HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#1781 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 27. 06:57

SPOILER

Ott tartok hogy Bruma-ban el kéne tegyem láb alól a maradék két kémet, de a ház persze zárva van ahol elvileg vannak. Tehát vagy fel kéne törni a zárat (lockpick-em persze egy darab sincs...), vagy a kulcs kéne.

Ha valaki tudna valami nyomot adni, hogy merre lehet a kulcs azt megköszönném.  :respect:
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1782 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 09:41

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 0:41

Mihez? Mire osszegyujtottem ezeket a modokat a jatekkal foglalkozo oldalakrol rament kb. kemeny fel oram. :D

A no fast travel/realtime modra gondolok.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1783 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 09:44

Idézet: scip - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 6:48

A fovarosban a kikötőben megtalálod az embert akit keresel. 1 előfeltétele van azért... dutyiba kell kerülnöd és adnak majd egy rejtélyes cetlit amit elviszel a mukinak és egy teszt után már tagja is vagy a céhnek.

Nem muszály dutyiba kerülni. Össze kell haverkodni egy koldussal, és az elmondja hol lehet megtalálni.

Egyébként érdekes, hogy tegnap meggyógyult a játék, egyszer se lépett ki, csak amikor én kiléptem, adta az oblivion.exe-s hibát, de az kit érdekel?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1784 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 09:54

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 3:33

időnként a dungeonokban összemosódnak a textúrák, villog a gép, folyton elszámolja magát, aztán egy idő után a szabadban is elkezdi.
Amúgy hogy tudok csak megfogni valamit? (nem eltenni, csak felemelni, eldobni...)

A technikai hibákra megoldást >>itt<< találsz. Olvasd el, biztosan megoldja a gondokat.
Megfogni valamit a "Grab"-bel lehet. Nézd meg a bellításokat. Alapból biztosan valami "e" vagy "f" vagy környékbeli betű az. Jókat lehet szórakozni azzal is. Pl. hullákat legördíteni a domboldalon. :]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1785 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 10:10

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 9:41

A no fast travel/realtime modra gondolok.

Nem igazan ertelek. Attol, hogy ezeket feltettem meg ugyanannyit jatszok vele, mint elotte. Az hogy a jatekban kevesebb ido telik el igy az mas dolog, de sztem jobb igy. Nem loverseny ez a jatek, a foszalat ugyse tervezem a kozeljovoben folytatni.
Mondjuk az idot lehet hogy atirom 1.5-2x szorzora, mert a beszelgetesek, lada nyitogatasok, stb. kozben nem megy az ido...
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1786 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 10:13

van egy buzogányom (Necromanta), volt egy sebzése az elején (alap+5 fire/hit) most csak sima sebzése van, már nem világit. Fel tudom valahogy tölteni?
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

#1787 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 10:16

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 10:10

Nem igazan ertelek. Attol, hogy ezeket feltettem meg ugyanannyit jatszok vele, mint elotte. Az hogy a jatekban kevesebb ido telik el igy az mas dolog, de sztem jobb igy. Nem loverseny ez a jatek, a foszalat ugyse tervezem a kozeljovoben folytatni.
Mondjuk az idot lehet hogy atirom 1.5-2x szorzora, mert a beszelgetesek, lada nyitogatasok, stb. kozben nem megy az ido...

Nem azt mondtam, hogy ne tedd, vagy rossz dolog, csak csodálkoztam, hogy ennyi időd van egy játékra.

Idézet

#1788 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 10:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 10:16

Nem azt mondtam, hogy ne tedd, vagy rossz dolog, csak csodálkoztam, hogy ennyi időd van egy játékra.

Most egy jo darabig csak ezzel a jatekkal fogok jatszani. :cool:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#1789 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 10:46

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 10:10

Főküldiket érdemes csinálgatni egy cseppet?
Én eddig csak annyit csináltam, hogy elvittem az amulettet Chorrolba, ott kaptam némi tápot (tárgy, ló stb.) ilyesmik várhatók a további main questekben is?

Arénában kábé hány embert kell legyakni, hogy bajnok legyek?

A fővárosban hol találom az őrök kapitányát Hienymoius Lexet? (valami hasonló kellően idióta neve van ;) )
Faster! Harder! Cadaver!

#1790 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 10:47

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 3:33

Hááát! Sz'al nekiálltam én is.

A driver hülyeségeit ne varrjuk már a játék nyakába... :rolleyes:
Faster! Harder! Cadaver!

#1791 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 10:51

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 10:47

A driver hülyeségeit ne varrjuk már a játék nyakába... :rolleyes:

:up: Így van, grafikai bugot nem is igazán találtam még benne, csak kilépegetőset/kifagyogatósat.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1792 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 11:02

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 10:51

:up: Így van, grafikai bugot nem is igazán találtam még benne, csak kilépegetőset/kifagyogatósat.

Remélem a repülő szőnyeget mindenki megtalálta a Kvatch-i templom alagsorában. :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1793 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 11:04

Szedjétek le torrentről a complete strategy guide-t (640mb). Benne van minden A-Z-ig, az összes küldetés, easter eggek, mindenről térkép, az összes helyszinnel, az összes lénnyel a játékban, meg minden. Persze én sem ez a alapján fogok játszani, de azért jól jöhet, ha elakadnátok.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1794 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 11:35

Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 11:13

van egy buzogányom (Necromanta), volt egy sebzése az elején (alap+5 fire/hit) most csak sima sebzése van, már nem világit. Fel tudom valahogy tölteni?

mage guild-ben jópénzért feltöltik
de biztos van más megoldás is...
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1795 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 12:02

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 10:46

Főküldiket érdemes csinálgatni egy cseppet?
Én eddig csak annyit csináltam, hogy elvittem az amulettet Chorrolba, ott kaptam némi tápot (tárgy, ló stb.) ilyesmik várhatók a további main questekben is?

Arénában kábé hány embert kell legyakni, hogy bajnok legyek?

A fővárosban hol találom az őrök kapitányát Hienymoius Lexet? (valami hasonló kellően idióta neve van ;) )

Passz, en se tartok elorebb perpillanat. :)

Sztem olyan tucat ellenfel lehet a bajnoki cimig.

Az a csoka mindig mashol van, Waterfronttol a Market Districtig barhol elofordulhat. :D

#1796 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 12:04

Idézet: acu - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 11:35

mage guild-ben jópénzért feltöltik
de biztos van más megoldás is...

Az egyikfajta oltar a vadonban feltolti, a nevere nem emlekszem a toltokepernyon levo tippeknel olvastam en is.

#1797 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 12:08

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 13:04

Az egyikfajta oltar a vadonban feltolti, a nevere nem emlekszem a toltokepernyon levo tippeknel olvastam en is.

igen, olvastam én is, valami "Aywin" vagy mi a neve az oltárnak, de nem sikerült feltöltenem a cuccot. (lehet rosszul csináltam valamit)
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1798 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 12:11

Idézet: acu - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 12:08

igen, olvastam én is, valami "Aywin" vagy mi a neve az oltárnak, de nem sikerült feltöltenem a cuccot. (lehet rosszul csináltam valamit)

Jaja, de van belole tobb is, van amelyik a karakter HP-jat es tsait toltogeti fel, vagy bonust ad Magiskara orakon at, lehet, hogy te azt talaltad meg.

#1799 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 27. 12:26

Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 10:13

A többiek válaszait kiegészítve: barlangokban lehet találni hozzá valami követ, talán W-vel kezdődik a neve, kékes fényű dupla hatszög alapú gúlára csiszolt formája van, ha jól emlékszem. Az feltölti a hasonló tárgyakat és nem is igazán nehéz hozzájutni.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1800 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 12:55

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 11:26

A többiek válaszait kiegészítve: barlangokban lehet találni hozzá valami követ, talán W-vel kezdődik a neve, kékes fényű dupla hatszög alapú gúlára csiszolt formája van, ha jól emlékszem. Az feltölti a hasonló tárgyakat és nem is igazán nehéz hozzájutni.

nekem az nem csinal semmit... azt irja h mivel a magickam tele van ezert nem csinal semmit.. az lehet h manat tolt?

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.