Idézet: redanger - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 20:28
szerintem annyira nem off a dolog.
szóval te azt mondod (egy kis hasonlat), hogy egy kamion motor jól dolgozik egy kamionba, de azt a kamion motort beszereljük egy személy autóba akkor ott jobban dolgozik (csak nem lesz olyan szép képe
bye
igen, valahogy kezded kapizsgálni..
kábé mint a gyorsulási versenyek tuningos 1.9 TDI-s kispolákja a 180 vagy mennyi lóerővel.
Tedd bele ugyanezt egy gyönyörű (?) A6-os kaszniba.
Aztán tedd egymás mellé a két autót, ugyanezzel a motorral természetesen, és gyorsuljatok.
LOL
Szal nagyjából ennyi
A DX9-nek kevés a 9700 alatt szerintem a GPU. De ki hogy érzi.
Éppen ezért van előnye egy nagyjából 9600-os erővel rendelkező GPU-nak, ami asse tudja, eszik-e vagy isszák DX9-et, így aztán nem is áll le tökölni vele hogy számolgassa a DX9-es effekteket is. Elhagyja oszt jónapot, DX8-as képminőséggel megy a game mint az állat.
De ehhez tényleg agy kell, hogy felfogja valaki.
Na mind1.
Én is eladtam a 4200@4600-os 128-as GF4 Asus karimat, mégse veszem meg a 9550-et vagy akár a 9600 Pro-t, mert tudom, hogy az én CS-s igényeimet nem igazán elégíti ki, mikor egyszerre 3 füst közepén állok és 100 fps-el szeretnék ugrásból tunkolni egyet fejre..
érted.
Nullahúsz. Passzpiros. Szutyok mind. Bizonyos célra jók, de pl. nekem full nem elég, mi a fenét kezdjek 50 (sőt, kevesebb) fps-sel ?
A mai CS warokon már elve szokás azt csinálni, hogy a rush-oló terrorok fogják és mondjuk de_dust2 "A" hosszúra bedobnak 3-4 füstöt, és a szerencsétlen CT, aki meg a túloldalt épp azt nézi, merről jönnek, már lőni sem tud, úgy szaggat szanaszéjjel az egész.. na persze ha nincs füst, tartja a 100 fps-t, oké. Jaaa, bocs. Azt egy GF4 MX is . Na de mégis .. és akkor most legyen aki meggyőz engem a 9550 ill. 9600 létjogosultságáról, mikor ők kerülnek - mennyibe is? 25? - a GF4 TI pedig mondjuk egy jobbfajta 16 körül (én ennyiért adtam el). Hát kábé az a párezer különbség a DX9 effektek - de fps nem nagyon, talán a 9600 Pro ami képes megverni, de hozzáteszem, nem plussz 500 fps-t ver rá, szal ..
Szal olcsó húsnak híg a leve, szokás mondani.
Maradok így hát a jó kis Cirrus Logic kölcsönbekapott 4-megás PCI kártyánál, aztán mikor kijön a 6600GT AGP-re, akkor váltok arra, de lehet még egy 6800-as is belefér, táp lesz addigra, hűtés meg úgyis Zalman víz GPU-ra is.
Aztán ez már jó lesz CS-re, még akár 4 füstre is (talán, remélem).
(Ez már tényleg off: és még szidják a CS-t a szutyok grafikája miatt, meg hogy jól megy az már egy MX-en is... "aha" ..

Súgó
A téma zárva.