Idézet: Danika123 - Dátum: 2006. jún. 11., vasárnap - 10:47
Hát nem tudom minek megölni mindenkit, nincs sok értelme. Kevesebbet kell költeni, ha nem ölsz meg sok embert. Szerintem egyébként te az elvonós intézményre gondolsz...
SPOILER ON!
Én így csináltam:
Elsétáltam a házig (közben a fenti cigiző emberkétől ellopod a kis piros papírlapot, amivel be tudsz jelentkezni betegnek), ahol van a ICA táska (nem kell vinni magaddal semmilyen fegyvert, elég az innyekció az egész küldetéshez. Felmásztam az ereszen és megvártam, amig a nő odébbáll, aki ott cigizik. Átmentem a tetőn a túloldalra, ott le az ereszről. Lassan felmentem a pici lépcsőn és rövidre zártam az ottani ládácskát, majd továbbfutottam, kinyitottam a kukát és elbújtam mögé, megvártam amig az őr mögött becsukódik az ajtó, mögé lopóztam és a kábító inyjekcióval elalltattam. Elvonszoltam a kukához, átöltöztem és bedobtam a kukába, rácsuktam a tetőt.
Bementem az őrszobába felvettem a keycardot és kivettem a kazettát a videóból. Elsétáltam a lejáratig, ami a pincén keresztül megy át a titkosügynökhöz, akit ki kell menteni. Az aluljáróban van egy fehér ruhás őr, aki a "börtön" részlegben őrködik. Az egyik nyitott láda közelében leütöttem levettem a ruháját, elvettem a kulcsát (ez kelleni fog!), a testet bedobtam a szennyesládába.
Kijöttem a pincéből a cellák közelében, kinyitod az ajtót lemész a cellákhoz. Megkeresed melyikben van az ügynök és megvárod, amig senki nem lát. Kinyitod az ajtót, bemész hozzá és dumáltok. Ad egy fotót, ez után tudod ki a célszemély. Elaltatod a spéci inyjekcióval, utána telefonál a csávó egy fél órát a nővel, aki elmodja, hogy további 50-50e dolcsiért van még két opcionális célszemély.
Visszamész szépen odáig, ahol beöltöztél a fehér ruhába, visszaveszed a sima őrruhát. Elsétálsz ahhoz az erkélyhez, ami a földgömbös szoba felett van, ahol a célszemély sutyiban folyton piál. Az erkélynél van egy kis kikötött csillár, odaraksz egy bombát. Aztán ha akarod lesétálsz a súlyzózós csávóhoz és amikor visszarakja a súlyzót a helyére, de még fekszik, szépen a nyakára teszed a súlyokat, majd angolosan távozol.
Megállsz az épületen kívül és figyeled a mapot, mikor megy a célszemély vissz a szobába, ahol van a gömb, majd megnyomod a detonátort.
Szépen lesétálsz az őrruhában a hullaházig, ahol van az ügynök, megvárod, amig nincs bent a fehér ruhás csávó, beadod az ellenszérumot a faszinak, megvárod, amig odamegy a kijáratig és leléptek.
Így én megcsináltam 11/100-as észrevétellel, ha jól emlékszem Professional szintig, az újságban 2 balesetet írtak és 55e$ kiadásom volt a ruha visszavásárlása és a szemtanúk lefizetésére.
SPOILER OFF
Szerkesztette: LightBringer 2006. 06. 11. 12:07 -kor

Súgó
A téma zárva.