The Sims 2.
Elküldve: 2004. 10. 13. 22:31
Nekem mindig Roof Raiser volt a Party de midnen Partyn Szexeltek
bye
http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/
TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio
WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.
Updated@2006.12.01.
Elküldve: 2004. 10. 13. 23:10
Idézet: Asdam - Dátum: 2004. okt. 13., szerda - 23:31
Nekem mindig Roof Raiser volt a Party de midnen Partyn Szexeltek

Jaaa, hogy ribancokat is lehet rendelni, nem csak bartendert?
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2004. 10. 14. 08:11
Sziasztok!
Bulit már én is tudtam Roof raisert produkálni,no azért nem mindig sikerül. Általában not bad, meg eggyel felette. Nálatok is kijött a rendőr a party végére, hogy hangosak a Simek? Azt nagyon bírtam.
Bulit már én is tudtam Roof raisert produkálni,no azért nem mindig sikerül. Általában not bad, meg eggyel felette. Nálatok is kijött a rendőr a party végére, hogy hangosak a Simek? Azt nagyon bírtam.
Elküldve: 2004. 10. 14. 08:12
A bartender, meg a bár fontos, meg én szoktam még külön pezsgőt is venni, amivel tósztot mondanak. Meg ha van pezsgőfürdőd, azt is szeretik.
Elküldve: 2004. 10. 14. 08:16
A 5.0 (rendőr) még nem jött ki, mert ahhoz kevés volt a buli. De kösz a tanácsot, majd tesztelem és akkor az egész város válam lesz. Azt hiszem, hogy egy 4 szintes diszkó építésébe is belekezdek 
Erről jut eszembe: hány emeletet lehet gyártani? Mert nekem nem úgy tűnt, hogy csak egy emelet lehet, mint az első részben.
Erről jut eszembe: hány emeletet lehet gyártani? Mert nekem nem úgy tűnt, hogy csak egy emelet lehet, mint az első részben.
Elküldve: 2004. 10. 14. 09:00
Nektek sikerült a kölyköt magániskolába küldeni? Nekem mindig hiányzott néhány pont a 90-ből. Ami érdekes, hogy az igazgató cimbora lett (a valós életben ilyenor automatikusan bekerül
). Kapott kaját, piát, kávét.
Elküldve: 2004. 10. 14. 09:33
Nekem sikerült. Bár előszőr nem, másodszor csak éppen 90 ponttal, most a harmadik kölyöknél már egész jól ment.
Végigmutogattam neki a házat, megkajáltattam(direkt pulykát csináltattam az anyukával), meg bájcsevegtettem a kölykökkel.
Végigmutogattam neki a házat, megkajáltattam(direkt pulykát csináltattam az anyukával), meg bájcsevegtettem a kölykökkel.
Elküldve: 2004. 10. 14. 10:29
Jah Pezsgőfürdő + Toast az nem árt meg Dance meg ilyenek
bye
Updated@2006.12.01.
Updated@2006.12.01.
Elküldve: 2004. 10. 14. 10:57
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 10:00
Nektek sikerült a kölyköt magániskolába küldeni? Nekem mindig hiányzott néhány pont a 90-ből. Ami érdekes, hogy az igazgató cimbora lett (a valós életben ilyenor automatikusan bekerül
). Kapott kaját, piát, kávét.
" F " -es a kiscsaj sz@rik a dolgozatra,az egész család káosz! Most állandóan itatom anyukát hátha lehetne belőle alkoholista!
Elküldve: 2004. 10. 14. 21:09
Idézet: Yep - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 11:57
" F " -es a kiscsaj sz@rik a dolgozatra,az egész család káosz! Most állandóan itatom anyukát hátha lehetne belőle alkoholista!
Fickó elpatkolt,most három nő kerűlt az uralmam alá,nekik annyi! 
bye
Updated@2006.12.01.
Updated@2006.12.01.
Elküldve: 2004. 10. 14. 23:19
A 2. gyerek már magánsuliban nyomja (113 pontot szedtem össze) és mellette melózik is (ilyen gyereket akarok én is
). Viszont a partyt most is csak not bad-re sikerült összehozni, mert hamar feloszlatta a hatóság a tömeget. Aztán mindenki menekült, mint a mérgezett egér!
Ha a kölök nem tanul rendesen, akkor mi lesz vele? Mert az első részben elvitték katonai iskolába és onnantól nem láttam többet.
Ha a kölök nem tanul rendesen, akkor mi lesz vele? Mert az első részben elvitték katonai iskolába és onnantól nem láttam többet.
Elküldve: 2004. 10. 15. 07:40
Az én egyik csajom is F-es lett, nem vitték el, csak állandóan sírt miatta.
Elküldve: 2004. 10. 16. 10:58
Sziasztok!
Nekem is elküldené valaki PÜ-ben hogy hogyan lehet építkezni?
Előre is köszönöm szépen.
BIGfoot
Nekem is elküldené valaki PÜ-ben hogy hogyan lehet építkezni?
Előre is köszönöm szépen.
BIGfoot
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback
Elküldve: 2004. 10. 18. 08:05
Frankón megpusztult a mentésem egy "kisebb" rendszerhiba miatt és kezdhetem elölről az egészet. Pedig a két felnőtt már Mad Scientist, meg Business Tycoon volt, 4500$ napi bevétellel. Persze biztonsági mentés meg nem volt még.
Elküldve: 2004. 10. 18. 23:15
Idézet: Lockny - Dátum: 2004. okt. 18., hétfő - 11:49
Na nekem az ilyenektől egy ideig elmegy a kedvem a játéktól. 
Hidd el, nekem is elment.
Elküldve: 2004. 10. 20. 15:55
Hát nem tom ki hogy van vele, de én egyszerüen nem tudom elhinni, hogy vannak emberek, akik a valós életetüket a gépen próbálják meg lejátszani.
Az még csak-csak érthető, hogy valaki lövöldözni kezd a számítógépen, mert a valós életben nem igazán tolerálnánk, ha nekiállna családokat irtani, de hogy enni-szarni-dolgozni-szexelni is a gépen kelljen neki....
Szerintem mind beteg ember, vagy nem tud kialakítani embertársaival normális kapcsolatot, aki ezzel a játékkal jáccik
Az még csak-csak érthető, hogy valaki lövöldözni kezd a számítógépen, mert a valós életben nem igazán tolerálnánk, ha nekiállna családokat irtani, de hogy enni-szarni-dolgozni-szexelni is a gépen kelljen neki....
Szerintem mind beteg ember, vagy nem tud kialakítani embertársaival normális kapcsolatot, aki ezzel a játékkal jáccik
Ez itt az ön reklámjának a helye!
Elküldve: 2004. 10. 20. 16:51
Szted az, aki pl FIFAzik éjjel-nappal az normális?
Ennyi erővel lemehetne a haverjaivel focizni, vagy ilyesmi.
Izlések és pofonok. Nem kell ilyen véleményt nyilvánítani "rólunk", - szidd inkább a játékot - mert odamegyek és megütlek egy baseball ütővel, mint a GTAban. És akkor azt majd tolerálhatod

OFF: Szerk: Mondjuk sztem a FIFA 2005 már elég jó lett
Ennyi erővel lemehetne a haverjaivel focizni, vagy ilyesmi.
Izlések és pofonok. Nem kell ilyen véleményt nyilvánítani "rólunk", - szidd inkább a játékot - mert odamegyek és megütlek egy baseball ütővel, mint a GTAban. És akkor azt majd tolerálhatod
OFF: Szerk: Mondjuk sztem a FIFA 2005 már elég jó lett
Szerkesztette: Samm 2004. 10. 20. 16:52 -kor
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"
Elküldve: 2004. 10. 20. 17:57
Szerintem csináljunk olyan csapdákat egy erdőben neki , mint a NAM '67-ben és játszon egyedűl számháborút!
Jól van drága barátom?

Súgó
A téma zárva.