokkal sz@rrá lőnek a rendőrök?! Tudom, erre lehet mondani, hogy az ablakon át a tetőre is ki lehet menni, és ott pedig kezdődik a sniperes móka, + a másik lépcsőházban szintén a 60 rádnyomuló rendőrrel találod szembe magad. A map végén a célszemély előtti rész pedig csak hab a tortán, ahol feljövök a csatornából, és egy sniper a tetőről rak folyamatosan tele ólommal, és az utcákon 10 rendőrautó és 100 rendőr áll állig felfegyerezve.

Súgó
A téma zárva.