Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 10. 09. 10:11
Ugy értem, hogy rezisztenssé váltam a szerotonin fokozó anyagokra...
Az idegrendszer viselkedését nemigazán lehet ennyire "elhangolni" csupán a táplálkozással.
Szóval, ha abbahagyod a tejivást, s még mindig nem leszel boldog, akkor nehogy arra következtess, hogy "ez már így marad a tejtől". Mert ha a bolhának levágják a lábát, a bolha is megsüketül.
Ha tehát felhagysz a tejjel, s nem leszel boldog, gondold csak el, mi az, ami még paraméter lehet a boldogság esetében. Majd ha megtalálod mind az 5000 paramétert, akkor boldog leszel?
Nézz körül a világban: akik boldogok, azok nem isznak talán napi 1 liter tejet? (sokkal többet is, pl. én is nagy tejivó voltam, asszem sokkal boldogabb, mint most, talán vissza kéne szoknom a tejre ismét)
Szerkesztette: Warrior 2011. 10. 09. 10:39 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."