Idézet: redanger - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 7:46
hi mindenkinek
én most tervezek beszerezni egy ilyen vga-t. remélem megy majd rendesen, eddig elég jó tapasztalatok voltak vele, és, hogy nem megy a dx9 rajta kit érdekel... viva la gef4 ti sorozat.
bye
ez az előnye.
egy relatív erős GPU, aminek nem kell megbírkóznia a DX9-es effektekkel is.
tehát a vele DX8-ban nagyjából azonos súlycsoportú 9600-as Radeonokkal illetve FX5600-asokkal szemben élvez egy olyan előnyt, hogy a DX9-es játékok többségében egyszerűen komplett elmaradnak a DX9 effektek és hatások, és a játék teper mint az állat, míg az újabb karikon szépen izzadnak keményen a GPU-k. Esetleg ha kikapcsolják a speckókat... gyorsul... de akkor meg minek a kártya.
Érted
Ahhoz, hogy FX5600-on normális FPS-sel kenjem a játékot, le kell butítanom a grafikát valami épkézláb szintre.
És akkor nagyjából ott vagyok, mint a GF4 Ti karesszal, kinézetre. De sebaj, a kártyám jópár ezerrel többet ér mint egy GF4 Ti ... akkor miért is adtam ki többet érte?
A doom3 külön kategória, teljesen suxx az egész, hogy még 9800-on se éppen rakéta...
A far cry nagyon szép példa arra, hogy mire képes a GF4 Ti.
Indítsd Far Cry-t FX 5600-oson 1024 high-ban, mérj fps-t, aztán 128 megás korrekt GF4 Ti-n ugyanezt.
Elég poén lesz, ígérem
Om mani peme hung.