HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2061 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 31. 09:16

Idézet: beeci - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 7:17

Nos, hogyha jól tudom, akkor az iThreads a maximális threadszámot határozza meg, vagyis akkor érdemes használni, ha legalább HT-s procival játszasz, vagy dualcore, másképp inkább ront egy iciripicirit a teljesítményben. A iPreloadSizeLimit az arra való, hogy mennyi előre feltöltött adatot tartson a memóriában, byteban kifejezve.

Igen, ezekről van szó. Nekem A64 3200+ (Venice E3) procim van és tapasztaltam a gyorsulást, haver úgyszintént tapasztalta egy Athlon XP 2200+ -al, egy próbát megér.
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#2062 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 09:18

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 7:29

Mégvalami. Akik a futás sebessége miatt érdeklődtek. Függ a cipelt tehertől, és az athletics skilltől. Lovaglásnál szintén a tehertől, és a lovad minőségétől (egy igazán jó ló kb 5k).

Amúgy :respect: Bethesda!

Függ bizony, viszont nem kell aggódni, 30. szinten már majdnem olyan gyorsan tudok futni, mint egy ló :) (spellekkel együtt persze, Greater Fortify Speed, Pack Mule, stb)

#2063 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 09:38

Nem játszottam korábbi résszel, és alapvetően a világ bizonyos dolgaival nem vagyok tisztában, így érdekellne, hogy van-e szint limit?

#2064 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 09:52

Ha jol emlekszem lev50 a max szint.

#2065 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 09:52

csak?
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2066 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:13

Idézet: Yv@n - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 10:38

Nem játszottam korábbi résszel, és alapvetően a világ bizonyos dolgaival nem vagyok tisztában, így érdekellne, hogy van-e szint limit?

Én úgy hallottam 54 de ez nem oszt nem szoroz... Egyébként miért csak? Ha nem arról szól a játékod, hogy tápolod a karid, hanem arról, hogy játszol, akkor sok is, soha nem fogod elérni.

Szerkesztette: deMarco 2006. 03. 31. 10:28 -kor

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2067 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:18

Idézet: TNTmax - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 10:16

Igen, ezekről van szó. Nekem A64 3200+ (Venice E3) procim van és tapasztaltam a gyorsulást, haver úgyszintént tapasztalta egy Athlon XP 2200+ -al, egy próbát megér.

2,2+-szal? Akkor én is megprószálom, nekem is az van...

"30. szinten már majdnem olyan gyorsan tudok futni, mint egy ló"

Hogy vagytok már ilyen szinteken? Úgy játsszátok, mintha quake lenne? Egy hét után a 7. szinten szüttyögök, de élvezem a játék szépségeit. Persze harcolok is, de nem tápolgatom, a harcosom...
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2068 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:40

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:18

2,2+-szal? Akkor én is megprószálom, nekem is az van...

Hogy vagytok már ilyen szinteken? Úgy játsszátok, mintha quake lenne? Egy hét után a 7. szinten szüttyögök, de élvezem a játék szépségeit. Persze harcolok is, de nem tápolgatom, a harcosom...

62 óra játékidőm van eddig benne. Ennek kb a felét mondhatni Quake stílusban nyomtam igen. :)
A szintfejlődés pedig csak annak függvénye hogy milyen aktívan használod a Major Skill-jeidet. Én pl a Restoration-t úgy fejlesztem, hogy mikor sebződtem, azután a legkisebb gyógyító varázslatból nyomok el huszat, és nem az erősből kettőt, mert ezáltal jobban fejlődik maga a skill. Rohangálás közben nagyon sokat ugrálok amitől jól fejlődik az Acrobatics, időnként hagyom hogy üssön egy kicsit a mob (-> Light/Heavy Armor skill), majd csak védekezem (->Block), támadó varázslatokból is kicsiket nyomok sokat (-> Destruction), idézgetek (->Illusion, Conjuration), buffolom magam (->Alteration).
Szintlépéskor annak függvényében adhatsz XY plussz pontot egy-egy Base Stat-ra, hogy az előző szintlépés és az aktuális között milyen arányban használtad a képességeidet (Major Skill).
Stb stb.

#2069 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:46

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:18

eddig kipucoltam 2 darab Kaput Oblivionba, ez összesen 6(!) szintlépés volt. és most vagyok 40 óránál 15. szintü.  :cool: 
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2070 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:50

Idézet: TNTmax - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:40

62 óra játékidőm van eddig benne. Ennek kb a felét mondhatni Quake stílusban nyomtam igen. :)
A szintfejlődés pedig csak annak függvénye hogy milyen aktívan használod a Major Skill-jeidet. Én pl a Restoration-t úgy fejlesztem, hogy mikor sebződtem, azután a legkisebb gyógyító varázslatból nyomok el huszat, és nem az erősből kettőt, mert ezáltal jobban fejlődik maga a skill. Rohangálás közben nagyon sokat ugrálok amitől jól fejlődik az Acrobatics, időnként hagyom hogy üssön egy kicsit a mob (-> Light/Heavy Armor skill), majd csak védekezem (->Block), támadó varázslatokból is kicsiket nyomok sokat (-> Destruction), idézgetek (->Illusion, Conjuration), buffolom magam (->Alteration).
Szintlépéskor annak függvényében adhatsz XY plussz pontot egy-egy Base Stat-ra, hogy az előző szintlépés és az aktuális között milyen arányban használtad a képességeidet (Major Skill).
Stb stb.

Ezekkel tisztában vagyok, és ahhoz képest, amennyit harcolok szépen fejlődök, de én nem szeretem a quake-et :p Én a bekerítős, lopakodós, nyilazóst szeretem. Nekem két város közt az út kitesz egy fél órát, pedig lóval megyek ;) Csak a dungeon-ökben harcolok keményebbet, de ott is max adrenalin, lopakodás, és lesem a kanyarok után mi vár... Ezt a játékot teljesen nagyon nekem találták ki. Imádom!  :respect:  :up:

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

#2071 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:57

Idézet

deMarco - Ezt a játékot teljesen nagyon nekem találták ki. Imádom!  :respect:  :up:

:offtopic:  Akkor próbáld ki a Thief 3-at is. ;)

Valaki el tudná mondani, hogy milyen az a "No leveling" mod? Konkrétan mit változtat? Tehát találhatok nagyon jó cuccokat is, meg az ellenfél sem lesz olyan tápos, mint én állandóan? De azért ők is fejlődnek és nem csak egy szinten megragadnak és akkor sétagalopp lesz a game? Vagy hogy van ez? Magyarázza már el valaki, aki használja. :)

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 31. 10:58 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2072 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 13:25

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:50

de én nem szeretem a quake-et :p

Én nagyon szeretem a Quake-et, de ez a játék nem Quake ;)

Necros: nézz be a hardwired-re, ki volt hírezve  ;)
szerk.: itt a pontos link ;)

Szerkesztette: Cadaver 2006. 03. 31. 13:27 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#2073 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 13:42

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:57

Valaki el tudná mondani, hogy milyen az a "No leveling" mod? Konkrétan mit változtat? Tehát találhatok nagyon jó cuccokat is, meg az ellenfél sem lesz olyan tápos, mint én állandóan? De azért ők is fejlődnek és nem csak egy szinten megragadnak és akkor sétagalopp lesz a game? Vagy hogy van ez? Magyarázza már el valaki, aki használja. :)

A játéknak olyan a koncepciója, hogy ahogy fejlődik a karaktered, veled együtt a "világ" is fejlődik. Nem veled egyszinten fejlődik, de fejlődik. Ez annyit takar, hogy ha később ellátogatsz ugyanabba a dungeonbe, akkor nem lvl2-es szintűek lesznek az ellenfelek, hanem mondjuk lvl8 vagy akármennyi, de a te szintedhez alkalmazkodva, hogy a harci kihívás megmaradjon valamilyen szinten.

A "No leveling" mod asszem ezt hivatott kiiktatni, tehát az ellenfelek, npc-k szintje mindvégig azon a szinten marad, amikor a játékot elkezded. Hogy ez jó e vagy sem.. kinek mi tetszik, én nem használom, mert szeretem hogy megmarad a kihívás.

#2074 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:01

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:57

Egyszer majdnem végig, aztán egy géphiba után előlről végigjátszottam. Egyhelyen említettem is, hogy a zárnyitó minijátékot jobban megoldották... :omg:

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

#2075 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:22

Idézet: TNTmax - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 14:42

A játéknak olyan a koncepciója, hogy ahogy fejlődik a karaktered, veled együtt a "világ" is fejlődik. Nem veled egyszinten fejlődik, de fejlődik. Ez annyit takar, hogy ha később ellátogatsz ugyanabba a dungeonbe, akkor nem lvl2-es szintűek lesznek az ellenfelek, hanem mondjuk lvl8 vagy akármennyi, de a te szintedhez alkalmazkodva, hogy a harci kihívás megmaradjon valamilyen szinten.

A "No leveling" mod asszem ezt hivatott kiiktatni, tehát az ellenfelek, npc-k szintje mindvégig azon a szinten marad, amikor a játékot elkezded. Hogy ez jó e vagy sem.. kinek mi tetszik, én nem használom, mert szeretem hogy megmarad a kihívás.

Őőőő! Én leszedtem ebből a modból egy verziót, ami az eredeti leírása alapján a szörnyecskék típusa szerint bemaximalizálja, meddig fejlődhet.

Eredmény: ha egy dungeon tele van patkánnyal meg ogréval, az ogre sokáig hozzádfejlődik, de a patkány nem. (vicces is lenne ha 2x. szinten az ogrét levered, a patkány meg széttép)

Jó dolog a kihívás, én is szeretem, ezért nem használok regeneráló meg játékkönnyítő modokat, de ez realisztikusabbá teszi. Kíváncsi leszek mennyire fog működni, csak ma este teszem fel...
Báááár! A random modot is ki fogom próbálni, de ha bekavar a küldetésekbe, már törlöm is le...

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

#2076 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:50

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 10:13

Én úgy hallottam 54 de ez nem oszt nem szoroz... Egyébként miért csak? Ha nem arról szól a játékod, hogy tápolod a karid, hanem arról, hogy játszol, akkor sok is, soha nem fogod elérni.

A max szint erősen behatárolja a lehetőségeket. Ha célirányosan kívánom fejleszteni a dolgokat a karakteremen, nem árt tudnom mik a lehetőségek. Pusztán azért érdekellt, mert most vagyok 15ös szintű, és a lopakodásból nagyjából úgynéz ki elértem amit akartam, agility-m ki vanmaxolva, érdekell hogy esetleg 1-2 hasznosabb varázslatra van-e esélyem, lévén abszolút nem mágus vagyok.

Pl.  azt már tudom, hogy ha nem engedem magam szintet lépni amikor bejön a szintlépés addig, amíg egy main stat al statjai is nem lépnek szintet, akkor nem 2-3 hanem 5 pontot lehet elszórni a tulajdonságokrta szintlépéskor, és ez igen sokat számít, ha igazán tápos kívánok lenni.

#2077 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 15:19

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 23:38

Hali!

Kicsit utánaolvasva úgy tűnik, a kártyád a 6600GT-nél jobb, a 6800-as szintjét kóstolgatja. Mindent nem tudsz fullra tenni, de szépen fog kinézni. Lapozz vissza, az általam berakott képek szintjén, illetve annál kicsit szebben fog nálad kinézni. :)
A proci rendben van, a memória is (persze ez az a rész, amiből soha nem elég :D). De a hangkártya bekavarhat. A Creative kártyákkal van néha gond. Most ilyen későn nem akarok nagyon belemélyedni, de >>itt<< a link, olvasd el. Remélem, a te kártyáddal nem lesz gond.

Remélem, segítettem.

Szívesen. :D

Szia!

Igen segítettél és köszönöm! :) Megnyugtattál a tekintetben hogy érdemes nekem is felraknom ezt a gamét. Nem szivesen adok ki olyanra pénzt ami nem biztos hogy jól menne nálam. A hangkártya kérdést pedig majd szépen elolvasgatom a linkelt oldalon.  :up:
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#2078 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 16:26

tudtok olyan kersekedőt akinek több aranya van 1000-1500 nél, mert a drága cuccokat nem tudom elpasszolni...

#2079 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 17:35

Ti láttátok már a Making of Oblivion videót?  Nagyon jó. :smoker:
Azt látni kell, mikor először hallják meg Patrick Stewart hangját. :D
De az E3-as visszajelzések is jók, mindenki el volt ájulva tőle. :)
A többi rész is érdekes, csak azt sajnáltam, hogy Picard kapitánnyal nem volt interjú.

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 31. 17:37 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2080 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 00:51

Miért mondja ez nekem 17-ik szinten, hogy bizony bölcsebb lehetek, de fiatalabb nem? Előző szinten meg azt mondta, érzed, hogy most vagy a topon, vagy valami ilyesmi :think:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.