HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2101 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 01. 18:29

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 19:03

Az jó ha lvl 2-n kitakaríottam egy komplett scampok által lakott romot? :think:

lvl30 fölött sem lesz sokkal könnyebb :)
De úgy is mondhattam volna, hogy lvl2-n sem nehezebb, mint később.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2102 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 19:41

Scampok nem veszelyesek, sot sztem a Clanfearek sem, viszont a Dread Zombikkal ne talalkozzatok.... Hiaba utottem karddal, szinte egybol visszagyogyulta. Elo kellett vennem egy nagy ketkezes glass warhammert, szerencsere volt ra 65+ skillem, na ezzel sikerult a fold ala gyogyitanom, de csak ugy, hogy egy sziklan alltam es osztottam a fejere alattam, ha meg vedekeznem is kellett volna, meg elugralnom, akkor sose viszem le a HP-jat.... :omg:  :omg:  Talan vmi varazslat jo ellene, de harcossal nyomtam.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2103 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 19:49

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 20:41

Scampok nem veszelyesek, sot sztem a Clanfearek sem, viszont a Dread Zombikkal ne talalkozzatok.... Hiaba utottem karddal, szinte egybol visszagyogyulta. Elo kellett vennem egy nagy ketkezes glass warhammert, szerencsere volt ra 65+ skillem, na ezzel sikerult a fold ala gyogyitanom, de csak ugy, hogy egy sziklan alltam es osztottam a fejere alattam, ha meg vedekeznem is kellett volna, meg elugralnom, akkor sose viszem le a HP-jat.... :omg:  :omg:  Talan vmi varazslat jo ellene, de harcossal nyomtam.

Dread zombi ellen a clanfear hibátlan, szétszedi mint majom a zsebórát. Ütést meg se próbálom, igen gyenge warrior vagyok. Más daedrát is próbáltam, azt a szteroidos krokodilfejűt, de az a baj, hogy kikerüli, és szalad utánam. Lehet neki tüzet is adni az arcába azt szereti.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2104 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 19:54

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 20:49

Dread zombi ellen a clanfear hibátlan, szétszedi mint majom a zsebórát. Ütést meg se próbálom, igen gyenge warrior vagyok. Más daedrát is próbáltam, azt a szteroidos krokodilfejűt, de az a baj, hogy kikerüli, és szalad utánam. Lehet neki tüzet is adni az arcába azt szereti.

Naja, de egy harcossal, zero magikus tudassal mit lehet szted csinalni? :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2105 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 19:57

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 19:03

"...Talán [...] átvizsgált féltucat elhagyatott romot, és rájött, hogy akit ő 10-15 csapással tud csak halálba kardozni, azt lova egy rúgással elintézi..."

:up:  :up:
Nagyon nagy vagy Stipee  :Đ  :respect:  :respect:
Faster! Harder! Cadaver!

#2106 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 19:57

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 20:54

Naja, de egy harcossal, zero magikus tudassal mit lehet szted csinalni? :)

Hát azt nem tudom :)

De én már nagyon vártam egy ilyen játékot, amiben rendesen megoldottan conjurer lehetek, mégha nem is azt indítottam, csak késöbb döntöttem így.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2107 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:01

Na újra elölről kezdtem a játékot új karakterrel, és alacsonyabb nehézségi szinten :D Hiába én szórakozni akarok nem fél órákat kűzdeni 1-1 ellennel.  Na meg no physic guards moddal.

Az lenne a kérdésem tapasztaltabbaknak, hogy hol lehet lovat szerezni? Úgy értem legális módon pl bérelni, vagy venni  :think: ÉS a másik, hogy azt írta a tipsben, hogy lehet házat is venni, de hol és hogyan?

#2108 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:06

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:01

Na újra elölről kezdtem a játékot új karakterrel, és alacsonyabb nehézségi szinten :D Hiába én szórakozni akarok nem fél órákat kűzdeni 1-1 ellennel.  Na meg no physic guards moddal.

Az lenne a kérdésem tapasztaltabbaknak, hogy hol lehet lovat szerezni? Úgy értem legális módon pl bérelni, vagy venni  :think: ÉS a másik, hogy azt írta a tipsben, hogy lehet házat is venni, de hol és hogyan?

Házat minden városban a főnöktöl, vagy ha nem érhető el, akkor az elöljárójától lehet venni. Illetve az egyik városban egy csóka árul egy házat olcsón, de kisértetház.

Nekem 50%-on van a nehézség, ami az alap.

Idézet

#2109 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:07

A ló az mire jó amúgy? Csak utazáshoz?

Idézet

#2110 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:28

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:01

Ha megcsinálod az 1. főküldit (amulett leszállítása) kapsz egyet ingyen, és bérmentve valamelyik kopasz szerzetestől.
Faster! Harder! Cadaver!

#2111 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:29

Ja, csak utazni lehet vele. Ha leszállsz róla, valamennyire megvédi magát. Minél drágább, annák jobban. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2112 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:31

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:28

Ha megcsinálod az 1. főküldit (amulett leszállítása) kapsz egyet ingyen, és bérmentve valamelyik kopasz szerzetestől.

De hát már az elején van ló!!! Ahogy kijövök a csatornából, kimegyek szembe a mólóra, csobbanok egyet.. utána kijövök a vízből, és ha balra megyek, lesz egy ház, és előtte ott áll egy ló!!!  :) Mondjuk én addig sem mentem el, mert az úton szembe találkoztam egy őrrel, aki lovon jött... A többit meg már tudjátok, mert raktam be képeket szerencsétlenről  :D

#2113 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:33

Nem nagyon hiányzott, mert fast travel, meg futás, az legalább növeli az athleticset.

Idézet

#2114 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:33

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 19:41

Monsztákat ezüst stuffal kell ütlegelni, azt nem tolerálják annyira. :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2115 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:35

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 20:33

Nem nagyon hiányzott, mert fast travel, meg futás, az legalább növeli az athleticset.

Hát amikor a világvégén van egy barlang ahova menni kell és még nem voltál ott, akkor futkosson a frász egy félórát. :D
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#2116 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:37

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 20:29

Ja, csak utazni lehet vele. Ha leszállsz róla, valamennyire megvédi magát. Minél drágább, annák jobban. :D

Hát nállam nem hogy megvédi magát, hanem úgy csinál mint valami személyi testőr. :D

Az egyik romban felmentem az emeletre, aztán csak annyit hallok, majd látok, ahogy csörtet lovam le a lépcsőn, hogy hősiesen felvegye a küzdelmet egy Mud Crab-bel.  :Đ
Twittegylet

#2117 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:41

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:33

Monsztákat ezüst stuffal kell ütlegelni, azt nem tolerálják annyira. :)

Ebbe lehet valami, a dread zombi nekem se emlékszem, hogy visszagyógyult :think: Ezüstnyíl?

Idézet

#2118 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 20:41

Ebbe lehet valami, a dread zombi nekem se emlékszem, hogy visszagyógyult :think: Ezüstnyíl?

Az, vagy ezüst bármi. :)

Ezüst tőr, Ezüst rövid kard, Ezüst hosszú kard, Ezüst Claymore, meg mit2domain.
Twittegylet

#2119 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:48

Baze, észre se vettem a hagglét Báááááááááááh

Tegnap vettem észre, hogy alkudni is lehet.

Idézet

#2120 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:51

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:43

Az, vagy ezüst bármi. :)

Ezüst tőr, Ezüst rövid kard, Ezüst hosszú kard, Ezüst Claymore, meg mit2domain.

Ezüst váza :Đ

Azt hogy lehet itt megoldani, mint a Morrowindben volt, hogy szépen elrendezgethesd a cuccaidat? :think:

Amugy nemrég kezdtem én is, a khajiit bárd ütős darab, már lvl 2-n vampire vagyok :D

Ja még azt akartam mondani hogy a barikat nem érdemes kinyírni, 1.) nincs bennük semmi ehető, 2.) ha rádtámad a csorda, meghalsz :D
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »