Elküldve: 2004. 09. 02. 19:43
Csaladi hazrol van szo.
Voltak deneverek. Parat elfogtam merito haloval, megvizualtam oket tuzetesen, kimeletesen, aztan elengedtem oket. Megkerestem, hogy hova repulnek be. Szoval bonyolult lenne elmagyarazni, de a lenyeg. Egy 15-20mm-es resen keresztul repultek be egy gerenda es a fal koze. Neztem oket, hogyan akrobatikaznak. Tobb tucatszor nekigyurkoztek, mire sikerult nekik megkapaszkodni es bemaszni a lyukon. Egyik este mikor mar javaban ropkodtek, belevilagitottam a resbe, hogy van-e benne valami. Ures volt, igy betomtem.
ferix kert valos "nemkívánatos vendég sztorija" tipusu tortenetet.
Cimboramnak van egy madarpokja. Valami batar uvegakvariumban van. Van neki egy buvohelye, ami ki van belelve haloval. A buvohelye elott van egy haloszalakkal atszott terulet. Na, ezt elkezdtem egy hosszu szivoszallal piszkalni. Dobtam be neki szocsket a haloba. Erre ramozdult, de nem olte meg. Kozben feltelepult a doom. Elkezdunk doomozni, a pok folotti lampat a hatassosag kedveert lekapcsoltuk. Jatszottunk valamennyit, villany fel, pok sehol. Innen valami kegyetlen gyors a cselekmeny: kalciuminjekcio elovesz, maszk a szaj ele (a pok potrohan nagyon finom kapmos vegu szorok vannak, amiket a hatso labaival borzolni tudja - ezeket nem erdemes beszippantani). Le negykezlabra, zseblampaval kereso uzemod. Megtalaljuk, haloval elfogjuk, visszatesszuk. Kiderult nem eloszor szokott mar meg. A meretes kampoi ismereteben ez szerintem nem valami nyugtato...
Nalam otthon nyaron szinte minden nap van egy varatlan vendeg. Boszme zold saskak, rozsdafarku, lepkek, dongok. A minap egy tucsok huzta vigan, mig ki nem tessekeltem. Az udvaron vannak olyan epito elemek, amiknek a kozepe puha purhab szeru anyag, a hatarololapok kemeny hullamlemezek. Ebbe (osszeszamoltam) furtak a fadongok 37 lyukat. Szoval durva tenyeszet. Naphosszat szoktam nezni oket, gyonyoru acelkek szinben pompaz a testuk.
Egyszer meg bmx-ezes kozben bekaptam veletlenul egy darazsat. Egybol surgossegi, szokasos kalcium injekcio, combba. Menni alig birtam utanna, de szerencsere idoben volt. Delutan csipet meg, estere lelohadt. De kaptam mar be motorozas kozben polo ala lodarazsat is. Azt az igazi nagy dogot. Izgalmas volt az is.
Kisse hosszura sikerult.
PeppeR
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...