HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman 4

#81 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 26. 17:36

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

#82 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 23:51

Remélem ugyanúgy lesz fps és tps nézet is, mint az előző részekben! Nagyon zsír a game!
Pár új shot:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

FPS nézetben a legjobb szvsz a Hitman!  :respect:  :up:

#83 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 00:13

szerk.

Szerkesztette: dani83 2005. 12. 28. 00:13 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#84 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 08:15

nézzetek meg jól 1-2 képet. Ha ezek újak akkor még nagyon messze van a megjelenés :D
Pre alpha build :)

#85 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 18:02

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. júl. 6., szerda - 17:44

Micsoda összefogalmazási késség  :omg:  :D

A grafikára elég ránézni, hogy tudjuk, hogy nem lesz valami . A gépigény talán elfogadható lesz, de érzem, hogy az új Glacier engine csak arra lesz , hogy atomerőművet igényeljen a ronda prezentációjához. Meglátjuk. A megjelenés év végére várható, még szerencse, hogy sok másik produktum is akkor jelenik meg, így nyugodtan kihagyhatjuk majd.

Ui.: A mesterséges intelligenciáról azért nem írok semmit, mert a sok ígérgetés ellenére úgyis tudjuk, hogy szar lesz.

Ez teljesen hülye :bolond:  :omg:

Jó hogy nem olvasom a hcgamert... Ez a Flynn, ez kész... :omg:

#86 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 18:11

Flynn írta anno a FlatOut-ról azt a híres-hírhedt cikket.
Tiszta fasz a pali, az tuti  :bolond:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#87 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 12. 28. 18:53

moszt már igazán megjelenhetne :mad:
Annoinno :D meg akartam venni ps2-re, de eltolták :box2:
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#88 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 22:30

Mikó gyün ki ez má :think:  :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#89 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 23:11

Gamespot infó: Release Date: May 2, 2006
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#90 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 23:19

Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 0:11

Gamespot infó: Release Date: May 2, 2006

Bazz, az még két és fél hónap :omg: mindegy, egyre közeledik :]
Émmegmá aszittem, hogy max holnap kijön :(

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 12. 23:20 -kor

#91 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 23:31

Hát, a videók alapján jöhetne. :D Elég késznek tűnik. A grafika elég jónak néz ki. A játékmenet is befejezettnek tűnt.
Nekem a legutóbbi rész sem igazán jött be, nem tudott lekötni (:D) sokáig. Valószínűleg ez sem fog, de kipróbálom. Valahogy nem igazán jön be ez a stílus. Egy hidegvérű bérgyilkos, néha már kínzásnak felérő ölési módokkal. Nem az én stílusom. Persze, ki tudja, lehet, hogy ez a rész magába szippant. Majd meglátjuk. :D
De ha már lopakodós játék - habár erre ezt nem igazán mondanám -, akkor inkább valamelyik Thief vagy Deus Ex játék. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#92 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 23:36

Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 0:31

Hát, a videók alapján jöhetne. :D Elég késznek tűnik. A grafika elég jónak néz ki. A játékmenet is befejezettnek tűnt.
Nekem a legutóbbi rész sem igazán jött be, nem tudott lekötni (:D) sokáig. Valószínűleg ez sem fog, de kipróbálom. Valahogy nem igazán jön be ez a stílus. Egy hidegvérű bérgyilkos, néha már kínzásnak felérő ölési módokkal. Nem az én stílusom. Persze, ki tudja, lehet, hogy ez a rész magába szippant. Majd meglátjuk. :D
De ha már lopakodós játék - habár erre ezt nem igazán mondanám -, akkor inkább valamelyik Thief vagy Deus Ex játék. :D

Sztem meg pont az a  jo benne, hogy választhatsz hent/lopi között :D

Szerk: Meg váltogathatod is! egy kis lopi itt, nagy hent ott, sötöbö :Đ

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 12. 23:37 -kor

#93 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 23:38

Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 23:31

De-de. Állítólag a Hitman2 és Hitaman3 pályáit is meg lehetett Silent Assassin minősítéssel csinálni, úgy, hogy vagy senkit, vagy max. csakis a célszemélyt teszed el láb alól. A Hitman 3 topicban rengeteget beszélgettünk ezekről, szerintem istenkirály játék a Hitman. A pályáira ma is emlékszem a 3-nak, annyira el lettek találva.

#94 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 23:49

A Thief 3-at is lehet hent módban játszani, ugye bepe? :D
Persze, itt is lehet ölés nélkül menni, de ebben a játékban szvsz nem ez a lényeg. Itt elteszel láb alól minden kellemetlenkedőt és kész. Egy ilyen kopasz bérgyilkos pofával így kell nyomni. Plusz a nevében sem bérelkábító/leütő van. :D
De várok előbb egy demót ebből, az szerintem max márciusban már kellene, hogy jöjjön. Majd abban meglátjuk milyen lesz ez.
A Gamespoton volt egy interjú egy fejlesztővel és voltak a játékból bejátszások. Az egyiken egy fickó súlyt emelt, majd mikor visszatette a súlyt, kopasz barátunk felkapta és azzal kezdte el folytogatni. :] Az tetszett. :D - Csak azt nem értem, miért nem kezdte már el folytogatni, amikor a fickó a súlyt emelgette... Persze, lehet, hogy csak a játékkal nyomuló volt kicsit bamba. ;)

szerk: Ja, és a miért Silent Assasin címet kapsz, ha senkit nem ölsz meg? :think:  A csendes bérgyilkos nekem azt jelenti, hogy lebukás/zaj nélkül tettél el mindenkit láb alól, :D tehát semmi lövés, hanem folytogatás, leszúrás, ilyenek.

Szerkesztette: Necros 2006. 02. 12. 23:53 -kor

#95 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 23:58

Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 23:49

Persze, itt is lehet ölés nélkül menni, de ebben a játékban szvsz nem ez a lényeg. Itt elteszel láb alól minden kellemetlenkedőt és kész. Egy ilyen kopasz bérgyilkos pofával így kell nyomni. Plusz a nevében sem bérelkábító/leütő van. :D
De várok előbb egy demót ebből, az szerintem max márciusban már kellene, hogy jöjjön. Majd abban meglátjuk milyen lesz ez.
A Gamespoton volt egy interjú egy fejlesztővel és voltak a játékból bejátszások. Az egyiken egy fickó súlyt emelt, majd mikor visszatette a súlyt, kopasz barátunk felkapta és azzal kezdte el folytogatni. :] Az tetszett. :D - Csak azt nem értem, miért nem kezdte már el folytogatni, amikor a fickó a súlyt emelgette... Persze, lehet, hogy csak a játékkal nyomuló volt kicsit bamba. ;)

szerk: Ja, és a miért Silent Assasin címet kapsz, ha senkit nem ölsz meg? :think:  A csendes bérgyilkos nekem azt jelenti, hogy lebukás/zaj nélkül tettél el mindenkit láb alól, :D tehát semmi lövés, hanem folytogatás, leszúrás, ilyenek.

Leszúrásra én nem nagyon emléxem, nem Thief ez..  :D Itt a hangtompítós 9mm-essel simán el lehet bárkit tenni hangtalanul láb alól.

#96 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 10:19

Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 0:49

szerk: Ja, és a miért Silent Assasin címet kapsz, ha senkit nem ölsz meg?   :think:  A csendes bérgyilkos nekem azt jelenti, hogy lebukás/zaj nélkül tettél el mindenkit láb alól, :D tehát semmi lövés, hanem folytogatás, leszúrás, ilyenek.

Azért Silent Assassin, mert CSAK és kizárólag a célszemélyt nyírad ki, anélkül hogy ezt bárki is észrevette volna.

#97 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 10:22

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 0:38

De-de. Állítólag a Hitman2 és Hitaman3 pályáit is meg lehetett Silent Assassin minősítéssel csinálni, úgy, hogy vagy senkit, vagy max. csakis a célszemélyt teszed el láb alól. A Hitman 3 topicban rengeteget beszélgettünk ezekről, szerintem istenkirály játék a Hitman. A pályáira ma is emlékszem a 3-nak, annyira el lettek találva.

Én is imádtam mindegyik Hitman játékot. A Contracts-ot meg is csináltam Silent Assassinra, az összes pályát. De a két első rész is felejthetetlen volt. Télleg jöhetne már a negyedik rész, de remélem, a Starforce messze elkerüli.

#98 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 10:29

Én nekem a hitman 2 az egyik pályára valami special ninja style minősítést adott :smoker:  ps2-őn, ilyen volt már nektek :think:

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 13. 10:30 -kor

#99 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 10:36

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 10:29

Én nekem a hitman 2 az egyik pályára valami special ninja style minősítést adott :smoker:  ps2-őn, ilyen volt már nektek :think:

:ph34r:  :ninja:  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#100 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 10:39

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 11:36

:ph34r:  :ninja:  :D

:D valami ilyesmi :cool:

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.