Hááát! Sz'al nekiálltam én is. Mit is mondjak?! Jobban várom a Dark Messiaht, de amíg nem jön, ha meg tudom buherni, akkor ezzel fogok játszani egész nyárig... Még nem panaszkodok, csak megjegyzés szinten, ennyire bugos játékot még nem láttam (na jó, de. A lock on 1.12). időnként a dungeonokban összemosódnak a textúrák, villog a gép, folyton elszámolja magát, aztán egy idő után a szabadban is elkezdi. Tegnap teljesen tönkrementem tőle, amikor a goblin testvérháborút kellett megállítanom... Ha szétfolyik a kép, teljesen leakad a gép, FPS=0,0001

20 másodperc, mire folyamatosan fordulva olyan irányba tudok nézni, ahol nincs összefolyva (merthogy általában csak 3 irányban rossz, a 4.-ben nem

) Ma ha hazaértem felpróbálom az új Nv drivert, aztán kiderül... Amúgy nagyon tetszik meg minden, de van benn pár dolog, amiben előreléphetett volna az elődeihez képest, és nem tette, vagy csak kissé. (vívás, íjászat, szögletes fordulatok /Morrovindben majdnem jobb volt/) Totál dinamikátlanok a mozdulatok... Csalódtam. Viszont egész tűrhetően (1024x768, No HDR, No árnyék, minden más maxon), az erdőket kivéve viszi a 20 fps-t nálam... Pedig kevesebbre számítottam... Azért a Bethesda tud valamit. Amúgy hogy tudok csak megfogni valamit? (nem eltenni, csak felemelni, eldobni...)
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-=
Oldalam=-
-=
Oblivion mod=-
ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe