Nekem nem indul az Oblivion mod manager, ami kell a térkép modhoz. Mindig hibázik, le is szedtem.
The Elder Scrolls IV
Elküldve: 2006. 03. 28. 20:45
Nem választottál egyszerű modszert, az biztos. 
Nekem nem indul az Oblivion mod manager, ami kell a térkép modhoz. Mindig hibázik, le is szedtem.
Másnak megy? Sunrise, te mivel rakod be a modokat?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 03. 28. 20:51
En csak siman bemasolom a Data konyvtarba az .esp fileokat aztan inditasnal beikszelem a Data Files opcional.
Spec nem probaltam meg ki a szines terkepet, szal arrol nem tudok nyilatkozni.
Spec nem probaltam meg ki a szines terkepet, szal arrol nem tudok nyilatkozni.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2006. 03. 28. 21:32
Grrr
!!!
Állandóan kilép súlyos hibával!!! Nem hiszem el. Pedig még vgadrivert is frissítettem. Játszok egy 10 percet kilép.
Nehogy azt mondjátok, hogy winfos reinstalll, mert...nincs rá időm, erőm.
Állandóan kilép súlyos hibával!!! Nem hiszem el. Pedig még vgadrivert is frissítettem. Játszok egy 10 percet kilép.
Elküldve: 2006. 03. 28. 21:39
Látogass el ide: Unfficial Technical FAQ
De valószínűleg valami codec okozza. Írtsad le mindet.
De ha más a hiba, nézd meg a fenti linket, ott van minden, ami kell. Mondjuk már volt ez a téma 1-2-3 oldallal visszáb is...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 03. 28. 21:47
Idézet: XCsaCsa - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 22:32
Grrr
!!!
Mindenhol csinálja, vagy egy bizonyos területen? Mert nekem a játék elején waterfronton kétlépésenként kilépett. Azután visszatöltöttem egy korábbi állást és teljesen másfele menve meggyógyult. Késöbb már ott is hiba nélkül ment.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 03. 28. 21:49
Azért elég sok számomra nagyon idegesítő butaság van a játékban. Kezdve a már korábban említett elpárolgó emberekkel. De egyébként az npc-k sokszor akadnak be terepobjektumokba, és akkor csak menetelnek bőszen előre vissza-visszapattanva a falról
De ennél sokkal jobban zavar, hogy aszongya menjek el érte qrva gyorsan azonnal, meg minden, de lovat nem adnak, mennyé gyalog de qrva gyorsan
Nem baj én csakazértis elhoztam egy lovat
De ami vicces, hogy 50km-el arrébb ahova menni kellett, amíg nem szálltam le a lórol minden ok, mindenki barátságos, aztán leszállok, és amikor vissza akarok szállni, akkor mindenki rámtámad, hogy tolvaj
Pff, itt borult el az agyam. Na meg a harc, hogy minden fegyver olyna mintha hurkapálcával böködném az ellenfeleket, 10.15 nyílvessző meg 25-30 kardcsapás kell, hogy elpatkoljanak. Az életvíz meg olyan ritka mint a fehér holló, és alig gyógyít. A vadonban minden élőlény ellenséges, és provokáció nélkül rámtámad. Szóval biztos jó játék ez, de továbbra is csak vérbeli rpg fanoknak. Számomra az ilyen idegesítő dolgok miatt élvezhetetlen. Az mondjuk már csak ízlés kérdése, de nekem a varázslat meg mágia is túl nagy súlyban van jelen, ki nem állhatom a hókuszpókuszt. Erre minden pór karakter már alapból egy csomó mágikus képességgel indít. Egy szó mint száz nem nekem való ez. Maradok a Thiefnél. Na meg a Deusexnél.
De ennél sokkal jobban zavar, hogy aszongya menjek el érte qrva gyorsan azonnal, meg minden, de lovat nem adnak, mennyé gyalog de qrva gyorsan
Elküldve: 2006. 03. 28. 21:54
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 20:51
En csak siman bemasolom a Data konyvtarba az .esp fileokat aztan inditasnal beikszelem a Data Files opcional.
Ez a színes térkép cucc nem olyan kiterjesztésű, kell hozzá az a vacak, el nem induló telepítő sz@r.
Elküldve: 2006. 03. 28. 21:59
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:39
Látogass el ide: Unfficial Technical FAQ
De ha más a hiba, nézd meg a fenti linket, ott van minden, ami kell. Mondjuk már volt ez a téma 1-2-3 oldallal visszáb is... 
Köszönöm. an némi igazaságalapja annak amit mondtál, ugyanis vmi mpeg2-es fájlt írt ki a hibajlenetésnél.
Akkor codecek uninstall. De a fontosabbakat visszarakhatom ugye?
Elküldve: 2006. 03. 28. 22:02
Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:49
a már korábban említett elpárolgó emberek... az npc-k sokszor akadnak be terepobjektumokba, és akkor csak menetelnek bőszen előre vissza-visszapattanva a falról... Nem baj én csakazértis elhoztam egy lovat
De ami vicces, hogy 50km-el arrébb ahova menni kellett, amíg nem szálltam le a lórol minden ok, mindenki barátságos, aztán leszállok, és amikor vissza akarok szállni, akkor mindenki rámtámad, hogy tolvaj... Na meg a harc, hogy minden fegyver olyna mintha hurkapálcával böködném az ellenfeleket, 10.15 nyílvessző meg 25-30 kardcsapás kell, hogy elpatkoljanak. Az életvíz meg olyan ritka mint a fehér holló, és alig gyógyít. A vadonban minden élőlény ellenséges, és provokáció nélkül rámtámad.
Egy szó mint száz nem nekem való ez. Maradok a Thiefnél. Na meg a Deusexnél.
Egy szó mint száz nem nekem való ez. Maradok a Thiefnél. Na meg a Deusexnél.
Thief+Deus Ex páros:
Az NPC-k beakadnak, van ilyen, nem csak itt fordul elő.
Elküldve: 2006. 03. 28. 22:08
Ez így olyan mintha, bármit elveszel bárhonnan, akkor arról mindenki fénypostával sürgönyt kapna azonnal
Ez a legnagyobb baj vele. A nyílból elég kevesebb ha fejbe találod, nade ne már, úgy néz ki az ellenfél mint a sündisznó a fejéből állnak ki, és még harcol? A Deusexben egy fejlövés, azt csá. Lennie kéne itt is egy realistic nehézségi szintnek.
Elküldve: 2006. 03. 28. 22:09
Idézet: XCsaCsa - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:59
Köszönöm. an némi igazaságalapja annak amit mondtál, ugyanis vmi mpeg2-es fájlt írt ki a hibajlenetésnél.
Nekem csak a K-lite volt fenn, amivel eddig minden más ment. De marad az mplayer, amihez nem kell codec.
A mpeg2dmx.ax fájl azért hibádzik, mert valószínűleg a kodek(pakk) (Nimo, k-lite, Codec Pack All in 1, DefilerPak, cole2k, Ace Megapack, etc) régi verziót telepít/telepített fel. Esetleg egy nagyon új verzióval működhet, de nem biztos. Inkább le kell szedni őket. Ott az mplayer meg a VLC.
Elküldve: 2006. 03. 28. 22:14
Mumia, ezt a lopás dolgot én is rühellem (telepata őrök...
), a harchoz meg nincs jó sebzésmodell, ez van. Hozzá lehet szokni. Nálam a Deus Ex az abszolút király, nem is tudnék igazán hibát mondani belőle, de az Oblivion más tészta. Ebben hatalmas terület van, nagy szabadság, sok-sok dolog, ezért nem lehet minden tökéletes. De majd a hivatalos patchek, modok, meg a fan modok majd szépen javítják a hibákat.
Elküldve: 2006. 03. 28. 22:19
f@szom az arénába.
I. 5fps-nél többet nem bírok kicsikarni belőle, noha a város akármelyik részén 20-30 frame van.
II. állandóan tűzlabdával dobál a varázsló (meg van egy íjász, ill harcos is), vámpírnak meg nem tesz igazán jót a tűz.
inkább ezt most hanyagolom...
I. 5fps-nél többet nem bírok kicsikarni belőle, noha a város akármelyik részén 20-30 frame van.
II. állandóan tűzlabdával dobál a varázsló (meg van egy íjász, ill harcos is), vámpírnak meg nem tesz igazán jót a tűz.
inkább ezt most hanyagolom...
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 03. 28. 22:28
Tudtam én, hogy heccsátra kell menni. Mint a CS-ben.
world, my finger, is on the button...
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 03. 29. 00:20
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 22:14
Mumia, ezt a lopás dolgot én is rühellem (telepata őrök...
), a harchoz meg nincs jó sebzésmodell, ez van. Hozzá lehet szokni. Nálam a Deus Ex az abszolút király, nem is tudnék igazán hibát mondani belőle, de az Oblivion más tészta. Ebben hatalmas terület van, nagy szabadság, sok-sok dolog, ezért nem lehet minden tökéletes. De majd a hivatalos patchek, modok, meg a fan modok majd szépen javítják a hibákat. 
Már javították is. Van már olyan mod, ami az őrök "alarm" szintjét csökkenti, és nem fog kiszúrni Anvilban a járőr, ha leszúrsz valakit ICben. És így tovább. No Psychic Guards v1.1-re keress rá a tessourcen, asszem ott van. Vagy a planeten. A szintkövetés kikapcsolásáról nem is beszélve ;]
Egy képecske a roppant fiatal (3 órás?) Breton sorcomról, épp az égiekhez imádkozik kis gyógyulásért ;]

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]
Elküldve: 2006. 03. 29. 04:54
Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 22:08
Ez így olyan mintha, bármit elveszel bárhonnan, akkor arról mindenki fénypostával sürgönyt kapna azonnal
Ez a legnagyobb baj vele. A nyílból elég kevesebb ha fejbe találod, nade ne már, úgy néz ki az ellenfél mint a sündisznó a fejéből állnak ki, és még harcol? A Deusexben egy fejlövés, azt csá. Lennie kéne itt is egy realistic nehézségi szintnek.
Lejjebb veszed a nehézséget és 1 lövés, 1 ember. Másik lehetőség, hogy játszol vele, fejlődik a karaktered és nagyobb sebzést viszel be. Ettől (is) lesz ez RPG a Deus Ex pedig nem....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2006. 03. 29. 06:55
Eladó lenne egy eredeti Oblivion (magyar gépkönyvvel). A történet röviden: egyszerre vettek belőle 2 példányt, így az egyiket el akarom adni. Vissza is lehetne vinni ahol vették, de az sajna Pest, én meg nem akarok Kecskemétről utazgatni. Hogy minél hamarabb elkeljen, így legyen az ára 10ezer Ft. Szerintem ez elég jó ajánlat, szóval rajta.
Konfig 1: MacBook Pro 13" (C2D 2,4GHz / 4GB DDR3 / 250GB HDD / GeForce 320M)
Konfig 2: XBOX 360 Slim + SONY KDL-40W4500 / Mobil: HTC Legend (Android 2.1 Eclair)
Konfig 2: XBOX 360 Slim + SONY KDL-40W4500 / Mobil: HTC Legend (Android 2.1 Eclair)
Elküldve: 2006. 03. 29. 07:13
Idézet: Takashi - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 7:55
Eladó lenne egy eredeti Oblivion (magyar gépkönyvvel). A történet röviden: egyszerre vettek belőle 2 példányt, így az egyiket el akarom adni. Vissza is lehetne vinni ahol vették, de az sajna Pest, én meg nem akarok Kecskemétről utazgatni. Hogy minél hamarabb elkeljen, így legyen az ára 10ezer Ft. Szerintem ez elég jó ajánlat, szóval rajta. 
Érdekel. CE? Doboz? Bontatlan? Mi van belül? (tudom, Intel...)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2006. 03. 29. 09:03
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 4:54
Lejjebb veszed a nehézséget és 1 lövés, 1 ember. Másik lehetőség, hogy játszol vele, fejlődik a karaktered és nagyobb sebzést viszel be. Ettől (is) lesz ez RPG a Deus Ex pedig nem....
Na-na. A Deus Ex egy kiváló RPG. Nem csak attól lesz RPG valami, hogy szörnyeket hentelsz, küldetéseket kajtatsz mindenfelé, meg szintet lépsz. A Deus Ex másféle RPG. Persze olyan játékos os kell hozzá, mert lehet szimpla FPS-ként is, mindenkit széjjellőve végignyomni. De ha te már végigjátszottad, akkor nem tudom, miért mondod, hogy az nem RPG. Nekem az kevés, hogy: ok itt a nagy halom, nesze henteld le őket, aztán lépsz szintet meg kapsz űbertápos cuccokat. Ez is egy vállfaj. (Pl. anno Magus-ban is csináltunk nem egy olyan modult, amiben nem is igazán harcoltunk, azok voltak a legérdekesebbek.) Plusz a játékos hozzáállásán nagyon sok múlik. Pl a Thief 3-at is lehet FPS-ként, de lehet RPG-ként is felfogni. Én utóbbiként (lopakodós RPG) játszottam vele, nem pedig bepe-féle ölj-meg-mindenkit módon.
Na, de inkább az Oblivion-ról. Most épp egy helyet keresek, ahol egy nagyon értékes tárgy van elrejtve. A Bruma-i grófnő adta a küldetést. Egy Akavari tárgyat kell felkutatni. Tegnap este elég rosszfelé indultam, de a Guide-nak hála, rájöttem, merre is kell lennie. Talán így megtalálom.
Az Oblivion-ba vezető kapuk majd egyre szaporodnak vagy van x db belőlük és kész? Vagy nem ártana néha 1-2-t bezárni közülük, mielőtt ellepnek mindent? Mertinkább a mellék és guild küldetésekkel akarok egyelőre foglalkozni. Mondjkuk, ahogy hallom, nem túl hosszú a főszál sem.

Súgó
A téma zárva.