HWSW Informatikai Kerekasztal: Kérdezz a világról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (397 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 395
  • 396
  • 397
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kérdezz a világról! Értékeld a témát: ****- 4 szavazás

#7921 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 04. 20. 08:59

Idézet: Nevergone - Dátum: 2015. 04. 20. 09:19

Csak a konyhai tűzhely használ gázt és közeledik a csere ideje. Nem biztos, hogy gáztűzhely marad, az indukciós tűzhelyek nagyon szimpatikusak. Viszont akkor minek fizessük az átalányt.

Ha van annyi villanyod.
Make love not Wor.

#7922 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 04. 20. 09:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 04. 20. 09:59

Ha van annyi villanyod.

Nyilván, de az már egy másik történet.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#7923 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 04. 20. 09:16

Idézet: Nevergone - Dátum: 2015. 04. 19. 21:55

Igen, azt gondoltam, hogy ez nem olyan téma, amit akárki megcsinálhat. Kb. van valami infó a munkaigényről, várható költségekről?

Ja, netes első találatok is. Pár hónap üygintézés, kijönnek, megnézik, alső hangon is verni fogja a 100ezrest és akkor jönnek a mellékesek, mert ez nem egy készülékáthelyezés, vagy csere, hanem mivel a vezeték, ott sem mindegy, hogy milyen fajta, mert ezek szerint nem az óra utáni rész, hanem a háznak a közös fővezetéke, vagy mi? Itt megnézik a kéményt, bekérik a bizonylatokat, aztán mivel átalakításnak minősül, egyből jönnek a szellőzéssel, egyébbel, ezek még járulékos költségek lehetnek. Ha ez a szakasz óra utáni és éppen megszüntetnéd, akkor egyszerűbb lehet történet, de itt az útvesztőben bármi lehetséges.

Keresel a környéken egy gázos céget és megkérdezed, fejből mondják a szabályokat, felmérik, megfejtik, lerajzolják, aláírják, ésatöbbi.
Make love not Wor.

#7924 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 04. 20. 09:40

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 04. 20. 10:16

Ha ez a szakasz óra utáni és éppen megszüntetnéd, akkor egyszerűbb lehet történet, de itt az útvesztőben bármi lehetséges.

Idézet

2.) Egy olyan háztömbben, aminek egy gázórája van és a lakók átalányt fizetnek, lehet szüneteltetni a gázvételt? Nem biztos, hogy marad a gáztűzhely, viszont ha más lesz helyette, akkor szeretnénk leplombáltatni. A csövet meghagynánk, mert később még jól jöhet.

Mindenképpen óra utáni, mert az egész háztömbnek egy gázórája van.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#7925 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 19:53

Megint elvágtam az ujjamat PVC vágóval :omg: 2 hete is elvágtam és most sikerült fél centivel mellé vágnom :D a másik már be is gyógyult, bár elég mély volt a vágás. Habár nem vérzett sokat. Igaz azért nem, mert a neten láttam (diresta) egy hatékony és gyors vérzés elállítási módszert. Pillanatragasztó!

Gyorsan lezárja a sebet, nem kerül bele már utána semmi. Na persze itt jön a kérdés, hogy a cián nem-e kerül bele a vérembe? Mondjuk nem haltam meg 2 hete, és most is így tettem, mert sajnos nagyon olyan helyen van a vágás, hogy mindig felsértem és bekötözni se nagyon lehet. (Hüvelykujj teteje/oldala, a körömbe is belement egy picit a penge... jajj....)

Mondjuk nem a sebbe, hanem a vágást kentem be vele. A felületét ragasztottam végülis össze. Meg az alvadt vérbe kerülhet bármi, az csak nem baj már, elvégre az már kívül van, nem a szervezetben. Nyilván picit kivéreztettem magam és után kentem be. szóval seblezárónak :)

Szerkesztette: des 2015. 10. 10. 19:56 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#7926 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 09:40

Azt hittem már, hogy Dextrose izzította be a topikot. Nem lesz tőle bajod, általános módszer ez a ragasztózás. Jó, nem a leghigénikusabb mód, de azért egész sokat túlélték.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#7927 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 14:24

Oh, köszi :) Meg szerintem jobb is mint a kötözés, ha az csak nehézkesen lehetséges. persze így se árt egy sebtapasz pluszba.

Szerkesztette: des 2015. 10. 11. 14:24 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#7928 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 16:49

Ez igazából szvsz fölösleges. Ezt csak akkor van értelme csinálni, ha esélyes, hogy valami olyan kerül nélküle a sebbe, ami nem oda való. Ha csak a vérzést akarod elállítani, akkor egyszerűen szorítsd össze a seb széleit. Mondjuk minél mélyebb, annál érdemesebb kicsit hagyni vérezni, mielőtt elállítod. Ha meg esélyes, hogy maradt is valami ami fertőző lehet, akkor egy oltásért jelentkezni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (397 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 395
  • 396
  • 397
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó