Szerintetek jövedelmező lenne e a következő vállalkozás:
Adott egy épület. Nem túl nagy, egy normál házméretnyi. Ez fel van osztva kisebb szobákra, a szobák falát vastagabb gumiréteg fedi. Minden szobában van egy kisebb cella, amiben különböző tárgyak vannak (faszék, javíthatatlan elektromos eszközök, 10 forintos szovjet monitor, commodore plus 4, szakadt ruhák, elromlott TV, nem használt játékok, stb).
A cél az, hogy aki éppen ideges, vagy unatkozik, bezárkózzon egy ilyen szobába, és ezeket a tárgyakat szétverje, erőből üsse. Szerintem ez tök jó lehet

Nem vagyok vadember, meg semmi vandalista hajlamom nincsen, de én kipróbálnám. Japánban van is ilyesmi, de az egyszerűbb, meg nem teljesen ugyanez.
Gondoljatok bele, akinek szerelmi bánata van, vagy megbukott az államvizsgán, annak milyen jól jöhet. Természetesen fizetni kellene a szolgáltatásért. És a szétverendő anyagokat sem kell megfizetni, elég csak beszerezni ismerősöktől, vagy akárhonnan. És még fűtés se kell, csak áram, meg mondjuk WC. Nem jó ötlet? A neve pedig Zúzda lenne. Milyen engedélyek kellenének vajon egy ilyenhez?
Szerkesztette: Dextrose 2005. 05. 05. 21:46 -kor