The Elder Scrolls IV
Elküldve: 2006. 03. 24. 22:54
Gazdi: pedig még lesznek hasonló kérdéseim.
Most már figyelem majd az iránytűt meg az objective-ket, mert eddig csak császkáltam. Ez óriási terület, tehát esélyt nem látok rá, hogy valaha is végigvigyem.
Elküldve: 2006. 03. 24. 23:05
Idézet: weigertj - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 22:50
Lecseréltem az NGO ATI drivert Omegára. Megérte!!! Magasabb framerate, a karakterek arca sokkal szebb.
A bajom csak annyi, hogy időnként hibaüzenettel kilép a winbe a game, de ez nemcsak nálam fordul elő.
A bajom csak annyi, hogy időnként hibaüzenettel kilép a winbe a game, de ez nemcsak nálam fordul elő.
Sajna nálam is, és találtam egy helye ahol kétlépésenként kilép.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 03. 24. 23:41
no bepróbáltam a 800*600-at, és simán viszi a progi.
Az erdőben elég lassú
, de a városokban meglepő módon szélsebes. Pedig a Morrowind épp a városokban fektette meg az ember gépét.
BTW nekem még eddig egyszer sem fagyott ki a játék
A párbeszédek eléggé bugosak, majd holnap kifejtem bővebben, hogy addig is izgalomban tartsalak benneteket
szerk.: holnap nagyfelbátorodva lehet, hogy 1-2 effektet is bekapcsolok :Đ
Az erdőben elég lassú
BTW nekem még eddig egyszer sem fagyott ki a játék
A párbeszédek eléggé bugosak, majd holnap kifejtem bővebben, hogy addig is izgalomban tartsalak benneteket
szerk.: holnap nagyfelbátorodva lehet, hogy 1-2 effektet is bekapcsolok :Đ
Szerkesztette: Cadaver 2006. 03. 24. 23:45 -kor
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 03. 25. 00:23
Bementem egy házba, és nem tudok kijönni. Kifelé minden ajtó lockpick/key-es, és kulcsom nincs, a pickeket meg mind beletörtem. Ilyenkor mi van?
Elküldve: 2006. 03. 25. 00:24
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 0:23
Bementem egy házba, és nem tudok kijönni. Kifelé minden ajtó lockpick/key-es, és kulcsom nincs, a pickeket meg mind beletörtem. Ilyenkor mi van?
szívás...
quickloadra gondoltál?
Szerkesztette: Botinho 2006. 03. 25. 00:24 -kor
...everybody lies...
Elküldve: 2006. 03. 25. 00:25
Na kivettem az audigyt adok egy prószát az alc850-nek, hátha.
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 03. 25. 02:02
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 0:25
Na kivettem az audigyt adok egy prószát az alc850-nek, hátha.
Nevezd át a music könyvtárat, nekem az segített.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 03. 25. 02:32
Na itten vagyok már én is, megvan a game este óta (még nem az enyém ez a CE, az majd hétfőn érkezik, de a szomszéd sráctól lenyúltam gyorsan ha már volt olyan hülye hogy hazahozta a hétvégére az egyetemről ;]), azóta se cigi, se pia, se asszony, se levegő, se semmi, úgy belemerültem hogy mire felnéztem már hajnali fél három van.
6600gt+2.8proc+1gb mem, 800x600ban játszok, 4xAA, 4xAF, Bloom, medium alapbeállítások csúszkái vagy maxolva, vagy 3/4 környékén. Egyedül a grass árnyéka van kikapcsolva, és a grass distance van 1/4 körül. Gyors, város és zárt területeken villámgyors, terepen 25 körül mozog az fps - számomra mindez tökéletes, nem is akarok jobbat ennél, csak ez maradjon így végig ;]
A játékról majd írok egy revjút, ha megtaláltam az állam...
Ezzel kapcsolatban kérnék mindenkit, hogy akinek van ideje, kedve és energiája, értékelhetné a játékot. Úgy, mint általában a cikkekben szokás, példákkal megmagyarázva egy-egy pontot, nem csak 1-2 mondatban hogy jó, király, hello... Felraknám a HQra mint magyar játékosok értékelését. Mindig csak a gamespot, meg egyéb nagyok értékelését fordítjuk, de mostmár mi is játszhatunk, hát akkor miért ne legyen kinn magyar cikk? ;] Szal akinek van kedve, dobjon egy mail a cikkel, info-kukac-oblivionhq.hu-ra.
Megyek is vissza, vár Natasha, a Breton mágusom. Ma még lovat kell szereznem ;] Bármi áron...
6600gt+2.8proc+1gb mem, 800x600ban játszok, 4xAA, 4xAF, Bloom, medium alapbeállítások csúszkái vagy maxolva, vagy 3/4 környékén. Egyedül a grass árnyéka van kikapcsolva, és a grass distance van 1/4 körül. Gyors, város és zárt területeken villámgyors, terepen 25 körül mozog az fps - számomra mindez tökéletes, nem is akarok jobbat ennél, csak ez maradjon így végig ;]
A játékról majd írok egy revjút, ha megtaláltam az állam...
Megyek is vissza, vár Natasha, a Breton mágusom. Ma még lovat kell szereznem ;] Bármi áron...
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]
Elküldve: 2006. 03. 25. 09:31
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 2:02
Nevezd át a music könyvtárat, nekem az segített.
Nope
Szerkesztette: JonesC 2006. 03. 25. 09:37 -kor
Idézet
Elküldve: 2006. 03. 25. 10:04
Egyébként, ha nem waterfronton vagyok, hanem visszamegyek a városba, akkor nem gyön a kilépés. Remélem lesz patch.
Idézet
Elküldve: 2006. 03. 25. 10:38
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 10:04
Egyébként, ha nem waterfronton vagyok, hanem visszamegyek a városba, akkor nem gyön a kilépés. Remélem lesz patch.
Probaltad ujratelepiteni? Lehet, hogy CRC-s vagy serult az adott file es azert dobal ki... :confused:
Nalam nem volt fagyas, viszont amikor kileptem akkor szinte mindig jott a szokasos Oblivion.exe hiba tortent, stb. szoveg.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2006. 03. 25. 10:46
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 10:42
gamespot 9.6ot adott ra.
Kaszálni fog, nem egy rosszul összedobott játék.
Ezt már abból lehetett tudni, hogy a Morrowind megalkotója, a Bethesda Softwareworks fejleszti.
Elküldve: 2006. 03. 25. 11:56
eszmeletlen egy jatek:) nagyon ki van talalva- tenyleg igaz h akar tobb tucat orat is el jatszogathatc vele annelkul h megunnad
erosen goty szagu a dolog
erosen goty szagu a dolog
Elküldve: 2006. 03. 25. 12:10
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 0:23
Na ezzel én is megszívtam tegnap, bementem Chorrolban a Fighter's Guildbe, de kifelé már be volt zárva az ajtó
Ráadásul még nehezen kinyitható zár volt az ajtón, vagy 30 lockpicket elbaxtam mire sikerült kikecmeregnem
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 03. 25. 12:30
Mire végre elkezdek majd ezzel jáccani, talán kijön hozzá egy 100 megás patch és nem lesznek ilyen gondjaim mint nektek
Bár nem valószínű h 1 héten belül patch várható
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2006. 03. 25. 12:32
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 12:10
Na ezzel én is megszívtam tegnap, bementem Chorrolban a Fighter's Guildbe, de kifelé már be volt zárva az ajtó
. Persze az auto-save-et hiába töltöttem vissza, mert a házon belüli állapotot tölti be, nem pedig azt a pilanatot mielőtt betoppanék a házba. Quicksave-et 45 perce nem nyomtam, mert városban minek az...
Ráadásul még nehezen kinyitható zár volt az ajtón, vagy 30 lockpicket elbaxtam mire sikerült kikecmeregnem
De nekem 1 lockpickem volta, azt az auto lock sikeresen bele is törte.. Ilyenkor?
Elküldve: 2006. 03. 25. 12:47
Kipróbál(nám) a játékot de, valamiért amikor vér vagy bármi más azonos funkcíót használó effekt kerül a képre az fps hirtelen 0.1-re esik. Amíg az el nem tűnik. Mit kellene átállítani, hogy ez ne legyen ilyen?
Elküldve: 2006. 03. 25. 12:51
Idézet
De nekem 1 lockpickem volta, azt az auto lock sikeresen bele is törte.. Ilyenkor?
Tényleg várjam meg, amíg kinnyit a bolt reggel, ahol bent ragadtam? :confused: Ha tényleg így van, akkor a bolt tulaja halál fia..

Morrowindben úgy volt, hogy megnyitod a consolet a 0 gombbal, rákattintasz egérrel az ajtóra, és beírod, hogy UNLOCK.
Szerkesztette: Zennorious 2006. 03. 25. 12:52 -kor
Elküldve: 2006. 03. 25. 12:59
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 12:32
Tényleg várjam meg, amíg kinnyit a bolt reggel, ahol bent ragadtam? :confused: Ha tényleg így van, akkor a bolt tulaja halál fia..

Várj
Van valahol egy ilyen gomb, hogy várakozás. Pikk-pakk eltelik azaz idő, amíg a gyanútlan boltos belesétál a halálába :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

Súgó
A téma zárva.