HWSW Informatikai Kerekasztal: Denevér a redőny mellett - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Denevér a redőny mellett hogyan lehetne kitessékelni?? Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Kukuc 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 29. 20:40

Akkor a másik megoldás a slag ;) .
Persze ésszel és nem vmi brutál víznyomással ;) attól kiemgy...
Szeretnék itthon, otthon lenni..

#62 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 15:40

Hát igen sajna nem megy :( Azért kösz! :respect:

Nemrég volt egy fickó valami ultrahangos kütyüvel és megállapította, hogy a denevér-társaság java-része még kicsi, s majd szeptemberben le fognak lépni...Addig kapnak haladékot :doom:
dolfer
I tried bouncing my flash and it broke into  20 pieces...

#63 Felhasználó inaktív   Limonade Joe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 01. 07:28

Tegnapelőtt hajnali négykor történt a következő eset.
Helyszín: Bp, nem messze a Nagyvárad tértől egy háromemeletes társasház.

Álmomban valami nem stimmelt. Átváltottam félálom üzemmódra. Néha egy-egy hussanást hallottam.
Átváltottam ébrenléti üzemmódra. Egy fekete, kb 20 cm-es árny nyolcasokat ír le a szobában. Batman nagyobb, akkor nem az asszony csal meg. Függöny el, ablak kinyit, az árny tovább röpköd. Az istennek nem akar kimenni a nyitott ablakon, a fal síkjába érve visszafordul. Ekkor már gyanús volt, hogy egy denevér.  /Hogy hogyan tudott berepülni a bukóra nyitott ablakon és behúzott függönyön azt nem tudom :eek: /. Lámpa fel, köztudott, hogy a fényt nem nagyon szeretik. No erre a dög rögtön rácsimpaszkodott a függönyre, máshová nem tudott landolni. Innen már könnyen ment a begyűjtés és a kiebrudalás. Azóta a gyerekek és az asszony csak úgy mernek elaludni, ha zárva vannak az ablakok.
Halálom napjáig birtokolom az öröklétet.

#64 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 01. 07:57

Idézet: Dolfer - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 16:40

Eh... ez van. Otthonról, modemmel meg se kíséreltem ellenőrizni :)

Mindazonáltal a könyvet érdemes beszerezni, elolvasni :lol:
Elköltöztem :-)

#65 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 01. 08:35

Idézet: Dolfer - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 16:40

Nemrég volt egy fickó valami ultrahangos kütyüvel és megállapította, hogy a denevér-társaság java-része még kicsi, s majd szeptemberben le fognak lépni...Addig ....

akár meg is lehet szokni. :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#66 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 02. 03:04

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. szept. 1., szerda - 9:35

akár meg is lehet szokni. :)

Ha gondolod a DolferShop postaköltség megtérítése esetén szívesen küld NEKED ilyen "megszokandó" lényeket :Đ :lol:
dolfer

#67 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 02. 06:39

Idézet: Dolfer - Dátum: 2004. szept. 2., csütörtök - 4:04

Ha gondolod a DolferShop postaköltség megtérítése esetén szívesen küld NEKED ilyen "megszokandó" lényeket :Đ :lol:

Elég, ha a postaköltséget küldöd...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#68 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 02. 19:43

Csaladi hazrol van szo.

Voltak deneverek. Parat elfogtam merito haloval, megvizualtam oket tuzetesen, kimeletesen, aztan elengedtem oket. Megkerestem, hogy hova repulnek be. Szoval bonyolult lenne elmagyarazni, de a lenyeg. Egy 15-20mm-es resen keresztul repultek be egy gerenda es a fal koze. Neztem oket, hogyan akrobatikaznak. Tobb tucatszor nekigyurkoztek, mire sikerult nekik megkapaszkodni es bemaszni a lyukon. Egyik este mikor mar javaban ropkodtek, belevilagitottam a resbe, hogy van-e benne valami. Ures volt, igy betomtem.

ferix kert valos "nemkívánatos vendég sztorija" tipusu tortenetet.

Cimboramnak van egy madarpokja. Valami batar uvegakvariumban van. Van neki egy buvohelye, ami ki van belelve haloval. A buvohelye elott van egy haloszalakkal atszott terulet. Na, ezt elkezdtem egy hosszu szivoszallal piszkalni. Dobtam be neki szocsket a haloba. Erre ramozdult, de nem olte meg. Kozben feltelepult a doom. Elkezdunk doomozni, a pok folotti lampat a hatassosag kedveert lekapcsoltuk. Jatszottunk valamennyit, villany fel, pok sehol. Innen valami kegyetlen gyors a cselekmeny: kalciuminjekcio elovesz, maszk a szaj ele (a pok potrohan nagyon finom kapmos vegu szorok vannak, amiket a hatso labaival borzolni tudja - ezeket nem erdemes beszippantani). Le negykezlabra, zseblampaval kereso uzemod. Megtalaljuk, haloval elfogjuk, visszatesszuk. Kiderult nem eloszor szokott mar meg. A meretes kampoi ismereteben ez szerintem nem valami nyugtato...

Nalam otthon nyaron szinte minden nap van egy varatlan vendeg. Boszme zold saskak, rozsdafarku, lepkek, dongok. A minap egy tucsok huzta vigan, mig ki nem tessekeltem. Az udvaron vannak olyan epito elemek, amiknek a kozepe puha purhab szeru anyag, a hatarololapok kemeny hullamlemezek. Ebbe (osszeszamoltam) furtak a fadongok 37 lyukat. Szoval durva tenyeszet. Naphosszat szoktam nezni oket, gyonyoru acelkek szinben pompaz a testuk.

Egyszer meg bmx-ezes kozben bekaptam veletlenul egy darazsat. Egybol surgossegi, szokasos kalcium injekcio, combba. Menni alig birtam utanna, de szerencsere idoben volt. Delutan csipet meg, estere lelohadt. De kaptam mar be motorozas kozben polo ala lodarazsat is. Azt az igazi nagy dogot. Izgalmas volt az is.

Kisse hosszura sikerult.

PeppeR
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#69 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 02. 20:14

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. szept. 2., csütörtök - 20:43

...

:respect:

#70 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 02. 21:57

Tobb is van. Mondjam?

PeppeR
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#71 Felhasználó inaktív   ferix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 08:49

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. szept. 2., csütörtök - 22:57

Tobb is van. Mondjam?

PeppeR

:)
Akkor nálad is zajlik az élet állatfronton. :D
Amúgy, ha Dolfert nem zavarja szerintem lökheted.
Még ebben a hónapban úgyis lelépnek a jövevények.

Nálunk új fordulatot kapott a sztori: Már nem csak a darazsak eszik a szőlőt, de már a kutyánknak is
kedve szottyant rá. Há' aszittem lef@s@m a lábszáram mikor megláttam. Kaját kap rendesen, csakhát szerintem a desszertet hiányolja. Mindegy, egye fene.  :)
Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!

#72 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 14:04

Ha már állatok: nem kell valakinek táncoló japán egér? (kis pici, foltos) Ingyen (egy volt barátnőm nővérének, de két hét után megfialt) 3 darab meg sok :-)

#73 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 16:34

Idézet: Sipi- - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 15:04

Ha már állatok: nem kell valakinek táncoló japán egér? (kis pici, foltos) Ingyen (egy volt barátnőm nővérének, de két hét után megfialt) 3 darab meg sok :-)

hehehehe... Az van nekem is néha nagyon sok :)
Mikulás hozta barátnőmnek. Azóta van nekem is, meg a család sok tagjának.
A felesleget állatkereskedésbe szoktuk vinni. 250ft körül átveszik őket.
Nyugati mellett egyezkedtem egy kereskedő-nénivel, azt mondta bármikor vihetek bármennyit.
Azóta sem voltam, mert közben véget ért az év, de szerintem viheted oda őket ;)
dolfer

#74 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 16:37

Idézet: ferix - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 9:49

:)
Akkor nálad is zajlik az élet állatfronton. :D
Amúgy, ha Dolfert nem zavarja szerintem lökheted.
Még ebben a hónapban úgyis lelépnek a jövevények.

Nálunk új fordulatot kapott a sztori: Már nem csak a darazsak eszik a szőlőt, de már a kutyánknak is
kedve szottyant rá. Há' aszittem lef@s@m a lábszáram mikor megláttam. Kaját kap rendesen, csakhát szerintem a desszertet hiányolja. Mindegy, egye fene.  :)

dolfert nem zavarja :)

Lassan úgy is lelépnek a kicsik, úgyhogy a topic lehet ez után "kinek milyen kalandjai voltak kért-kéretlen állatokal".

Na mindenki!!
Biztos mindenkivel volt/van valami ilyesmi :)
dolfer

#75 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 19:27

Most offolok. Akkorat, de akkorat motoroztunk ma a simsonokkal, hogy csak na. IMHO Veszprem-Budapest tav oda-vissza. Oktoberi gyorsulasira siman motorral megyunk! Yeahhh!

Lattam ma vadnyulakat a "prerin", vadkacsakat a Sed-ben (itt levo patak), boszme teheneket, ragadozo madarat, hulye biciklistat az ut kozepen, stb...

Majd irok, de most faradt vagyok!

PeppeR

#76 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 20:23

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 20:27

Most offolok. Akkorat, de akkorat motoroztunk ma a simsonokkal, hogy csak na. IMHO Veszprem-Budapest tav oda-vissza....

IMHO= In My Humble Opinion, azaz kb. azt jelenti, mint a magyarban a "szvsz" (szerény véleményem szerint)... Ugye tudod? :think:  ;) Bocs az offért...

/grat a moto-kalandhoz, csak vigyázni magatokra, a motor & gyorshajtás nem játék, már láttam a lehetséges következményekből sok darabot!!! :respect:

#77 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 02:36

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 20:27

vadkacsakat a Sed-ben (itt levo patak)

Szekszárd talán? :)
dolfer

#78 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 07:36

Idézet: Dolfer - Dátum: 2004. szept. 4., szombat - 1:36

Szekszárd talán? :)

Veszprem.

PeppeR

#79 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 07:38

Idézet: Omega - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 19:23

IMHO= In My Humble Opinion, azaz kb. azt jelenti, mint a magyarban a "szvsz" (szerény véleményem szerint)... Ugye tudod? :think:  ;) Bocs az offért...

/grat a moto-kalandhoz, csak vigyázni magatokra, a motor & gyorshajtás nem játék, már láttam a lehetséges következményekből sok darabot!!! :respect:

Tudom, hogy mit jelent. Ugy is irtam, hogy szvsz annyit mentunk a kornyeken ossze-vissza, hogy megfelel egy Budapest-Veszprem tavnak, oda-vissza.

Koszonom a vigyazo szavakat!

PeppeR

#80 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 18:28

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. szept. 4., szombat - 8:36

Veszprem.

PeppeR

hjaaaaaaaaaaa  :eek:
dolfer

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.