HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman 4

#801 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 07. 15:47

Par oldallal visszabb valaki megemlitette, hogy mukodesre birhato a jatek nem dx9-es VGA-n is. Egy darabig  nem leszek az otthoni gep kozeleben hanem csak egy gef4-el megaldott masina lesz elerheto tavolsagban, azon adnek neki egy lehetoseget, ez ugysem olyan jatek hogy 200+ fps kell az elvezhetoseghez.
Tehat ha valaki tudja hogyan lehet, illetve lehet-e mukodesre birni nem dx9-es kartyakon az ossza meg velem is pls.  :D  :D  :respect:
Nem rossz a jatek, bar azon kicsit leakadtam mikor a kutyat szemtanunak szamolta...  :reklamacio:  :reklamacio:  :Đ
User Error, replace user and press any key to continue...

#802 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 16:18

Idézet: itldj2 - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 16:47

Par oldallal visszabb valaki megemlitette, hogy mukodesre birhato a jatek nem dx9-es VGA-n is. Egy darabig  nem leszek az otthoni gep kozeleben hanem csak egy gef4-el megaldott masina lesz elerheto tavolsagban, azon adnek neki egy lehetoseget, ez ugysem olyan jatek hogy 200+ fps kell az elvezhetoseghez.
Tehat ha valaki tudja hogyan lehet, illetve lehet-e mukodesre birni nem dx9-es kartyakon az ossza meg velem is pls.  :D  :D  :respect:
Nem rossz a jatek, bar azon kicsit leakadtam mikor a kutyat szemtanunak szamolta...  :reklamacio:  :reklamacio:  :Đ

Át kell írni egy file-t, hogy ne kelljen neki ps2.0-ás dx9-es kártya. Itt: http://www.sg.hu/lis...3?id=1087838915 írták a megoldást a blood money topikban.

#803 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 07. 16:53

Oh jeah végre ez is megjeleeeent... Már jön is péntekeeeeeen... :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#804 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 08. 09:58

Elindult a Hitman 4 magyar HQ
www.hitman4.hu

szerk.: A holnap megjelenő PC Guru-hoz a Hitman 2 lesz a teljes játék. :)

Szerkesztette: Necros 2006. 06. 08. 10:10 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#805 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 06. 08. 10:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 8., csütörtök - 9:58

Elindult a Hitman 4 magyar HQ
www.hitman4.hu

szerk.: A holnap megjelenő PC Guru-hoz a Hitman 2 lesz a teljes játék. :)

Magyarítás mikorra várható? :)
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#806 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 08. 10:44

Idézet: I{ris - Dátum: 2006. jún. 8., csütörtök - 10:25

Magyarítás mikorra várható? :)

majd ha elkészül  :omg:  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#807 Felhasználó inaktív   griz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 08. 14:24

Hi!

nézem ezeket a trailereket....
http://www.youtube.c...h?v=5clMTJRqOfo
rohadt jók,...

ezeket hogyan tudom lementeni?
megtaláltam, hova menti...
c:\document&settings\user\local settings\temporary internet files\content.ie5\......\get_video -kiterjesztés nélküli file-t.....
Ezt mivel tudnám lejátszani, vagy mire kéne átneveznem...
plz help...
Vagy miként tudnám lementeni ezeket a trailereket?.....

#808 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 23:16

Srácok ez brutál jó lett! Nagyon jó a sztori, a környezet, jól irányítható (eltekintve egy-két esettől), legalább 15 magyar nevet láttam a stáblistában és már most tudom, hogy legalább 3-4 alkalommal simán végigjátszom egymás után és majd később is elő fogom venni. Az egyetelen igazán szar az egészben a buzi Securom... Vagy 3 percet vár az ember, mire felismeri a DVD-t, vagy kiírja, hogy nem találta az oridzsit, próbálja újra? :mad2: Lassan több a szenvedés az oridzsi gámákkal, mint a nem eredetivel... :Đ
Kép

#809 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 01:40

Jah, nem rossz ez, év játéka címért ott van az Oblivion mellett.  :)

#810 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 09:47

Hi az öregek othanás vagy milyen pályán asszem a 4-5 pályát h kell túlvinni? megölök mindenkit, beszélek a CIA-s ügynökkel, meg minden... De hogy utánna mit kell azt nem tom  :s
<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#811 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 11. 12:07

Idézet: Danika123 - Dátum: 2006. jún. 11., vasárnap - 10:47

Hi az öregek othanás vagy milyen pályán asszem a 4-5 pályát h kell túlvinni? megölök mindenkit, beszélek a CIA-s ügynökkel, meg minden... De hogy utánna mit kell azt nem tom  :s

Hát nem tudom minek megölni mindenkit, nincs sok értelme. Kevesebbet kell költeni, ha nem ölsz meg sok embert. Szerintem egyébként te az elvonós intézményre gondolsz... :D

SPOILER ON!
Én így csináltam:
Elsétáltam a házig (közben a fenti cigiző emberkétől ellopod a kis piros papírlapot, amivel be tudsz jelentkezni betegnek), ahol van a ICA táska (nem kell vinni magaddal semmilyen fegyvert, elég az innyekció az egész küldetéshez. Felmásztam az ereszen és megvártam, amig a nő odébbáll, aki ott cigizik. Átmentem a tetőn a túloldalra, ott le az ereszről. Lassan felmentem a pici lépcsőn és rövidre zártam az ottani ládácskát, majd továbbfutottam, kinyitottam a kukát és elbújtam mögé, megvártam amig az őr mögött becsukódik az ajtó, mögé lopóztam és a kábító inyjekcióval elalltattam. Elvonszoltam a kukához, átöltöztem és bedobtam a kukába, rácsuktam a tetőt.
Bementem az őrszobába felvettem a keycardot és kivettem a kazettát a videóból. Elsétáltam a lejáratig, ami a pincén keresztül megy át a titkosügynökhöz, akit ki kell menteni. Az aluljáróban van egy fehér ruhás őr, aki a "börtön" részlegben őrködik. Az egyik nyitott láda közelében leütöttem levettem a ruháját, elvettem a kulcsát (ez kelleni fog!), a testet bedobtam a szennyesládába.
Kijöttem a pincéből a cellák közelében, kinyitod az ajtót lemész a cellákhoz. Megkeresed melyikben van az ügynök és megvárod, amig senki nem lát. Kinyitod az ajtót, bemész hozzá és dumáltok. Ad egy fotót, ez után tudod ki a célszemély. Elaltatod a spéci inyjekcióval, utána telefonál a csávó egy fél órát a nővel, aki elmodja, hogy további 50-50e dolcsiért van még két opcionális célszemély.
Visszamész szépen odáig, ahol beöltöztél a fehér ruhába, visszaveszed a sima őrruhát. Elsétálsz ahhoz az erkélyhez, ami a földgömbös szoba felett van, ahol a célszemély sutyiban folyton piál. Az erkélynél van egy kis kikötött csillár, odaraksz egy bombát. Aztán ha akarod lesétálsz a súlyzózós csávóhoz és amikor visszarakja a súlyzót a helyére, de még fekszik, szépen a nyakára teszed a súlyokat, majd angolosan távozol.
Megállsz az épületen kívül és figyeled a mapot, mikor megy a célszemély vissz a szobába, ahol van a gömb, majd megnyomod a detonátort.
Szépen lesétálsz az őrruhában a hullaházig, ahol van az ügynök, megvárod, amig nincs bent a fehér ruhás csávó, beadod az ellenszérumot a faszinak, megvárod, amig odamegy a kijáratig és leléptek.
Így én megcsináltam 11/100-as észrevétellel, ha jól emlékszem Professional szintig, az újságban 2 balesetet írtak és 55e$ kiadásom volt a ruha visszavásárlása és a szemtanúk lefizetésére.

SPOILER OFF

Szerkesztette: LightBringer 2006. 06. 11. 12:07 -kor

Kép

#812 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 12:46

Aki ebben a játékban "megöl mindenkit" az inkább ne is játszon vele. Merthogy ez a Hitman sorozat megszégyenítése, ez a játék nem erről szól..

#813 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 11. 13:36

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jún. 11., vasárnap - 13:46

Aki ebben a játékban "megöl mindenkit" az inkább ne is játszon vele. Merthogy ez a Hitman sorozat megszégyenítése, ez a játék nem erről szól..

Thief 3 topikból átemelt duma  :p  :Đ  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#814 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 13:45

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 11., vasárnap - 14:36

Thief 3 topikból átemelt duma  :p  :Đ  :Đ

LOL  :D Azt most hagyjuk..  :Đ

#815 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 11. 13:54

Mondjuk a legnevetségesebb pálya eddig az FBI-os tanuvédelmes volt... Nagyjából 5 perc pályafelmérő sétállgatás után 10 perc alatt megcsináltam... :D Igaz volt 2 "plusz" gyilkolás, de aztán együtt tévéztünk az FBI-osokkal egy 5 percet... A véres képernyőn néztük a meccset... :Đ
Kép

#816 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 09:12

[PATCH] Hitman: Blood Money v1.2
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#817 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 09:53

Sziasztok !

A klinikás küldetésnél nem tudom elhagyni az épületet. (Smith ügynök velem van, a két célpontot megöltem.) Mi lhet a hiba ? Át kell öltözni ?

Kép

#818 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 14:52

SPOILER!!!

Az ügynököt átvitték a hullaházba, és a kapunál lévő épületben lévő liftbe nem tudsz beszállni? A képet sajnos nem tudtam megnézni, amit linkeltél.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#819 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 11:15

Idézet: lordrolee - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 15:52

SPOILER!!!

Az ügynököt átvitték a hullaházba, és a kapunál lévő épületben lévő liftbe nem tudsz beszállni? A képet sajnos nem tudtam megnézni, amit linkeltél.

Dude a liftbe nem fox tudni beszállni. Ki kell menni a szanatórium elejére, visszasétálni a kanyargós úton, ahol fölmentél az elején, és a swap pointnál a legelején van az ügynök elaltatva. Ott föl kell ébresztened, és menekülnöd vele.

#820 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 13:20

Megvan a hiba. 3 helyett csak 2 célpontot öltem meg.

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.