Hitman 4
Elküldve: 2005. 06. 28. 15:47
Az emberek hasonlítanak a SC:Chaos Theory-ban levőkre (grafikailag) csak ott sokkal szebben ki voltak /vannak/dolgozva :o
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 06. 28. 16:19
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 15:47
Az emberek hasonlítanak a SC:Chaos Theory-ban levőkre (grafikailag) csak ott sokkal szebben ki voltak /vannak/dolgozva :o
ja, csak az egy nyálgame, amcsi öntudatúaknak, ez meg egy elég jó gyilkolós játék
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2005. 07. 06. 14:21
HCgamer cikk
Flynn a FlatOut lehúzása után nállam eltemette magát,de ez után? elég csak az utolsó 4-5 sort elolvasnotok
Flynn egy hülye f@sz szvsz
Flynn a FlatOut lehúzása után nállam eltemette magát,de ez után? elég csak az utolsó 4-5 sort elolvasnotok
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 07. 06. 15:51
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. júl. 6., szerda - 15:21
HCgamer cikk
Elolvastam a cikket. A cikkiró teljesen hibás koncepcióra építi fel az egészet. Abból indul ki, hogy neki az első rész nem tetszett, nem ment. Nyilván a többi is tökszar lesz. Meghogy döntse el az Eidos hogy lopakodós vagy hentelős cuccot akar kiadni. A cikkíró csak a dolog lényegét nem volt képes megérteni. Hogy a hitman széria a kettőt vegyíti. Én személy szerint nagyon élveztem eddig mindhárom részt, és tök büszke vagyok rá, hogy a Contracts minden pályáját megcsináltam Silent Assassinra. Az első rész még elég bugos volt, de a második és a harmadik nagyszerű volt. Egy igazi cikkíró pedig nem gondolja, hogy lehúzhat egy játékot csak azért mert ő béna hozzá. Szerintem sürgősen nyugdíjazni kellene a fickót.
Elküldve: 2005. 07. 06. 16:44
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. júl. 6., szerda - 14:21
HCgamer cikk
Micsoda összefogalmazási késség
A grafikára elég ránézni, hogy tudjuk, hogy nem lesz valami jó. A gépigény talán elfogadható lesz, de érzem, hogy az új Glacier engine csak arra lesz jó, hogy atomerőművet igényeljen a ronda prezentációjához. Meglátjuk. A megjelenés év végére várható, még szerencse, hogy sok másik produktum is akkor jelenik meg, így nyugodtan kihagyhatjuk majd.
Ui.: A mesterséges intelligenciáról azért nem írok semmit, mert a sok ígérgetés ellenére úgyis tudjuk, hogy szar lesz.
Ez teljesen hülye
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 07. 06. 16:45 -kor
Elküldve: 2005. 07. 06. 16:54
Idézet: -=M@X[treme
=-,2005. júl. 6., szerda - 17:44] Micsoda összefogalmazási késség
A grafikára elég ránézni, hogy tudjuk, hogy nem lesz valami jó. A gépigény talán elfogadható lesz, de érzem, hogy az új Glacier engine csak arra lesz jó, hogy atomerőművet igényeljen a ronda prezentációjához. Meglátjuk. A megjelenés év végére várható, még szerencse, hogy sok másik produktum is akkor jelenik meg, így nyugodtan kihagyhatjuk majd.
Ui.: A mesterséges intelligenciáról azért nem írok semmit, mert a sok ígérgetés ellenére úgyis tudjuk, hogy szar lesz.
Ez teljesen hülye

Ez teljesen hülye
Ez pont az a játék szvsz, ami a konkurencia játékaival fölveszi a versenyt, és nem is olyan hülye benne az AI. Valamilyen szinten direkt hülyére kell csinálni, hogy a luser gamer meg tudja csinálni Silent Assassin minősítésre.
Üdv: Bepe
Szerkesztette: bepe_79 2005. 07. 06. 17:01 -kor
Elküldve: 2005. 07. 06. 16:56
ez Luser nekem szólt?
Megtudhatnám miért? 
Csak tudnám miért megy 1 ilyen idióta barom cikkírónak.
Csak tudnám miért megy 1 ilyen idióta barom cikkírónak.
Elküldve: 2005. 07. 06. 16:58
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. júl. 6., szerda - 16:57
akkor énis szerk...
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 07. 06. 16:58 -kor
Elküldve: 2005. 07. 06. 16:59
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. Jul. 6., Wednesday - 17:58
akkor énis szerk... 
Inkább nem offolok
egyébként nekem nem jött be a Hitman eddig , sajnos számomra unszimpatikus a főhős, és ezért nincs is nagyon kedvem játszani vele
JóSebesség
Elküldve: 2005. 07. 06. 17:00
de ha nekem kéne tesztelni, objektíven nézném a dolgokat, nem szubjektíven.
JóSebesség
Elküldve: 2005. 07. 06. 17:04
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. júl. 6., szerda - 18:00
de ha nekem kéne tesztelni, objektíven nézném a dolgokat, nem szubjektíven.
Én is szerk.
Amúgy... te szubjektíven néznéd, nem?
Elküldve: 2005. 07. 06. 17:09
Én tuti objektív (próbálnék) lenni. Közel sem tökéletes a Hitman sorozat, ez tény, de azért ennyire lehúzni.. ehh.. nem Torrente ez.
JóSebesség
Elküldve: 2005. 07. 06. 17:09
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. júl. 6., szerda - 17:09
Én tuti objektív (próbálnék) lenni. Közel sem tökéletes a Hitman sorozat, ez tény, de azért ennyire lehúzni.. ehh.. nem Torrente ez.
Amiylen hülye, aztmeg istenítené.
Elküldve: 2005. 07. 06. 17:46
Elküldve: 2005. 07. 14. 08:45
A hitman fórumon azt olvastam, hogy a release date 2k5q2.
"Game Facts
Full title: "Hitman : Blood Money"
Developer: IO Interactive
Publisher: Eidos
Release date : 2005, Quarter 2
Genre: Strategic Shooter
Platforms: Windows 95 / 98 / XP, Xbox, and PlayStation2.
Official Site: www.hitman.com"
Ha pedig q2 lenne, akkor július 1-éig ki kellett volna jönnie, nem?
Vagy a napokban vár6ó a megjelenés? Mert nagyon nagy csönd van körülötte.
"Game Facts
Elküldve: 2005. 07. 14. 08:47
Most olvasom a külföldi fórumon, hogy pár oldal már tud megj. időpontról:
Play.com: 30/9/05
Gameplay.co.uk: 26/8/05
Hát, az már erősen nem q2, hanem q3...
Play.com: 30/9/05
Gameplay.co.uk: 26/8/05
Hát, az már erősen nem q2, hanem q3...
Elküldve: 2005. 07. 14. 08:53
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. júl. 14., csütörtök - 8:45
A hitman fórumon azt olvastam, hogy a release date 2k5q2.
"Game Facts
"Game Facts
Ugye ezt ők sem gondolják komolyan?

Súgó
A téma zárva.