Hitman 4
Elküldve: 2006. 12. 05. 17:08
Mert lopakodás közben elcsúszott volna mindig a nyáltengeren...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2009. 02. 14. 10:16
Na, újra nyomom a game-t, így 2-3 év után már post process effect-el is jól fut a laptopom 8600 GT-jén. Illetve inkább úgy fogalmazok, hogy lehet, hogy nem is volt még ilyen kártya, amikor 2006-ban a Hitman: Blood Money kijött, így 2009-ben már élvezhetően fut a configomon.
Újra végignyomom az iszonyat feelinges pályákat, és most próbálom őket máshogy teljesíteni, meg még kevesebb henttel.
Elküldve: 2009. 02. 14. 10:32
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 10:16
Na, újra nyomom a game-t, így 2-3 év után már post process effect-el is jól fut a laptopom 8600 GT-jén. Illetve inkább úgy fogalmazok, hogy lehet, hogy nem is volt még ilyen kártya, amikor 2006-ban a Hitman: Blood Money kijött, így 2009-ben már élvezhetően fut a configomon.
Újra végignyomom az iszonyat feelinges pályákat, és most próbálom őket máshogy teljesíteni, meg még kevesebb henttel. 
Jó neked én maradok az első résznél.A sok bug miatt nehéz de még igy is jobb mint mint bármelyik másik része.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2009. 02. 14. 11:39
Idézet: djculture - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 10:32
Jó neked én maradok az első résznél.A sok bug miatt nehéz de még igy is jobb mint mint bármelyik másik része.
Én úgy tudom, hogy a Hitman 4 az 1.2-es patchel már nem bugos. Talán egy pályán lehetnek gondok a g gombbal, a fegyver eldobással, de az a tört verzióknál van csak. Tehát szerintem legújabb patch-el bőven játszható a Blood Money.
Elküldve: 2009. 02. 14. 12:18
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 11:39
Én úgy tudom, hogy a Hitman 4 az 1.2-es patchel már nem bugos. Talán egy pályán lehetnek gondok a g gombbal, a fegyver eldobással, de az a tört verzióknál van csak. Tehát szerintem legújabb patch-el bőven játszható a Blood Money.
Az jó csak én az egyesröl beszéltem az a legjobb és sajnos bugos is de az adja vissza legjobban a lopakodást még mindig.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2009. 02. 14. 17:41
A Curtains Down nevű pályán összesen négy embert tettem el, de ebből csak kettőt számolt gyilkosságnak, kettőt meg balesetnek, és így is csak Contract Killer minősítést kaptam. Bementem az Operába, ott a rendőrök nem figyeltek eléggé, mert a vendégekkel voltak elfoglalva, pedig egy full fekete egyenruhás, apagyilkos tekintetű ember, fekete kesztyűvel a kezén és aktatáskával a kezében egy kicsit feltűnő csak, meg egy kicsit gyanús csak
, na mindegy, lementem a körfolyiosóhoz, majd az egyik lépcsőlejárónál leosontam, ahol nem állt rendőr sem és biztonsági őr sem. Át a munkások területén, át az öltözőknél, és felmentem a kupolához. Ott az egyetlen munkást lelöktem a magasból (baleset, ezt nem is szamította kill-nek), majd a bombát ráerősítettem a színpad feletti állványzatra, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.
(legelsőnek anno én sem így csináltam, de most már tudom, hogy így is lehet..) Utána továbbmentem az ajtón a kupolához, és ott kicsomagoltam a sniper rifle-t az aktatáskából. Még a hálón sem kellett leereszkedni, az egyik célpont ott ült a páholyban, egy lövéssel kiszedtem. Utána vártam a kupolánál kicsit, elkezdődött a darab részlete, és aktiváltam a bombát. Az állványzat leesett, célpont megvan, meghalt, balesetnek álcázva az egész. Ezek után szépen kifelé sétáltam, de az egyik rendőr lebuktatott volna, így gyorsan eltettem láb alól a hangtopítóssal, hogy ne csapjon nagy zajt, ezek után szépen kisétáltam az operaházból a pisztoly elrakása után. 2 kill, 2 lövés, 2 baleset, és csak Szerződéses Gyilkos rank. Mi kell akkor a Silent Assassin-hez?

Súgó
A téma zárva.