HWSW Informatikai Kerekasztal: The Sims 2. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Sims 2.

#221 Felhasználó inaktív   tr00p3r 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 06. 14:03

Idézet: Bazijoe - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 12:52

cd-s.
45 fokos az nics speciel. De majd kipróbálom.
Amúgy meg "tudnak fázni"? Mekkora poén lehetne pedig ha pl. beesne az eső vagy a hó  :D

elvileg van egy csomó beteség. köztük influenza. szerintem tuti nyavajogna a simem, ha nem lenne tető

#222 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 07. 02:44

Idézet: tr00p3r - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 14:34

hm....
és melyik lenne ott a lapostető?

No akkor íme...
Kép

1. Direkt építettem egy kis "szobaszerűséget" a szemléltetés kedvéért. Ami rajta van az a lapostető (bár lehet, hogy padló... részletkérdés, mivel a célnak megfelel)

2. A lapostető megtalálási helye :) Mellette van még 4 lehetőség leszámítva a tető törlését. valamint az egyel kintebbi menüben van még 3 opció tetőmintára, alakra és mittudomén mire.

3. Arra az esetre való, ha a már meglévő tetőszerkezetedet nem óhajtod elbarmolni, vagyis "lezárja" a tetőt, mint egyfajta layert és onnantól fogva azt csinálsz az új résszel, amit akarsz.

#223 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 02:50

Ellenben nekem meg az lenne a kérdésem, hogy hol/hogyan/mikor lehet ilyen élet-elixírt venni?

Bár már elhunyt a karakter, akinek szántam volna, de ettől még érdekelne, amennyiben ez nem "cheat kategória".

Aztán még egy olyan kérdésem is lenne, hogy (maximum) hányszor lehet előléptetést szerezni a munkahelyen.

Szerkesztette: Taranis 2004. 10. 07. 02:53 -kor

#224 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 07:17

Idézet: Taranis - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 3:50

Ellenben nekem meg az lenne a kérdésem, hogy hol/hogyan/mikor lehet ilyen élet-elixírt venni?

Bár már elhunyt a karakter, akinek szántam volna, de ettől még érdekelne, amennyiben ez nem "cheat kategória".

Aztán még egy olyan kérdésem is lenne, hogy (maximum) hányszor lehet előléptetést szerezni a munkahelyen.

Aspiration (remélem jól írom) pontoktol függ,egy bizonyos mennyiség után megveheted! ! 4x iható belőle,nekem 3x bejött 1x öregedett tőle,így mourn! ;)

Előléptetés meg négy vagy öt alkalommal,de fanatikusabb barátaim biztosan kijavítanak! Viszont érdekes ,hogy a fickóm már elérte az őrűl professzor címet,de a munka "csíkja" nem volt teljes,pedig már nem volt mit fejlődni!

#225 Felhasználó inaktív   kodlovag 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 08:47

Idézet: Taranis - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 3:50

Láttam valahol egy leírást, az is lehet, hogy erről a fórumról volt belinkelve. Ott minden karrier előléptetései ki voltak listázva. Minden karrier 10 fokozatú, ez ugye 9 előléptetés.
Az egyik simem már kongresszusi tag. Már nem lehet sok hátra az elnökké választásához. Ehhez már komoly skillek kellenek. Pedig nulláról indult felnőttként kreálva. És még nem is öregedett meg.
AMD AthlonXP 2500+, ASUS A7N8X-E Deluxe, 1GB Kingston 400MHz, Sapphire 9600XT, 80GB Samsung SATA, Plextor CD-RW 48/24/48, Chieftec 360W, Samsung 173P

#226 Felhasználó inaktív   tr00p3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 08:50

Idézet: Taranis - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 1:44

No akkor íme...
Kép

1. Direkt építettem egy kis "szobaszerűséget" a szemléltetés kedvéért. Ami rajta van az a lapostető (bár lehet, hogy padló... részletkérdés, mivel a célnak megfelel)

2. A lapostető megtalálási helye :) Mellette van még 4 lehetőség leszámítva a tető törlését. valamint az egyel kintebbi menüben van még 3 opció tetőmintára, alakra és mittudomén mire.

3. Arra az esetre való, ha a már meglévő tetőszerkezetedet nem óhajtod elbarmolni, vagyis "lezárja" a tetőt, mint egyfajta layert és onnantól fogva azt csinálsz az új résszel, amit akarsz.

köszi, de én igazából igazi tető szerettem volna. de ez sem rosszmegoldás.
amúgy a képen látható kis fehér üres négyzeteket hogy lehet eltüntetni? ez valamiféle "grid", de nekem bántja a szemem. vagy csak buidl mode-ban kerül elő? erre nem is figyeltem.

#227 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 12:09

Érdes Sim2 oldal ...  :p
FAQ a játékhoz (angol).
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#228 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 13:33

JA :)

Más: Minden aspirition cuccot, amit pontból veszel, csak akkor használd, ha GOLDban van az aspiriation csíkja, vagyis nem piros, vagy zöld, hanem sárga (de a fehér is jó)

Csak azért írtam mert akárhányszor erről volt szó, vki mindig a véletlent sugalta bele, hogy attól függ, hogy működik e. No para :cool:
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#229 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 14:40

Idézet: tr00p3r - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 9:50

köszi, de én igazából igazi tetőt szerettem volna. de ez sem rossz megoldás.
...

Hát dögöljek meg, ha értem, milyen az igazi tető  :think:  :)

Van "/\" tető, van ennek a lecsapott tetejű verziója (nevezzük trapéznak),van lapos tető. Ezeknek állítható a mintája, a dőlésszöge.

Mi kell még  :confused:

Nekem ennyi opció elég. :)

#230 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 14:50

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 13:09

Érdes Sim2 oldal ...  :p
FAQ a játékhoz (angol).

:D

#231 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 20:03

:offtopic:
LOL, most látom tudok helyesírni, sebaj:D Mi az a ke ide vagy oda? : :p
De akár lehet érdes is, nézőpont kérdése.. :)

/ON

Amúgy elég körülményes bebarkácsolni az ott leirtakat, de korántsem lehetetlen..
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#232 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 20:46

Megszülettek a rohadt gyerekek aztán miután már járni tudtak senki sem ment el dolgozni nem jött értük autó pedig a Nőm Tábornok Helikopterrel vitték aztán mostz iskolába mennének a kölykök csakhogy amikor megjön a busz értük akkor egyszerűen nem szállnak fel rá ha megadom parancsnak akkor mire a sarokba érne a kis kocka addigra eltűnik így nemis tuodm erőszakkal se

MI A FRANC VAN ?

Csak emrt kib@szott idegesítő hogy nem tudom hány órát vacakopltam ezzel midennpa elmentek munkába minden tök jó volt most meg dobhatom ki a szemétbe az egészet újra költözés nems egített más városba meg nem lehet átrakni őket másik családnál meg megy minden

EA =  :help:
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#233 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 21:15

Biztos, hogy EA= az álltalad leírtakkal és nem a Crack= vele?

#234 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 21:28

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 22:15

Biztos, hogy EA= az álltalad leírtakkal és nem a Crack= vele?

Nem Crackes
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#235 Felhasználó inaktív   goodbyte 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 11. 09:29

Sziasztok!

A kovetkezo problemam akadt a Sims 2-vel:
Minden szepen rendben mukodik, de a hazepites mod egyaltalan nem.
Hiaba klikkelek a megfelelo elemre es utana probalom hasznalni nem tortenik semmi.
Elmentem a Tutorial modba, hatha en csinaltam valamit rosszul. Vegig csinaltam mindent amit leirt, de amikor oda ert, hogy huzzunk falat, megint nem mukodott. Hiaba clickeltem es huztam az egerrel nem jelent meg a fal. Es persze semmi egyebnel nem mukodott, pl. nem tudok hazat atfesteni, meg padlot cserelni meg ilyenek. Hiaba klikkelek, nem jelenik meg, nem tortenik semmi... :(

A gepem amugy:
AMD Thunderbird 1200MHz, 128Mb SDR SDRAM, Radeon 9000 es kb. 4,5 Gb szabad hely (az elejen rinyalt, hogy keves neki a szabad hely, meg a virtualis memoria, most ezzel mar nincs baj).

Aki tud valamit az legyszi irjon!

Elore is koszike.
Abit NF7-S2, AMD AthlonXP 3200+@2200Mhz, 2*512MB Kingmax@200Mhz DDR, ASUS V9999TD NVIDIA 6800 325/700Mhz 128Mbyte,  SB Live! 5.1

#236 Felhasználó inaktív   tr00p3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 09:41

Idézet: goodbyte - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 8:29

Sziasztok!

A kovetkezo problemam akadt a Sims 2-vel:
Minden szepen rendben mukodik, de a hazepites mod egyaltalan nem.
Hiaba klikkelek a megfelelo elemre es utana probalom hasznalni nem tortenik semmi.
Elmentem a Tutorial modba, hatha en csinaltam valamit rosszul. Vegig csinaltam mindent amit leirt, de amikor oda ert, hogy huzzunk falat, megint nem mukodott. Hiaba clickeltem es huztam az egerrel nem jelent meg a fal. Es persze semmi egyebnel nem mukodott, pl. nem tudok hazat atfesteni, meg padlot cserelni meg ilyenek. Hiaba klikkelek, nem jelenik meg, nem tortenik semmi... :(

A gepem amugy:
AMD Thunderbird 1200MHz, 128Mb SDR SDRAM, Radeon 9000 es kb. 4,5 Gb szabad hely (az elejen rinyalt, hogy keves neki a szabad hely, meg a virtualis memoria, most ezzel mar nincs baj).

Aki tud valamit az legyszi irjon!

Elore is koszike.

többször volt már ez a kérdés, és többszöt volt már rá válasz. ezekszerint nem gyári a játékod és nem jó a crack-ed.

#237 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 13. 00:42

Idézet: Asdam - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 21:46

...MI A FRANC VAN ?...

Nekem is volt hasonló bajom. De nekem csak annyi volt, hogy nem akarta a csajszi a kölyköt egyedül hagyni. Hoztam neki egy nanny-t és már mentem is szépen melózni. Ha nálad nem ez a baj, akkor passzolom.

Arra esetleg nincs tippetek, hogy egy party-t hogyan lehet feldobni? Eddigi legjobb az a "Not bad" rating volt. Ennél többet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki! :sandor:

Szerkesztette: Lali-213 2004. 10. 13. 00:50 -kor

The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#238 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 13. 09:18

Nekem se sikerült a végére kihozni egy jó bulit, pedig közben már votl igazi party hangulat is...
Sztem a köv dolgok elengedhetetlenek:
* legyen mindig kaja
* ez kis zene sem árt
* vegyél bárt, keverj be piákat vagy vegyél fel bartendert
* egy kis tánci, egy kis duma
* mittomén még mi :)
* stb

Szal én se tudom mi kell nekik igazán, akinek sikerült már valaha vmi értelmes partyt összedobnia, ne tartsa magában.

#239 Felhasználó inaktív   Garfield 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 13. 16:24

Idézet: tr00p3r - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 9:41

többször volt már ez a kérdés, és többszöt volt már rá válasz. ezekszerint nem gyári a játékod és nem jó a crack-ed.

Erre a (nem általam feltett) kérdésre visszatérve: akkor miért megy jól  játék 2 másik gépen és miért nem megy az enyémen jól???

#240 Felhasználó inaktív   Rent 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 13. 20:29

nemtom en kb toltam fel orat sims2 vel es dilit, vhogy ennyire fogott meg az :] eletszimulator :]
Asus M2N-E AMD X2 4200+ Kingmax 2GB Galaxy 7900GS Super (600/1600) Samsung 400Gb (Sata2 16mb cache LG 4163b Thermaltake Tsunami BWA3000 Samsung 19" LCD 940n  Logitech MX518 Ultra Slim klaviatura

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.