Könyörgöm, valaki segítsen, mert lassan öngyilkos leszek...
Kálváriám ugyebar az MSI K8N Neo Platinummal kezdodot... Abbol elhasznaltam kettot, ugyanis ma ugy gondoltam, elegem van belole, visszaviszem gariba... Vissza is vittem, es kicsereltem egy ASUS K8N-E deluxe-ra (szitazott 1.05-os raadasul...

)
Najo, hazahoztam, osszedugtam, meglepodtem... Ugyanis be se indult.. Azaz egyszer be, de onnantol kezdve...
Nahjo, borult a bili, vissza a boltba, szar a lap, dvid keri 1 honapon belul a 4. s754-es lapjat...
Hazahoz, sírvafakad. Ugyanaz... Illetve megse.., mert ez legalabb elindul... Igaz, mar fel se csippan... Megint ugy volt, nem kapcsolt be az elejen, szentsegeltem, akkor bekapcsolt, meg a winfosba is bejutottam, kikapcs, hangkari, eger ra, erre megint jatssza a hullat... Ez az utolso allapot. Probaltam mas tappal, mas VGA-val, mas memoriaval, egyedul mas procival nem... (ha egyaltalan lehet az a bunos? Ha igen, hogyafaszomba, amikor reggel meg tokeletesen ment minden az MSI-vel?

) Es egyszeruen nem jovok ra, hogy mi a szarert nem megy ez a tetu!
(ahh, megnyertem volna a lottot, mar mac-em lenne..)
Valaki pls segitsen... A boltba meg mar nincs pofam bemenni... Valakinek alami mentootlete?