HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman 4

#541 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 22. 23:46

Idézet: freeone - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 16:19

Jó kis tipp :D

!!!SPOILER!!!
Köszi, majd kipróbálom. Így elsőre nem tudom elképzelni, hogy sikerül :D Mert Delgado fent találkozik a haverjával, és vele együtt jön le. Hogy ölöm meg úgy, hogy nem veszi észre? A havernál is stukker van, mert amikor próbáltam rambó módban megcsinálni, akkor rögtön rámlőtt :D De majd szerdán kitisztul, sajna most nem a saját gépemről írok. Cigiző őrre sem emlékszem, de hát remélem ott lesz azért :Đ Van egy csávó a ház mellett, a falnál alszik. Vele miért nem lehet semmit csinálni? Vagy csak én csinálom rosszul?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#542 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 23:53

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 0:46

...

!SPOILER!
Mielőtt fenn találkozna a haverral, kell kicsinálni:) Még mikor lennvan a pincében. Kezdj azzal, hogy rögtön lerohansz a pincébe a tér felől.
SPOILER VÉGE
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#543 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 23:54

Ja, az operás is megvan silent assasinra, és nem is öltem egyáltalán(2 accidents...)  :D
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#544 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 23:57

Idézet: freeone - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 0:53

!SPOILER!
Mielőtt fenn találkozna a haverral, kell kicsinálni:) Még mikor lennvan a pincében. Kezdj azzal, hogy rögtön lerohansz a pincébe a tér felől.
SPOILER VÉGE

Lehet úgy is, hogy a téren átmész, lefelé a borospince felé. A lépcső tetejénél álló őr meg nem vesz észre, ha a lépcsőnek a jó oldalán mész lefelé. Ha nem, akkor peched van. Ha leértél, akkor el kell rejtőzni a szekrényben, és a célszemély arra fog elsétálni. Akkor ki a szekrényből, és a fiber wire-el simán megfojtani, majd a testét elrejteni. És utána lehet tovább menni a 2. célszemély irányában.

#545 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 00:03

Na, végigvittem a demót.

:] :smoker:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Nem rossz, de vannak hibái. Majd holnap írok. Pá! :hello: :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#546 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 00:07

A demo-nak mintha semmi köze nem lenne magához a játékhoz. A trailer pályát tartalmazza, és sem lopakodni nem kell annyira, sem a featurek nincsenek benne. Próbáld ki a többi pályát a full-ban, és szonyatosan be fog jönni a game szerintem neked, akár fps, akár tps módban játszod. Ha a thief-et annyira szereted, akkor ezt is imádni fogod.

#547 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 00:29

Köszi! Vágom, vettem :Đ :respect:
Mennyit fogok én még itt kérdezni :omg:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#548 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 11:35

!!! SPOILER !!!

A Delgado-s map-on vettem magamhoz egy Silverballer-t, és vettem hozzá egy silencert / hangtompítót. Elutaztam, és a térről egyből lementem szemközt a borospincébe. Ott lesétáltam a lépcsőn, a belső, sötétebbik felén mentem, és így nem vett észre a lépcső tetejénél álló őr. Ott bebújtam a szekrénybe, és elrejtőztem. Megvártam, amíg a célszemély piros pólóban arra sétál, és ekkor kiugrottam. Sajnos egyből felismert, mert fekete öltönyben, fekete bőrkesztyűben voltam, kopaszon. Mivel nem volt nálam fegyver, ő pedig húzta elő, ezért lecsaptam, elvettem tőle az automata fegyvert, és azzal eltettem láb alól. Mivel előtte őrökért kiáltott, meg a lövés is hangos volt, ezért visszabújtam a szekrénybe. Egyből ott termett vagy 3-4 őr, járkáltak, kerestek, de a szekrénybe hál' az égnek nem néztek be. Itt készítettem is két shotit:

Kép

Kép

A 2.-on már jól látszik, hogy "becsomagolták" "szegényt", otthagyták a földön, és mindenki ment a maga dolgára, mintha mise törpént volna. [#wink]

!!! SPOILER VÉFE !!!

#549 Felhasználó inaktív   Razor 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 11:39

Nem egy könnyű játék. Normal módban játszok de így is nagyon hamar le tudnak szedni. Sebaj úgyis únom az olyan game-eket amiket két nap alatt végig lehet tolni.

#550 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 11:42

bepe ekkora fps-számmal hogy tudod élvezni a játékot? ott vagy egy szekrényben, kép fele el van takarva,és így is csak 14 fps.
én azért szedtem le, mert elég szarul ment, majd ha jobb gépem lesz visszarakom  :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#551 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 11:57

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 12:42

bepe ekkora fps-számmal hogy tudod élvezni a játékot? ott vagy egy szekrényben, kép fele el van takarva,és így is csak 14 fps.
én azért szedtem le, mert elég szarul ment, majd ha jobb gépem lesz visszarakom  :)

Rosszabb esetben 13-14FPS, jó esetekben 17-20-23 FPS. De úgy, hogy a post effect, soft shadow is rá van kapcsolva + textures max, stb. Tehát a 6600-hoz képest jó ez, meg a lassú játékmenet miatt játszható ez bőven 15-20 FPS-el (számomra). Meg én élvezem, ez az egyik kedvenc játékom, ha nem "a kedvenc".

#552 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:01

A szekrénynél megvártam, amíg az összes őr elmegy keresni a tettest, majd kiléptem, és eldobtam a gépfegyvert, ami nálam volt. Visszabújtam a szekrénybe, és vártam, vártam. Arra jött egy túrista-csapat, kiléptem, és beolvadtam közéjük:

Kép

Kép

Kép

Itt elhagytam a túristacsoportot, de sajna az egyik őr kiszúrt, kettőt el kellett közülük tennem láb alól egy shotgun-al.

És eljutottam a cukor-termelő részig:

Kép

Kép

#553 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:16

Viszonylag jó minősítéssel megcsináltam a pályát, a notoriety-m 0/100 maradt. Igazi bérgyilkoshoz méltóan vittem végig ezt a pályát szerintem, ezt már tanítani kéne.  :D  :cool:  :respect:

#554 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:20

Most nézem, hogy Lunatic  :D minősítést kaptam a Delgado-s map-on. Na mindegy, azért sokkal jobb, mint a mass murderer..

#555 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:26

az biztos cukor termelő rész?  :Đ

Kép

:D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#556 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:40

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 13:20

Most nézem, hogy Lunatic  :D minősítést kaptam a Delgado-s map-on. Na mindegy, azért sokkal jobb, mint a mass murderer..

A demóban miért nincs ilyen értékelés. Egy ember kivételével mindenki halott volt a pályán. :smoker: Őt csak elfelejtettem megölni (a fickó bekötött szemmel az elefánton... :omg:). Az egyik, a főnök szöszi titkárnője majdnem meglógott, de beértem és meglékeltem a fejét egy kalapáccsal. :] A feka lányokat hasonló módszerrel tettem el láb alól, csak ők nem menekültek. :D A főnököt meg előbb egy tűzoltó készülékkel fejbe vertem, majd megadtam neki a kegyelem lövést. :D Éjfél körül ugrottam neki, szóval csak végigszaladtam rajta. Egész jó a cucc. ;) Majd megnézem fullban is valamikor, ha sikerül beszerezni.

A teljesben vannak olyan eszközök/módszerek, amelyekkel nem kell mindenkit feltétlenül megölni? Persze, a célponton kívül. :D A többi embert, ha nem muszály, nem akarom eltenni láb alól. (Majd ha massacre módban nyomok újra 1-2 pályát, akkor nem fog érdekelni. :D)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#557 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:58

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 13:40

A demóban miért nincs ilyen értékelés. Egy ember kivételével mindenki halott volt a pályán. :smoker: Őt csak elfelejtettem megölni (a fickó bekötött szemmel az elefánton... :omg:). Az egyik, a főnök szöszi titkárnője majdnem meglógott, de beértem és meglékeltem a fejét egy kalapáccsal. :] A feka lányokat hasonló módszerrel tettem el láb alól, csak ők nem menekültek. :D A főnököt meg előbb egy tűzoltó készülékkel fejbe vertem, majd megadtam neki a kegyelem lövést. :D Éjfél körül ugrottam neki, szóval csak végigszaladtam rajta. Egész jó a cucc. ;) Majd megnézem fullban is valamikor, ha sikerül beszerezni.

A teljesben vannak olyan eszközök/módszerek, amelyekkel nem kell mindenkit feltétlenül megölni? Persze, a célponton kívül. :D A többi embert, ha nem muszály, nem akarom eltenni láb alól. (Majd ha massacre módban nyomok újra 1-2 pályát, akkor nem fog érdekelni. :D)

Remélem a full-ban nem így játszol majd.  :D Ott nem is lehet majd ilyet, mert annyian lesznek, hogy kihentelnek simán, ha mészárolni próbálsz. Na mind1, ha a Thief3-at tudtad úgy vinni, hogy senkit sem ölsz meg, akkor ott is a Silent Assassin minősítés kell, hogy legyen a cél. Zseniális módon lehet átverni az őröket, meg haladni előre (lásd, amit fentebb írtam). Olyan pöpecre megvan csinálva a game, hogy ihajj, és nem lineáris a játékment, ezerfajta módon lehet egy pályát megcsinálni.

#558 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:06

Most úgy nyomtam ahogy te a Thief 3-at anno. ;) :D  És olyan cuccok vannak, amivel nem ölöm meg az ellenfelet, csak elkábítom/leütöm vagy valami?

#559 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:10

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 14:06

Most úgy nyomtam ahogy te a Thief 3-at anno. ;) :D  És olyan cuccok vannak, amivel nem ölöm meg az ellenfelet, csak elkábítom/leütöm vagy valami?

Hát elvileg ilyenek is vannak:

- az embert élő pajzsként lehet használni, és utána olyat ír, hogy knock out, az gondolom nem öli meg (vagy nem tudom)

- van injekcióstű

- a 3-ban (a Contracts)-ban ha nem ejtettél valakin halálos sebet, akkor csak szenvedett a földön, de nem halt meg

+ ezeken felül tudod a lövedék milyenségét befolyásolni és tudod upgradelni a fegyvereket (hangtompítóval, más tölténnyel, stb.. ), tehát tuning rész is van benne úgymond!  :up:

Egyszóval istencsászár lett valóban a game.

Szerkesztette: bepe_79 2006. 05. 23. 13:11 -kor

#560 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:16

Élő pajzs ok, a méreg nem ok (azzal megölöd, nem? :think: - én nem tudtam kipróbálni, mert a szöszke titkárnő meglátott és elszaladt, akkor mentem utána meglékelni a kis buta buksiját :]). Lövedékből milyen van?
Nincs például kloroformos kendő vagy kábító lövedék vagy valami cucc amivel leütni tudok valakit?

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.