Sziasztok!
Elmesélem a mai kis kalandomat, hátha okultok belőle...
Cél: 2.1 hangrendszer
Bolt: Budapest,ÖRSön lévő Bluefish!
Bemegyek, ajánlanak a srácok egy OZAKI VA303as-t mondom ok, impozáns, nincsenek rossz jelátviteli adatai, mondom ok, rákérek 2%-ot...

Hazamegy kibont, üzembe helyez, és az első kopp a recsegés... Távrángatóval valami nincs rendben, ha erősítek recseg, néha game vagy zene alatt is berecseg... Visszavisz 1 hét múlva(Rohadtúl nem értem rá sajna, sok meló etc) megnézik igazam van, kérdem mik a lehetőségek: mondják tudják ajánlani a nagytesót(VA403) cirka ~3K+, mondom yo(közben megkérdeztem kipróbálhatom??? "nyugodtan vidd haza ez jó lesz..." mondom, ha nem jöttök egy sörrel...

)! Hazavisz, kinyit...stb... hobbá a bal hangszoró bugyborékol, tipikus hálozati gerjedés effektus, beteszem másik földelt elosztóba 1edül, akkoris, megcserélem a hangszórokat, akkoris a bal kimenet sux! odatelefon Bluefish(nagy röhögés, mondják vigyem vissza) VISSZAVISZEM!!!! mondom teszt, bedugjuk, előjönnek a hibák... Hopp sajna igazam volt... Ondják a skacok "na ma elfogyasztottad az összes 2.1-et" (kérdem, hol a söröm? :Đ )
Gondolkodás 1000L

mondják, elviheted a nagytesó Genius 5.1et 20as ráfizetéssel, a kistesó Genius 5.1 +13K belenézek a pénztárcába, mondom van nálam 13K és akkor hónap elejéig éhenhalok :Đ ...

Mondják rádobsz 9K-t és viheted a kicsit (SW-HF 5.1)... HOPPÁ

"decsak azé, mert ennyit szenvedtél, meg teszteltél, meg nincs sörünk :Đ !"
NAGYON KORREKTEK, JÓ ELÖKÖRKÖDTÜNK, NEM VOLT SEMMI FESZENGÉS, mint a Mistr*lban, ahol a fiatalabb srác is magázott, amikor a szervízben voltam...
Tényleg csak jókat mondhatok róluk, ritka az ilyen Mo.-on, korrektek és rendesek voltak...
NYERTEK egy vásárlót maguknak...
JAH Nem vagyok Kékhal dolgozó, ez tényleg egy pozitív magánvélemény, mert van ilyen is...
KÖSZI, és bocsi a hosszúért...
CHELLO! Mert megérdemlem... | Consolefreak!!! :Đ | A Lossless ereje legyen veletek :Đ |