Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 4:54
Lejjebb veszed a nehézséget és 1 lövés, 1 ember. Másik lehetőség, hogy játszol vele, fejlődik a karaktered és nagyobb sebzést viszel be. Ettől (is) lesz ez RPG a Deus Ex pedig nem....
Na-na. A Deus Ex egy kiváló RPG. Nem csak attól lesz RPG valami, hogy szörnyeket hentelsz, küldetéseket kajtatsz mindenfelé, meg szintet lépsz. A Deus Ex másféle RPG. Persze olyan játékos os kell hozzá, mert lehet szimpla FPS-ként is, mindenkit széjjellőve végignyomni. De ha te már végigjátszottad, akkor nem tudom, miért mondod, hogy az nem RPG. Nekem az kevés, hogy: ok itt a nagy halom, nesze henteld le őket, aztán lépsz szintet meg kapsz űbertápos cuccokat. Ez is egy vállfaj. (Pl. anno Magus-ban is csináltunk nem egy olyan modult, amiben nem is igazán harcoltunk, azok voltak a legérdekesebbek.) Plusz a játékos hozzáállásán nagyon sok múlik. Pl a Thief 3-at is lehet FPS-ként, de lehet RPG-ként is felfogni. Én utóbbiként (lopakodós RPG) játszottam vele, nem pedig bepe-féle ölj-meg-mindenkit módon.
Na, de inkább az Oblivion-ról. Most épp egy helyet keresek, ahol egy nagyon értékes tárgy van elrejtve. A Bruma-i grófnő adta a küldetést. Egy Akavari tárgyat kell felkutatni. Tegnap este elég rosszfelé indultam, de a Guide-nak hála, rájöttem, merre is kell lennie. Talán így megtalálom.
Az Oblivion-ba vezető kapuk majd egyre szaporodnak vagy van x db belőlük és kész? Vagy nem ártana néha 1-2-t bezárni közülük, mielőtt ellepnek mindent? Mertinkább a mellék és guild küldetésekkel akarok egyelőre foglalkozni. Mondjkuk, ahogy hallom, nem túl hosszú a főszál sem.