The Sims 2.
Elküldve: 2004. 10. 25. 20:22
Idézet: Noninnyo - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 17:59
... Az a baj, hogy miután feltelepítem a játékot, elindítom, el is indul, de az EA logo bejelentkezése után élből reseteli a gépet szó nélkül. Ugyanezt csinálja a 4cds és a dvds változat is...
Vigyázz, nehogy warez legyen belőle. Lassan már semmit sem lehet kérdezni...
Elküldve: 2004. 10. 26. 12:04
Ha egyszer kapok valamelyik allasbol rewardot, es atkoltozok mashova, akkor ujra megkaphatom, vagy azt mar hagyjam a fenebe. 
Pedig en virust akartam csinalni!
Pedig en virust akartam csinalni!
Szerkesztette: Samm 2004. 10. 26. 12:05 -kor
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"
Elküldve: 2004. 10. 26. 12:07
Idézet: Jar papa - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 21:22
Lassan már semmit sem lehet kérdezni... 
A játékkal kapcsolatban kérdezhettek bármit, a védelem megkerülése azonban tabu, hiszen a warez téma itt nem megengedett!
Ott van a figyelmeztető felirat is, de úgy látszik, hogy feleslegesen...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 10. 27. 21:31
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 13:07
A játékkal kapcsolatban kérdezhettek bármit, a védelem megkerülése azonban tabu, hiszen a warez téma itt nem megengedett!
De ő nem is azt mondta, hogy a Sims 2-van az emuláló szoftverbe betöltve, amúgy meg nem számít illegális dolognak a lemez emulálás.
Az meg már attól függ, hogy illegális vagy sem, hogy mit tölt bele az ember.
Elküldve: 2004. 10. 28. 19:16
Egy valami rohadtul idegesít a játékban: ha megváltozik az életkora a Simemnek, akkor a program automatikusan átöltöztei! Ne tudjátok meg, hogy milyen sz@rul néz ki némelyik ezután! Nem lehet ezt a rohadt feature-t kikapcsolni?
Elküldve: 2004. 10. 28. 19:32
Idézet: Garfield - Dátum: 2004. okt. 28., csütörtök - 20:16
Egy valami rohadtul idegesít a játékban: ha megváltozik az életkora a Simemnek, akkor a program automatikusan átöltöztei! Ne tudjátok meg, hogy milyen sz@rul néz ki némelyik ezután! Nem lehet ezt a rohadt feature-t kikapcsolni? 
Hatvan évesen te sem jársz farmerben,mondjuk az a golfgatyó elég hülyén néz ki!
Elküldve: 2004. 10. 28. 23:10
Idézet: Yep - Dátum: 2004. okt. 28., csütörtök - 20:32
Hatvan évesen te sem jársz farmerben,mondjuk az a golfgatyó elég hülyén néz ki! 
Azt nem tudom, hogy 60 éves koromban miket fogok hordani, mert még nem próbáltam ki az öregkort
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2004. 10. 29. 16:25
Az a rossz, hogy ha megöregszik még venni sem tudsz neki olyan normálisabb ruhát.
Elküldve: 2004. 10. 30. 00:42
Idézet: Lockny - Dátum: 2004. okt. 29., péntek - 17:25
Az a rossz, hogy ha megöregszik még venni sem tudsz neki olyan normálisabb ruhát.
Ma kezdtem egy új családot (a régi elszállt
Elküldve: 2004. 11. 14. 13:08
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 12:07
ha viszont a legális soft se indul el a clonecd miatt, akkor azt azért meglehet mondani neki, nem?
ennyire ne szőrözzünk már...
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok
Elküldve: 2004. 11. 14. 18:38
Nem tudom ez warez-e, de én nem érzem annak:
Megvettem 2 napja a Sims2-őt cdn barátnőmnek névnapjára. Szeretném lementeni a 4 darab cdt a biztonság kedvéért, ha esetleg vmi baja lenne az eredetiknek. A 4 cdn található különböző kódsor az gondolom kell (bár még nem lett feltelepítve, így nemtom mire valók). Mivel tudok tökéletes másolatot készíteni a progiról?
A progi 13ezres árát kissé túlzásnak érzem, ezért szeretném lementeni magamnak is, hogy meglegyen VALÓBAN biztonsági másolatként is.
Megvettem 2 napja a Sims2-őt cdn barátnőmnek névnapjára. Szeretném lementeni a 4 darab cdt a biztonság kedvéért, ha esetleg vmi baja lenne az eredetiknek. A 4 cdn található különböző kódsor az gondolom kell (bár még nem lett feltelepítve, így nemtom mire valók). Mivel tudok tökéletes másolatot készíteni a progiról?
A progi 13ezres árát kissé túlzásnak érzem, ezért szeretném lementeni magamnak is, hogy meglegyen VALÓBAN biztonsági másolatként is.
Elküldve: 2004. 11. 15. 01:33
Idézet: Orgi - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 18:38
clonecd.
de bunkó leszek: ha már megvan az eredeti, nyugodtan töltsd le a warezt.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok
Elküldve: 2004. 11. 24. 19:28
Sziasztok 
Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy adott lakásom, amit át akarok építeni, és az egyik falat meg akarom szüntetni, azt hogy tudom megcsinálni? Sehol nem találtam olyat, hogy törlés
thx
X.
Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy adott lakásom, amit át akarok építeni, és az egyik falat meg akarom szüntetni, azt hogy tudom megcsinálni? Sehol nem találtam olyat, hogy törlés
thx
X.
Elküldve: 2004. 11. 25. 00:55
Idézet: Xabi - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 19:28
Sziasztok 
thx
X.
thx
X.
A Ctrl gombot kell nyomva tartanod és kihúzod a törölni kívánt falat.
Elküldve: 2004. 11. 28. 00:46
Idézet: Xabi - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 21:03
thx 
Nincs mit. Látom, nem játszottál az első résszel.
Elküldve: 2004. 11. 28. 10:43
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 1:46
Nincs mit. Látom, nem játszottál az első résszel. 
Hát nem, most játszom simsel életemben először, csodálkozok rá dolgokra, viszont hatarozottan elkezdtem függeni... Ezt sem hittem volna, de hónapok óta az első játék, ami tartósan leköt
Elküldve: 2004. 11. 28. 14:47
Idézet: Xabi - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 10:43
Hát nem, most játszom simsel életemben először, csodálkozok rá dolgokra, viszont hatarozottan elkezdtem függeni... Ezt sem hittem volna, de hónapok óta az első játék, ami tartósan leköt 
Először én is sokat játszottam vele, de aztán egyik napról a másikra meguntam. Az első résszel többet foglalkoztam.
Elküldve: 2004. 12. 03. 16:49
Én is kipróbáltam a Sims 2-őt. Találtam benne egy-két bugot, pl tűz ütött ki a konyhában, és ráégett a tűzhelyre az omlett, onnastól kezdve a tűzhelyet se használni, se eltüntetni nem lehetett. Így jártam egy franciaággyal is, de azt még csak odébb se lehet rakni, se beágyazni, se eladni. Tudja valaki a megoldást?

Súgó
A téma zárva.