HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#1901 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 28. 22:09

Idézet: XCsaCsa - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:59

Köszönöm. an némi igazaságalapja annak amit mondtál, ugyanis vmi mpeg2-es fájlt írt ki a hibajlenetésnél.
Akkor codecek uninstall. De a fontosabbakat visszarakhatom ugye?

Nekem csak a K-lite volt fenn, amivel eddig minden más ment. De marad az mplayer, amihez nem kell codec. :D

A mpeg2dmx.ax fájl azért hibádzik, mert valószínűleg a kodek(pakk) (Nimo, k-lite, Codec Pack All in 1, DefilerPak, cole2k, Ace Megapack, etc) régi verziót telepít/telepített fel. Esetleg egy nagyon új verzióval működhet, de nem biztos. Inkább le kell szedni őket. Ott az mplayer meg a VLC.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1902 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 22:14

Mumia, ezt a lopás dolgot én is rühellem (telepata őrök... :mad:), a harchoz meg nincs jó sebzésmodell, ez van. Hozzá lehet szokni. Nálam a Deus Ex az abszolút király, nem is tudnék igazán hibát mondani belőle, de az Oblivion más tészta. Ebben hatalmas terület van, nagy szabadság, sok-sok dolog, ezért nem lehet minden tökéletes. De majd a hivatalos patchek, modok, meg a fan modok majd szépen javítják a hibákat. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1903 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 22:19

f@szom az arénába.  :D
I. 5fps-nél többet nem bírok kicsikarni belőle, noha a város akármelyik részén 20-30 frame van.
II. állandóan tűzlabdával dobál a varázsló (meg van egy íjász, ill harcos is), vámpírnak meg nem tesz igazán jót a tűz.
inkább ezt most hanyagolom...
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1904 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 22:28

Tudtam én, hogy heccsátra kell menni. Mint a CS-ben.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1905 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 00:20

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 22:14

Mumia, ezt a lopás dolgot én is rühellem (telepata őrök... :mad:), a harchoz meg nincs jó sebzésmodell, ez van. Hozzá lehet szokni. Nálam a Deus Ex az abszolút király, nem is tudnék igazán hibát mondani belőle, de az Oblivion más tészta. Ebben hatalmas terület van, nagy szabadság, sok-sok dolog, ezért nem lehet minden tökéletes. De majd a hivatalos patchek, modok, meg a fan modok majd szépen javítják a hibákat. :)

Már javították is. Van már olyan mod, ami az őrök "alarm" szintjét csökkenti, és nem fog kiszúrni Anvilban a járőr, ha leszúrsz valakit ICben. És így tovább. No Psychic Guards v1.1-re keress rá a tessourcen, asszem ott van. Vagy a planeten. A szintkövetés kikapcsolásáról nem is beszélve ;]

Egy képecske a roppant fiatal (3 órás?) Breton sorcomról, épp az égiekhez imádkozik kis gyógyulásért ;]
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#1906 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 01:45

Oblivion: istencsászár :respect: :respect: :respect:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1907 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 04:54

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 22:08

Ez így olyan mintha, bármit elveszel bárhonnan, akkor arról mindenki fénypostával sürgönyt kapna azonnal :D Ez a legnagyobb baj vele. A nyílból elég kevesebb ha fejbe találod, nade ne már, úgy néz ki az ellenfél mint a sündisznó a fejéből állnak ki, és még harcol? A Deusexben egy fejlövés, azt csá. Lennie kéne itt is egy realistic nehézségi szintnek.

Lejjebb veszed a nehézséget és 1 lövés, 1 ember. Másik lehetőség, hogy játszol vele, fejlődik a karaktered és nagyobb sebzést viszel be. Ettől (is) lesz ez RPG a Deus Ex pedig nem....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1908 Felhasználó inaktív   Takashi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 06:55

Eladó lenne egy eredeti Oblivion (magyar gépkönyvvel). A történet röviden: egyszerre vettek belőle 2 példányt, így az egyiket el akarom adni. Vissza is lehetne vinni ahol vették, de az sajna Pest, én meg nem akarok Kecskemétről utazgatni. Hogy minél hamarabb elkeljen, így legyen az ára 10ezer Ft. Szerintem ez elég jó ajánlat, szóval rajta.  :up:
Konfig 1: MacBook Pro 13" (C2D 2,4GHz / 4GB DDR3 / 250GB HDD / GeForce 320M)
Konfig 2: XBOX 360 Slim + SONY KDL-40W4500 / Mobil: HTC Legend (Android 2.1 Eclair)

#1909 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 29. 07:13

Idézet: Takashi - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 7:55

Eladó lenne egy eredeti Oblivion (magyar gépkönyvvel). A történet röviden: egyszerre vettek belőle 2 példányt, így az egyiket el akarom adni. Vissza is lehetne vinni ahol vették, de az sajna Pest, én meg nem akarok Kecskemétről utazgatni. Hogy minél hamarabb elkeljen, így legyen az ára 10ezer Ft. Szerintem ez elég jó ajánlat, szóval rajta.  :up:

Érdekel. CE? Doboz? Bontatlan? Mi van belül? (tudom, Intel...)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1910 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 09:03

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 4:54

Lejjebb veszed a nehézséget és 1 lövés, 1 ember. Másik lehetőség, hogy játszol vele, fejlődik a karaktered és nagyobb sebzést viszel be. Ettől (is) lesz ez RPG a Deus Ex pedig nem....

Na-na. A Deus Ex egy kiváló RPG. Nem csak attól lesz RPG valami, hogy szörnyeket hentelsz, küldetéseket kajtatsz mindenfelé, meg szintet lépsz. A Deus Ex másféle RPG. Persze olyan játékos os kell hozzá, mert lehet szimpla FPS-ként is, mindenkit széjjellőve végignyomni. De ha te már végigjátszottad, akkor nem tudom, miért mondod, hogy az nem RPG.  Nekem az kevés, hogy: ok itt a nagy halom, nesze henteld le őket, aztán lépsz szintet meg kapsz űbertápos cuccokat. Ez is egy vállfaj. (Pl. anno Magus-ban is csináltunk nem egy olyan modult, amiben nem is igazán harcoltunk, azok voltak a legérdekesebbek.) Plusz a játékos hozzáállásán nagyon sok múlik. Pl a Thief 3-at is lehet FPS-ként, de lehet RPG-ként is felfogni. Én utóbbiként (lopakodós RPG) játszottam vele, nem pedig bepe-féle ölj-meg-mindenkit módon. ;)

Na, de inkább az Oblivion-ról. Most épp egy helyet keresek, ahol egy nagyon értékes tárgy van elrejtve. A Bruma-i grófnő adta a küldetést. Egy Akavari tárgyat kell felkutatni. Tegnap este elég rosszfelé indultam, de a Guide-nak hála, rájöttem, merre is kell lennie. Talán így megtalálom.

Az Oblivion-ba vezető kapuk majd egyre szaporodnak vagy van x db belőlük és kész? Vagy nem ártana néha 1-2-t bezárni közülük, mielőtt ellepnek mindent? Mertinkább a mellék és guild küldetésekkel akarok egyelőre foglalkozni. Mondjkuk, ahogy hallom, nem túl hosszú a főszál sem. :(

#1911 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 09:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 9:03

Na-na. A Deus Ex egy kiváló RPG. Nem csak attól lesz RPG valami, hogy szörnyeket hentelsz, küldetéseket kajtatsz mindenfelé, meg szintet lépsz. A Deus Ex másféle RPG. Persze olyan játékos os kell hozzá, mert lehet szimpla FPS-ként is, mindenkit széjjellőve végignyomni. De ha te már végigjátszottad, akkor nem tudom, miért mondod, hogy az nem RPG.  Nekem az kevés, hogy: ok itt a nagy halom, nesze henteld le őket, aztán lépsz szintet meg kapsz űbertápos cuccokat. Ez is egy vállfaj. (Pl. anno Magus-ban is csináltunk nem egy olyan modult, amiben nem is igazán harcoltunk, azok voltak a legérdekesebbek.) Plusz a játékos hozzáállásán nagyon sok múlik. Pl a Thief 3-at is lehet FPS-ként, de lehet RPG-ként is felfogni. Én utóbbiként (lopakodós RPG) játszottam vele, nem pedig bepe-féle ölj-meg-mindenkit módon. ;)

Na, de inkább az Oblivion-ról. Most épp egy helyet keresek, ahol egy nagyon értékes tárgy van elrejtve. A Bruma-i grófnő adta a küldetést. Egy Akavari tárgyat kell felkutatni. Tegnap este elég rosszfelé indultam, de a Guide-nak hála, rájöttem, merre is kell lennie. Talán így megtalálom.

Az Oblivion-ba vezető kapuk majd egyre szaporodnak vagy van x db belőlük és kész? Vagy nem ártana néha 1-2-t bezárni közülük, mielőtt ellepnek mindent? Mertinkább a mellék és guild küldetésekkel akarok egyelőre foglalkozni. Mondjkuk, ahogy hallom, nem túl hosszú a főszál sem. :(

Nem attól lesz RPG hogy végig tudod vinni harc nélkül :)

#1912 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 09:29

Miért van az hogy ha most akármikor akárhol lefekszek aluszikálni egyből kapok egy textet ami sejtelmesen leírja hogy megcsócsált és vámpírrá leszek.
Ezt ki lehet védeni valahogy mármint hogy megcsócsáljanak ,eg hogy vámpírrá válok.
Ja és tök mind1 hol alszok mindig bejön.

#1913 Felhasználó inaktív   Takashi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 09:35

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 8:13

Érdekel. CE? Doboz? Bontatlan? Mi van belül? (tudom, Intel...)

Nem CE, hanem normál DVD-s. De írtam is, hogy magyar kézikönyvvel van, ami ugye alapból kizárja a CE-t. :)
Ki lett bontva, vásárláskor ellenőrizendő, hogy ép-e a lemez, sőt, hogy egyáltalán BENNE VAN-E!!! (múltkor is olyat filmet vettem, amiből hiányzott a DVD.  :eek: )
Belső: magyar leírás, térkép, Oblivion DVD
Konfig 1: MacBook Pro 13" (C2D 2,4GHz / 4GB DDR3 / 250GB HDD / GeForce 320M)
Konfig 2: XBOX 360 Slim + SONY KDL-40W4500 / Mobil: HTC Legend (Android 2.1 Eclair)

#1914 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 10:02

Idézet: Takashi - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 10:35

...(múltkor is olyat filmet vettem, amiből hiányzott a DVD.  :eek: )
...

Gondolták majd letöltöd magadnak :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1915 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 10:53

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 9:25

Nem attól lesz RPG hogy végig tudod vinni harc nélkül :)

Nem arra gondolok. Ha végigvitted, akkor tudnod kellene, miért tartom nagyon jó RPG-nek.

Idézet

Virus9AX -  Miért van az hogy ha most akármikor akárhol lefekszek aluszikálni egyből kapok egy textet ami sejtelmesen leírja hogy megcsócsált és vámpírrá leszek.
Ezt ki lehet védeni valahogy mármint hogy megcsócsáljanak ,eg hogy vámpírrá válok.
Ja és tök mind1 hol alszok mindig bejön.

Ez szívás. Velem is megesett. Nem tudom, hogyan lehetne kivédeni. De néhány oldallal viszább leírtam a megoldást, hogyan változhatsz vissza emberré. Macerás dolog, de nincs más út. Ha csak nem akarsz vámpír maradni.

#1916 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 11:11

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 10:53

Nem arra gondolok. Ha végigvitted, akkor tudnod kellene, miért tartom nagyon jó RPG-nek.

Ez szívás. Velem is megesett. Nem tudom, hogyan lehetne kivédeni. De néhány oldallal viszább leírtam a megoldást, hogyan változhatsz vissza emberré. Macerás dolog, de nincs más út. Ha csak nem akarsz vámpír maradni.

Végigvittem :) Az egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam, de attól még nem lesz RPG. Egy Bard's Tale 3 RPG. A Deus Ex nem. :) De ezen nem veszünk össze :)

#1917 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 11:28

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 11:53

Ha vámpírral harcolsz, és utánna egyből felhörpintesz valami potiont (Cure Disease talán a neve) akkor megúszod. de hamár ilyeneket felugró ablakok vannak, akkor már csak a Vampire Cure küldetés segíthet, ill. van hozzá mod is (de ez már inkább cheat).

Deus Ex not RPG  :p
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1918 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 11:33

A no szintkovetes es a guardos patchet nem tudna vki mailba elkuldeni nekem ?:)

#1919 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 12:09

Idézet: ttt1 - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 11:33

A no szintkovetes es a guardos patchet nem tudna vki mailba elkuldeni nekem ?:)

Menj el ide: http://www.tessource.net/files/  Csak regisztrálni kell, e-mailt nem kell visszaigazolni.

#1920 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 12:16

Idézet: acu - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 11:28

Ha vámpírral harcolsz, és utánna egyből felhörpintesz valami potiont (Cure Disease talán a neve) akkor megúszod. de hamár ilyeneket felugró ablakok vannak, akkor már csak a Vampire Cure küldetés segíthet, ill. van hozzá mod is (de ez már inkább cheat).

Bakker, ezt a vámpírharc utáni Cure Disease-t nem is tudtam. Mennyi vesződséget megspóroltam volna magamnak.

Idézet

Deus Ex not RPG  :p

Deus Ex is an RPG. :p :D  (van inventory is, van skillfejlődés, beszélgetés, fegyver moddolás) De mindegy, ezen tényleg ne vesszünk össze. :) Szerintem az, szerintetek nem.

Átvágott a grófnő, aki elküldött az Akavari ereklye után. Azt mondta, választhatok majd valami jó kis cuccot a gyűjteményéből, erre meg mikor visszatérek vele, ad egy sz@r kis gyűrűt. :doom:
Azért nem ártana, ha legalább néha lehetne találni/kapni valami tápos cuccot...

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.